Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 512
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Ей, покрай вас зачетох и реферати по органична химия https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … H0jarYgH7P0h1umtQ, ще ме довършите #Crazy Тоя зелен прилеп - вампир е внушителен, ревена е някакъв киселец, доколкото знам, тръпчив newsm78 Дезидера, от къде поръча пробичките, и аз искам #2gunfire

# 391
  • До сърцето...
Бутилката на новият аромат на Мюглер ми прилича на кобра Mr. Green само тия белите джаджи отстрани не ме кефят, можеше да се свързват по-органично с този отровно-зелен цвят  Whistling.

Скрит текст:

# 392
Дезидера, от къде поръча пробичките, и аз искам.

От Ingredients store са: http://www.ingredients-store.cz/vune

# 393
  • София
Deziderata, като получиш пробите, чакам да споделиш впечатления! На мен ми е много любим Lipstick Rose!  Heart Eyes

Baccarat Rouge 540 е страхотен, но за зимата според мен.  Peace

Останалите не ги познавам и ми е любопитно как ще ги възприемеш.  Grinning

# 394
  • Пловдив
Може ли да кажете няколко думи за Jasmin de Nuit The Different Company?

# 395
Deziderata, вчера вечерта с едно пръс и онзи ден с доста през деня носих Жики ЕДП. Страхотен е този парфюм. Ретро е, но е голяма класа. Особено вечерта с минимално количество, в задух и жега се разкри божествено. Hug bouquet
През деня пък носих Трусарди Амбър Уд пак с едно пръс и той също е върховен в жега. Не вярвах на Ковачева и се напръсках много плахо, но е просто върха наистина. Тя винаги е твърдяла, че уд се носи в жеги и е права. Heart Eyes Hug
Аз не обичам жеги, защото винаги ми е горещо и ми с изпържва мозъка буквално. По цял ден се разхождам навън и съм супер внимателна с парфюмите/основно Колоните и Градините на Ермес/, но наистина уда носи жеги.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 13:57 от densi

# 396
  • София
Deetron, много ти благодаря! bouquet
Страхотни са идеите ти, ще чакам да чуя и нови, ако имаш.
Може би съм писала, благодарение на теб открихме Авангард на Ланвен, който пожъна небивал успех Grinning.

# 397
  • София
Напръсках се с Шанел Льо. И ура - вече не го искам. Първо ми е твърде ретро, после - изчезна.

# 398
  • Бургас
Въобще не ми е ретро на мен,а аз бягам от ретро ароматите като дявол. Laughing Една приятелка се изказа,че ретро и идват и то в повече Алюр и Мадмоазелата.Били за жени над 50г.ще я запозная с Коко,интересно ми е как ще го изкоментира. Mr. Green

# 399
  • София
Опитвам се да харесам 5цата от хиляди години във всичките й разновидности. Просто не е за мен и това е. Но Льо също така е много нетраен.

# 400
Тръгнах вчера за Angel Muse, но се влюбих в друг парфюм и сега съм раздвоена и капо - нито единия купих, нито другия. Laughing
Явно съвсем се сбърквам напоследък; парфюмът, който ме плени, е Pure Poison. Shocked Навремето, като подушех жена, напръскана с него, и бягах презглава, толкова не ми понасяше. Сега е реформулиран, ама колко пък чак да е променен.
И седя, и се чудя. Пък е скъп пущината, незнайно защо е най-скъп от отровите в магазина. Пфф... Thinking

# 401
  • Пловдив
Аз Pure Poison не го харесах,докарваше ми позиви. Не мога са си представя да нося такъв парфюм. Но опитът ми с него беше преди 2-3 години,може да е бил стара версия.

# 402
  • СОФИЯ
Явно съвсем се сбърквам напоследък; парфюмът, който ме плени, е Pure Poison. Shocked Навремето, като подушех жена, напръскана с него, и бягах презглава, толкова не ми понасяше. Сега е реформулиран, ама колко пък чак да е променен.
И седя, и се чудя. Пък е скъп пущината, незнайно защо е най-скъп от отровите в магазина. Пфф... Thinking
За този ли говориш?
https://www.enzo.bg/dior/pure-poison-parfjumna-voda-za-zheni/

# 403
Аз Pure Poison не го харесах,докарваше ми позиви. Не мога са си представя да нося такъв парфюм. Но опитът ми с него беше преди 2-3 години,може да е бил стара версия.
И на мен така, направо ми обръщаше стомаха. Sick
Както и Кристал ноар, от който сега ползвам амнайста бутилка поред и го обожавам. Предполагам гарденията така дразни понякога.
Но явно вкусовете се менят, обаче ще изчакам да ми мине еуфорията, пък да видим.

Шуши, да. Peace

# 404
Явно съвсем се сбърквам напоследък; парфюмът, който ме плени, е Pure Poison. Shocked
Ау, ненене! Колко пък да е реформулиран, за да е станал прекрасен?  Stop  Angel Muse е правилният избор между тези двата! Peace И аз съм така Sick от Pure Poison. За нищо на света няма да го пробвам! Колкото ще да е реформулиран, чудо не е станало.

Общи условия

Активация на акаунт