Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 533
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Наистина между Angel Muse и Pure Poison разликата е от тук до небето. Не ми се вярва вторият да е станал прекрасен  Simple Smile Двата са тотално различни и като усещане, и като олфактивна група. Чак ми е чудно как Отровата са я сложили към група Floral - нищо, ама нищо цветно не намирам, даже се чудя къде са тези нежни цветя като жасмин,нероли,гардения..... newsm78

Аризона каква интересна тема за размисъл ни хвърли  Simple Smile

# 406
Densi, с нетърпение ще чакам жегите за да изпробвам Jicky на топло! Hug
Тук отново се захлади, вали като из ведро, а аз от сутринта (06.00!) съм с ALien Essence Absolue и още го усещам осезаемо. Жестока трайност и присъствие. Аз уж мразех Ейлиън, но не се оказа съвсем така. Мразя когато се прекали с него, всъщност. Ванилията и бензоинът са вър-ха! Ванилията е несладка, без грам захар, ароматът грее на кожата ми, сякаш тлее и чака да бъде разпален. (Комплимент веднага от ЛМ)
Влюбих се в този парфюм когато излезе....и не го купих от инат. Чак този месец ми падна отливка...и обезумях. Не само, че купих шише, ами си взех още 2 в запас за всеки случай, защото видяхме какво стана със Сисили. Тъкмо се влюбя в аромат, а те го спират от производство! Crossing Arms

Много ме изненада Madonna Truth or Dare Naked, като се оказа, че точно това време му пасва идеално! ДОсега го бях носила около Коледните празници и децата все се гушеха в мен да ме душат. Много им хареса. На мен ми се стори слаб и стоящ близо до кожата. Елате и вижте какво става сега- проекция, излъчване, красота голяма! И на него му взех бутилки в запас, твърде много ми харесва и ще го нося много, усещам. Задължително ще си го взема за България.  Heart Eyes За Ейлиън ще е твърде горещо.

Lili_78, наистина ли не усещаш цветята в Pure Pоison? Върху мен е силно цветен. Много жасмин и портокалов цвят, много нещо! И е студен.

Изпратили са ми мострите, като ги получа ще напиша подробно.  Hug

# 407
Не мога да понасям Pure Poison. Мразя го повече и от оригиналната Отрова. Двата ми предизвикват позиви. Реформулиран или не сигурна съм, че винаги ще го мразя. Студен, метален, мирише ми на лекарство и цимент в зъб. Всъщност само Лайт Блу на Долче и Габана мразя повече. Той ми е номер 1 вечно. Laughing

За Madonna Truth or Dare Naked мога да говоря много хубави неща. Топлото го обича и въобще е невероятен парфюм за парите си, а и не само. Пристрастена съм към него, не вярвах.

# 408
  • Пловдив
Точно щях да пиша колко студен, строг и безчувствен усещам Pure Poison и Densi ме изпревари. Цветята при мен ги няма наистина.

# 409
На мен ми е лекарствен, истинска отрова, чиста от всякъде! Sick

# 410
А, пробвали ли сте Еликсира на Чистата отрова?! Този с помпата? Е, той е по-гаден! Mr. Green

# 411
Студен като вещерска ц*ца, както би казал Стивън Кинг. Laughing
Утре ще отида да се облея с него, да видим.

Deziderata, Абсолю е класи над обикновения Ейлиън. Ей на това му казвам интензивен и наситен аромат - веднъж прекалих с него и щях да се гътна.
Мнооого красив и много си го обичам, обаче в топлото не се разгръща така богато и затова си взех първообраза, който е по-остър, по-нахален и студен /ама не колкото Pure Poison Mr. Green/.
Да ти е честит! Hug

# 412
А, пробвали ли сте Еликсира на Чистата отрова?! Този с помпата? Е, той е по-гаден! Mr. Green
hahaha
Нивгаш няма да посегна към него.  Stop
И Бялото Дел Позо ми е същото като Отровата= Sick

# 413
hahaha

И при мен така.
И Перлите на Лалик причислявам към същата категория. Студени парфюми, лекарствени.

# 414
hahaha

И при мен така.
И Перлите на Лалик причислявам към същата категория. Студени парфюми, лекарствени.
Ау да, всичките.

# 415
А, не Laughing Перлите ги преоткрих и даже по някое време от деня почват да ми сладнят! Crazy newsm78

# 416
  • Бургас
 Laughing И всички Кодове на Армани,как пък с един не се заобичахме. Naughty Забравих Черната магия на Ланком,от него щях да се гътна. #2gunfire

# 417
А тях си ги тача, особено Еликсира. Добре, че се сдобих изненадващо с нова бутилка, което ми напомня че трябва да му разкарам помпата и да го затворя плътно с капачката, защото ще го вадя чак зимата живот и здраве.

# 418
Аз съм взел на мушка ей тоз, та му се чудя https://img.fragrancex.com/images/products/parent/medium/73495m.jpg

# 419
Аз пък много си харесвам Pure poison, супер ми е в жегите, на чисто и хладно ми мирише, разхлажда ме чудесно.  Новата версия ми е по-нетрайна.

Общи условия

Активация на акаунт