Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 588
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тази сутрин душих пак реални ириси и божури. Нищо общо с парфюмите!
Може би ирисовата Прада е като истински ирис- т.е. почти не се усеща. Wink

# 196
Ирисовата Прада при мен се развиваше като бръснарски одеколон. Мъчих я, мъчих я, и накрая я разкарах.

# 197
  • Пловдив
Ирисовата Прада при мен се развиваше като бръснарски одеколон. Мъчих я, мъчих я, и накрая я разкарах.
+ 1  И при мен така - само и единствено бръснарска нотка усещам. Не се спогодихме.

Момичета (момчета), дайте идеи кои парфюми на Maison Francis Kurkdjian да тествам? Искам да си поръчам проби от сайта, но не знам на кои да се спра. Единият е ясен - Baccarat Rouge 540.
За ориентир - не харесвам уд,амбра,пачули, мускус, шипри. Предпочитам свежи, плодови, сладки и ТРАЙНИ аромати  Simple Smile.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 17:40 от lili_78

# 198
Някой пробвал ли е парфюма на Paco Rabanne Le Nuit?? Много интересен ми се струва и се чудя дали да рискувам. Искам отзиви и впечатления на някой употребявал го!!  bouquet

# 199
Тази сутрин душих пак реални ириси и божури. Нищо общо с парфюмите!

Реален ирис не знам как мирише, но аз така се чувствам за повечето цветя, които обичам в реалния живот. Много е трудно парфюм да ги пресъздаде.

Божурите са от любимите ми цветя. L'Occitane има много красив и свеж розов божур за мен. Моно-аромат е, обаче. Харесвам и техния душ гел. 

Пробвах Grandiflora Madagascan Jasmine. Наистина е зелен жасмин и зеленият елемент остава като фон през цялото развитие. Харесва ми, но едва ли за цяла бутилка.

Пробвах и Tom Ford Sole di Positano--приятен цитрусов аромат, но не е впечатляващ или поне не по-забележим от други в тоя жанр. Портокаловият цвят се очертава може би най-добре от всички изброени цветя, но има и онази малко генерична база появяваща се в повечето свежи на Том Форд.

# 200
  • Stuck in a moment
От препоръчаните от Бижу сега малко се чудя дали в Гучи - Envy me няма да се усеща твърде силно тропическа плодова нотка, въпреки божура. Аз съм над 30 г. и се опасявам да не мириша твърде младежки.
Също и въпрос за Insolence - там има малина в пирамидата, освен теменужка и ирис.
Кой от двата, според вас?

# 201
Няма какво да се чудиш, а просто отиди в магазина и ги помириши Simple Smile. Другият вариант е да си купиш на сляпо и да не ти хареса.

# 202
  • Бургас
Аз съм твърдо за Гучи и за мен не ухае твърде младежки. Insolence е супер обсебващ парфюм за моя вкус.Най-добре си прецени сама да не стане някой гаф и никой от двата да не ти хареса,не ги стреляй на сляпо. Laughing

# 203
С тоя Инсоленс, три пъти карах жената да се пръска #Crazy, пълна трагедия #Crazy След многозначителен поглед се офъска с черния Ван Клийф и реши проблема. Нооо, на Жикито, онова карамеленото, дето мъжете припадали, съм му вдигнал мерника. Къде може да се тества newsm78

# 204
От Жики можеш да припаднеш, да. Не всеки ще го понесе. Laughing

# 205
  • София
Но сьс сигурност няма да останеш незабелязан, предполагам Wink

# 206
Искам го за жена си, умирам да припадам след нея. Не ме слагай в категория мека китка, алфа мъжкар съм Mr. Green

# 207
  • София
Искам го за жена си, умирам да припадам след нея. Не ме слагай в категория мека китка, алфа мъжкар съм Mr. Green
Не сьм го и помислила дори  Wink

# 208
Ако обещаеш да припаднеш завинаги, аз ще купя Жики на жена ти!  Mr. Green Опасявам се, обаче, че и тя ще припадне като се напръска... Crazy

# 209
Ако обещаеш да припаднеш завинаги, аз ще купя Жики на жена ти!  Mr. Green Опасявам се, обаче, че и тя ще припадне като се напръска... Crazy
Мерси, Бижу, много си галантна Mr. Green, мислех те за приятелка bouquet Предпочитам в темата да ми капят лигите по скъпи парфюми, отколкото да се лансират ментардосани евтинджоси, мерси. Малко цвят и шега, са усмивка в спокойните, удовлетворени люде. Теб какво те мъчи, да ти поръчам кашон от перлите на Лалик newsm78, от ягодка. бг bouquet

Общи условия

Активация на акаунт