Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 563
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Доживях да харесам Angel! Shocked Естествено, не първообраза, който никога не посмях дори да докосна до кожата си за проба, тъй като ми е невъобразимо непоносим, а Angel Muse.
Изобщо не му обърнах внимание, когато беше шумотевицата около него, поради гореописаните причини /помня, че пръснах на блотер, видя ми се същия стар Ейнджъл и приключих/.
Обаче наскоро видях, че раздават free samples от сайта на Мюглер и да не остана и аз по-назад... Mr. Green
Цяла седмица си стоя недокоснат, беше ме страх да го отворя.
Днес ми падна пердето и реших, че или той или аз. В домашна обстановка съм си, мога да го отмия по всяко време, рисковете са премерени и пресметнати.
Да, в началото ми е същият ужасняк, като оригинала, но в момента, в който се появи ветиверът, му простих всичките години издевателства. Направо ще си изям кожата, толкова ми харесва тази суха, топла дървесност. Heart Eyes
Нямам търпение да го тествам от бутилка, тъй като семпълът разпръсква много стиснато и, предполагам, от нормален "спусък" ароматът, като по-голямо количество течност, ще се развива по-бавно.

# 271
  • София
sympathy, точно от Гринуч си взех 10 мл

Аризона, аз по принцип добре се разбирам с Ангелите, но този... Heart Eyes Беше любов от първо подушване и мигновено отстрелване  Mr. Green

# 272
Няма друг, само в Сердиката е. Аз обаче не знам дали има Sublime Balkiss в Съркъл, нещо ги разчистваха по едно време. На Раковска го няма със сигуронст.
В края на април го душках в Олфактив на Партриарха, за Съркъла не знам, предлоложих, понеже и двата салона са на една фирма  Simple Smile

Май ще трябва да изприпкам тогава Thinking

Предполагам, че Bonbon Couture и Bonbon Viktor&Rol са два различни аромата  Rolling Eyes
Къде да се тества в София?

Аз като го тествах ( за bonbon couture говоря) страшно много ми нопомни на парфюма Wish на Chopard.

# 273
Доживях да харесам Angel! Shocked Естествено, не първообраза, който никога не посмях дори да докосна до кожата си за проба, тъй като ми е невъобразимо непоносим, а Angel Muse.
Изобщо не му обърнах внимание, когато беше шумотевицата около него, поради гореописаните причини /помня, че пръснах на блотер, видя ми се същия стар Ейнджъл и приключих/.
Обаче наскоро видях, че раздават free samples от сайта на Мюглер и да не остана и аз по-назад... Mr. Green
Днес ми падна пердето и реших, че или той или аз. В домашна обстановка съм си, мога да го отмия по всяко време, рисковете са премерени и пресметнати.
Да, в началото ми е същият ужасняк, като оригинала, но в момента, в който се появи ветиверът, му простих всичките години издевателства. Направо ще си изям кожата, толкова ми харесва тази суха, топла дървесност. Heart Eyes
Нямам търпение да го тествам от бутилка, тъй като семпълът разпръсква много стиснато и, предполагам, от нормален "спусък" ароматът, като по-голямо количество течност, ще се развива по-бавно.
Съвсем на скоро писах същото:-). Мразя всичко на ТМ, но muse ми хареса много, но пак не посмях да си го купя.

# 274
Този нали https://i.ytimg.com/vi/az_zBqmhUfE/hqdefault.jpg И ние сме го харесали, слагам го в списъка веднага. Има ли разлика дали пише само Мюглер, или Тери Мюглер, че нещо се омесиха там нещата newsm78

# 275
Всъщност Тери е ТИери. И все едно, какво пише, същото е. Laughing Laughing

# 276
Съдържанието на новите и стари опаковки е еднакво, не е реформулиран.

# 277
Съдържанието на новите и стари опаковки е еднакво, не е реформулиран.
Нищо не разбрах. Би ли пояснил, кои са новите и кои старите опаковки?

# 278
Скрит текст:
Съвсем на скоро писах същото:-). Мразя всичко на ТМ, но muse ми хареса много, но пак не посмях да си го купя.
Аз съм почти сигурна, че ще се вземем - не съм спряла да се обдушвам вече няколко часа, а и отдавна исках нещо, което да не ми прилича на ароматите, които вече имам.
Ама хич не му е сега моментът... предстои ми морска ваканция и исках да си взема парфюм, с който да я запомня, пък той толкоз да не е летен и морски, че няма накъде повече. Laughing

# 279
Аризона,отложи покупката на Музата за зимата. Изобщо не е за сега. В студ е още по-хубав. Аз отдавна го зазИмих. 30 мл ще са ти предостатъчни. От него най-много 2 леки пръсвания, иначе може да удушиш околните. Mr. Green.

# 280
  • при морето
Хм,сигурно ще ви се стори странно,но аз грам не я усещам Музата на Тиерито,получих я като подарък от Щатите и точно през зимата,викам си супер,,понеже харесвам всичките варианти на първообраза,включая и него самия/първообраза,де/ Wink.Изпръскала съм около 10мл. вече,в какви ли не моменти,и топло и студено време дебнах,и край морето го разхождах,не ще и не ще да ме приеме.Ще го пробвам и лятото,но май няма да имаме взаимна любов.

Чудя се дали обонянието ми нещо дава фира от тия атомни бомби ,на които го подлагам вече години наред newsm78
Да добавя само,че страшно ме радват само 3-4 парфюма,които идиотски въртя цял месец вече-Gucci Eau de Parfum ,Sublime Balkiss,Bandit и Visa,останалите ги гледам като непознати и се чудя как така простичко да им се усмихна като не знам какво ще ми сервират/образно казано/ Laughing

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 00:59 от Winter fairy

# 281
За да не усещаш музата трябва да си със запушен нос, иначе не виждам как може да не я усещаш Simple Smile. Има доста силна миризма и в горещините сигурно е направо задушаваща.

# 282
Аризона, честита Муза! Да ти кажа, аз таха се захласнах по нея миналото лято, че я взех на море в Италия и си я носих там вечер всеки ден. Идеална ми беше.  Heart Eyes
Наистина вечер на морето ароматите се носят различно. Иначе много му отива и топло, през зимата не усещам половината ноти, само шоколадово пачули, но на 20тина градуса ме радва и ветивера, и лешниковия крем. Абсолютен разкош!

Winter fairy, може и да си аносмична към аромата. (Има ли изобщо подобна дума на български език?) Аз изобщо не усещах Cavalli Serpentine например, което си беше странно.

# 283
Аризона и аз се влюбих в Angel Muse точно  на края на морската ваканция миналото лято. Предпочитам да го нося лятото, радва ме много повече от зимата, когато основно усещам ветивера, а останалите галещи сетивата нотки почти изчезват от кожата ми. Не ми е задушаващ и никой от околните не се е оплакал.
Снощи четейки темата се подсетих, че е време да го извадя, днес съм с него и много, ама много ме радва!

Вчера , минавайки през един от близките био магазини видях, че са заредили част от нещата на L'Erbolario  и понеже се сетих, че един от ароматите на марката който Deetron беше похвалил доста , а ако не се лъжа и Ковачева, реших да тествам  Ginepro nero. Много благодаря на споменалите го  Hug Мъжки или не, обаче много ми хареса, как ми стои- дървесен, леко тъмен и все пак страшно свеж. За цената си е прекрасен, усещах го пет часа осезаемо.  Излишно е да казвам, че се взехме веднага Sunglasses  .

И да питам някой знаел ли ароматите на Зара, освен във физически магазини къде ги продават онлайн? В българският им онлайн магазин ги няма, а много искам да си взема едно, две неща.

# 284
  • Стара Загора
Парфюмите на Зара онлайн ги има в английския им сайт
https://www.zara.com/uk/en/woman/fragrances-c802502.html

Общи условия

Активация на акаунт