Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 722
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • До сърцето...
Май си намерих нов любимец - черното Нарцизо.

Много го харесвам и аз! Обичам да го нося в спокойно настроение, дава ми една умиротвореност и уют, скромен, но не тих. С него се чувствам нежна и женствена  Crazy  Мускуса облагородява цветята в него и е един от единиците белоцветни, които ми пасват на вкуса. Много си го обичам, а попадна при мен чисто случайно (а може би няма случайни работи)  Mr. Green

Нищо общо, според мен, с черният Задиг, той ми е любимец също. Но си е един ярък, дързък аромат, съвсем различен характер!

Днес пробвах Noble Wood S.T. Dupont и ми отвя главата. От към трайност на кожата ми не е отличник, но пък от първото помирисване си знаех, че съм негова Blush  Омагьосващ и опияняващ, игрив и страстен, а и в базата е още по-хубав от началото. Благодаря на милата парфюмна фея-изкусителка, която ме запозна с това бижу  Heart Eyes Heart Eyes  И на това изкушение ще трябва да се поддам ....  Joy

# 76
Привет, парфюмни. Нахълтвам набързо за съвет. Довечера ще бъда на 50-годишнина на моя много добра приятелка и съм в триумение -  Wave Musk Mancera, Fashion Decree  Atkinsons или Ciel Pour Femme Amouage да избера в това дъждовно и влажно време? Кое?  ooooh!
П.П. Други парфюми нямам под ръка, само с тези 3 мостри разполагам. Имам и няколко Монтали, но тях не бих си ги причинила.

# 77
  • София
Ciel най-добре според мен. Вторият ми избор - Wave Musk.  Wink  (И все пак най-важното е какво ти се носи на теб  Wink).

# 78
И трите ми харесват и затова се  чудя  Laughing

# 79
Амуажа бих избрала аз в това време, защото има подходящо излъчване, шлейф и трайност.
Фешън Декре ми е любов, но е по-близък.
Амуажите са създадени за поводи просто и не остават никога незабелязани.

# 80
Обичам ви, девойки прекрасни!  Heart Eyes  АмуажОт ще да е!   Peace

# 81
  • София
Поръчах си го Нарцизото. Цяла година /от миналата пролет/ си търся нещо уникално, душа и се чудя.
Колебаех се между Pantere Legere, NR L Absolu, Chanel 5 L'eau.

# 82
А аз съм на сватба след 10 дни, вечерна е, но е на юг и е много топло там. Не знам какво да сложа. Rolling Eyes Иска ми се да е с мен цялата вечер, да не заливам околните, но да усещам парфюма си.

# 83
  • Sofia
Chance eau fraiche нося на дневни празници и коктейли. Държи до края на 35- градусов ден, свеж е в топлото и не превзема въздуха на околните. Обаче не е тържествен вечерен аромат.

# 84
Всъщност, нямам други Chanel-и освен №5 едп и Beige Blush а те не са никак подходящи за жеги.

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 12:51 от Бижy

# 85
  • Пловдив
Аз бих избрала Beige,Шалимар Инишъл или Jour Absolu.

# 86
  • Sofia
От наличните - Жур!

# 87
Да, благодаря ви Hug Жур ще е! Той е всичко това, което искам. Човек като се размисли за своите си парфюми и не може да отсее това, което е подходящо. Поглед отстрани помага. Simple Smile

# 88
Супер ще е Жура да, приятно изкарване.
И аз съм на сватба началото на Юни на скъпа съфорумка и приятелка, и ще нося Амуаж Съншайн вероятно.

Преди дни в България дойде и Joyeuse Tubéreuse Guerlain. Дълго го чаках и е абсолютно мой, както и предполагах. Страхотна зелена, хрупкава и свежа тубероза. От най-любимите ми. Добре излъчва и на първи три проби има и добра трайност. Шишето без помпа е приказка, дано повече никога не слагат тези помпи. Искам го и ще го купя, но преди него имам други планувани.

Взех си Truth or Dare by Madonna Naked Madonna и поднових любимия Ninfeo Mio Annick Goutal, който ми липсваше страшно последните две лета и реших да е отново с мен това. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Супер ще е Жура да, приятно изкарване.
И аз съм на сватба началото на Юни на скъпа съфорумка и приятелка, и ще нося Амуаж Съншайн вероятно.

Преди дни в България дойде и Joyeuse Tubéreuse Guerlain. Дълго го чаках и е абсолютно мой, както и предполагах. Страхотна зелена, хрупкава и свежа тубероза. От най-любимите ми. Добре излъчва и на първи три проби има и добра трайност. Шишето без помпа е приказка, дано повече никога не слагат тези помпи. Искам го и ще го купя, но преди него имам други планувани.

Взех си Truth or Dare by Madonna Naked Madonna и поднових любимия Ninfeo Mio Annick Goutal, който ми липсваше страшно последните две лета и реших да е отново с мен това. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като казваш без помпа, спрея ли имаш предвид или тази кръгличката помпа дето се стиска като от старовремието (в добрия смисъл, разбира се  Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт