Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 395
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
Никак дори не мога да си го представя, като чета толкова коренно различни мнения.  ooooh!

# 691
Момичета, кога се очаква черната рокля по нашите магазини?  bouquet
Всички продавачки ме гледат много учудени когато поставя този въпрос  Mr. Green

# 692
Ми на така зададен въпрос и аз гледам учудено. Rolling Eyes Коя е тази "Черна рокля"?

# 693
Ми на така зададен въпрос и аз гледам учудено. Rolling Eyes Коя е тази "Черна рокля"?
Grinning по магазините уточнявам Peace Новият аромат на Guerlain  bouquet Заливат Инстаграм с фотоси, има и ревюта във fragrantica.

# 694
 Joy Тези не четат Фрагрантика, уверявам те. Даже като съм си правела справка в телефона си с Фрагрантика докато съм в магазина, някои са ме гледали подозрително за какво говоря Mr. Green
Този или този? Макар че като ги гледам, никой няма да дойде тук.

# 695
Joy Тези не четат Фрагрантика, уверявам те. Даже като съм си правела справка в телефона си с Фрагрантика докато съм в магазина, някои са ме гледали подозрително за какво говоря Mr. Green
Този или този? Макар че като ги гледам, никой няма да дойде тук.
Вторият Peace Направили са и колаборация с Ле кок спортиф - маратонки, вместо петел на едната има ... Черна рокля разбира се  Mr. Green
Иначе дано стъпи на родна земя аромата - кожата звучи обещаващо.

# 696
Здравейте,
влизам за съвет и кратка дискусия. Предстои ми да си избера летен парфюм и такъв за половинката.
За себе си 100% съм решила да е Шанелски- някой от Шансовете. Бях си харесала  eau vive, но днес минах през една парфюмери и тествах и Тендър и сякаш той повече ми допадна, а на една колежка си бях харесала Вив. На вас Кой ви е по-любим и най-вече въпрос към тези от вас, които са имали и двата- Кой е по-траен и прави по-голям шлейф. На мен за трайност май ми се стори, че Тендъра е с по-добра. newsm78
За половинката се спрях на Келвин Клайн Eternity Summer. Доста ми допадна. Само трайността ме притеснява след като е лятно издание. Другия е някакъв нов на Давидов. Моля ви помагайте!  Embarassed
Редактирам се на Ван клийф се казва В Ню Йорк.

# 697
  • Бургас
И двата Шанела са ми любими,като Вив на моята кожа е в пъти по-траен.Пробвай задължително на кожа.Днес една мацка ме удуши на плажа с ЛВЕБ. Crossing Arms

# 698
Благодаря за отговора.  bouquet
На ръката пробвах. Единия на сгъвката, другия  малко по-горе от китката. По-траен е сякаш Тендъра на сгъвката. Rolling Eyes

# 699
Днес една мацка ме удуши на плажа с ЛВЕБ. Crossing Arms
Shocked На плаж с това?!!! Впечатлих се! Crazy Някои хора верно хабер си нямат от парфюми Laughing
Последно някъде скоро в заведение ме фрасна по носа Angel и се зачудих носителката как е жива...

# 700
  • Бургас
Значи купуваш него,страхотен е. bouquet Да,Бижу,просто останах потресена,че и хавлията и беше до моята. Crossing Arms

# 701
Е, вярвам ти, просто наистина не знам с кой акъл, колкото и да не разбира от аромати. Rolling Eyes На мен няма да ми стигне въздух.

# 702
Здравейте мисля да стрелям на сляпо малко 😄😂 с едно парфюмче на Pierre Balmain -ambre gris
-ще се радвам някой който го е ползвал да сподели мнение Simple Smile  Четох добри отзиви за него във фрагрaнтика Simple Smile

# 703
Здравейте,
влизам за съвет и кратка дискусия. Предстои ми да си избера летен парфюм и такъв за половинката.
За себе си 100% съм решила да е Шанелски- някой от Шансовете. Бях си харесала  eau vive, но днес минах през една парфюмери и тествах и Тендър и сякаш той повече ми допадна, а на една колежка си бях харесала Вив. На вас Кой ви е по-любим и най-вече въпрос към тези от вас, които са имали и двата- Кой е по-траен и прави по-голям шлейф. На мен за трайност май ми се стори, че Тендъра е с по-добра. newsm78
За половинката се спрях на Келвин Клайн Eternity Summer. Доста ми допадна. Само трайността ме притеснява след като е лятно издание. Другия е някакъв нов на Давидов. Моля ви помагайте!  Embarassed
Редактирам се на Ван клийф се казва В Ню Йорк.
Нито един от двата не прави шлейф, освен ако не се напръскаш 10 пъти и не са много трайни. Макс 5-6 часа и то ако не ти е суха кожата. Пробвай ги хубаво самостоятелно, не са много лесни аромати, макар че за мен са хубави и двата. Харесвам повече Eau Vive.

# 704
Има ли някой цитрус с трайност и шлейф? Аз мислех да взимам О вив, но още му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт