Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 535
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • София
въпросната Аура на Мюглер изчезна мистериозно от фрагрантика и други сайтове, в които изглежда, че е имало информация за нея  Rolling Eyes

Скрит текст:

According to Parfumo the notes are rhubarb, Bourbon vanilla, orange blossom and wolfwood, whatever the last one is supposed to be.
Хммм....мистика  newsm78

# 376
Обожавам ревен  Heart Eyes  Много ми е любопитен парфюма, дано успея да го тествам скоро.

# 377
  • София
Освен Извънземното (а и то ми идва малко по-нахално и става само за голям студ), нищо друго до сега не съм харесала на Мюглер. Но пък ревена на Ермес ми допадна. Ще го пробвам от любопитство, но не очаквам да ме заплени.  Wink

Мисля да си взема Chanel Chance Eau Vive за лятото (досега не съм го имала). Колебах се между него и Chanel Chance Eau Tendre (който ми е любимецът от Шансовете), но реших, че Tendre е по-подходящ за пролет, а Vive - за жеги. Някой да ме разубеди (или да действам)? Grinning

# 378
Мисля да си взема Chanel Chance Eau Vive за лятото (досега не съм го имала). Колебах се между него и Chanel Chance Eau Tendre (който ми е любимецът от Шансовете), но реших, че Tendre е по-подходящ за пролет, а Vive - за жеги. Някой да ме разубеди (или да действам)? Grinning
Няма да разубеждавам, най-много да последвам пример  Mr. Green Вече втора година му се каня, само това, че усещам Фреш целия ден а Вив едва 3-4 ч ме спира, но пък ужасно ми харесва  Crazy
И...за да не спамя - благодаря за темата!
Напоследък любимците са ми Сюблим Балкис (вече поредна година), Аква дивина (леле, на морето как вълшебно се развива и помита тълпи след себе си  Grinning) и Шансовете - Тендър и Фреш  Heart Eyes

# 379
  • СОФИЯ
Напоследък любимците са ми Сюблим Балкис (вече поредна година),

От няколко месеца го мисля и като че ли не ми достига нещо, за да го купя.
Доста проби направих, но все още не мога да се реша....  Twisted Evil 

Нещо интересно, което се задава - https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-45425.html
Някой някъде да го е мяркал? Много изненадващо и мистериозно се появи изведнъж във фрагрантика.
За кой парфюм иде реч, че на мен ми излиза начална страница  newsm78

# 380
  • София
Записвам се в темата с новото си и дълго мечтано попълнение: Hermes, Eau de Gentiane Blanche. Наслаждавам му се много, доколкото позволява нетрайността на аромата Grinning.

Моля за съвет: търся бюджетен и свеж летен парфюм за мъж на 40 (и акъл на 16).

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:16 от Rafiqa

# 381
  • София
Rafiqa, честита Тинтява! Много харесвам този колон! Heart Eyes

Летен свежак, който се харесва от повечето мъже е Azzaro Chrome (повечето от серията) и е бюджетен.

# 382
  • Стара Загора
За летен мъжки свежак предлагам Хедера-та на ЛЕрболарио, води се унисекс, аз дори си го бях купила за мен, но го преотстъпих на моя мъж- по-ми харесва да го душа от него, отколкото на мен.

# 383
  • София
Петя, благодаря bouquet. Уви, този Хром ми носи твърде много дежа-ву, както и редица други любими мъжки аромати, които също се налага да изключа - Cartier - Declaration, Armani - Acqua di Gio, Versace Man Eau Fraiche, Clinique Happy For Men, цяла редица Burberry...

Галета, благодаря. И с Хедера имам опит, носих я аз миналото лято, господинът не изрази никакъв интерес към нея.

# 384
Light Blue Dolce & Gabanna класика. Peace

Нещо става с тази Аура Мюглер идва изведнъж във Фрагрантика и се сваля за 12 часа. Ще видим! Whistling

# 385
  • София
Rafiqa - Много комплицирана ситуация  Grinning

Преди да се замисля по-серизно, неко ти предложа нещо, от което се възползвах и аз преди дниз.
На щанда на AJMAL - в парадайз София/а може би и он-лайн/ има промоция на определни парфюми от типа- избираш два и плащаш по-скъпия. Така аз си взех тези от европейската им линия:

Sacrifice II for Him  - http://www.ajmalperfume.com/en/product-details/Sacrifice-II-for-Him/83

Първо като излезе помня че беше нещо рода на 90лв, сега е 60. Прекрасен парюфм - началото е портокалово и мога да кажа направо разцепва от кеф  Party Party Party Напълно европейски, много севеж, жизнерадостен, но и донякъде елегантен. Не вярвам да съществува мъж, който не би го харесал, особено за пролет-лято.

Avid - http://www.ajmalperfume.com/en/product-details/Avid/154

Този пък е летен, свеж с морски привкус - има нещо от стила на Paco Rabanne Invictus Aqua, в развитието си пък леко напомня на Bvlgari Aqva Amara, та общо взето това е - хубав, модерен акватик, отново хитачка в напълно европейски стил   Simple Smile
Цената му е 55лв, така и двата ги взех за 60.
Забравих да опомена, че промоцията е до 05.06. - демек днес.

Ще помисля и за други идеи.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 16:00 от Deetron

# 386
  • СОФИЯ
Нещо става с тази Аура Мюглер идва изведнъж във Фрагрантика и се сваля за 12 часа. Ще видим! Whistling

Аха ....  Thinking Ето защо не успявах да го видя Peace

# 387
Вдъхновена от подобна тема (снимката е моя и вече я пуснах и там), парфюмен проздрав от мен!
Моите главни аромати за месец юни:
Скрит текст:
[/img]

Не виждам друг начин да се справя с многобройнте си любови, освен да ги въртя като сменям нова дузина всеки месец.  Crazy Но така ще им обърна внимание на всички.

Аромат за деня- Sicily.

# 388
  • Пловдив
Deziderata, може ли да разкажеш повече за Sicily - конкретно ме интересува алдехидите водещи ли са? Отдавна се колебая да купя някакво количество, но алдехидната група ме спира.

# 389
Deziderata, може ли да разкажеш повече за Sicily - конкретно ме интересува алдехидите водещи ли са? Отдавна се колебая да купя някакво количество, но алдехидната група ме спира.

Алдехидите определено присъстват, но така добре се сливат с цялостната композиция, че създават усещането за топла, чиста кожа. Ако харасваш алдехиди ще ти хареса. Ако те отблъскват обаче, не бих препоръчала покупка на сляпо. Откакто е спряна от производство сигурно цените са безобразни.
Изобщо не усещам банан, но сандалото дърво и мушкатовото орехче са балсам за душата. Heart Eyes Обожавам мушкатов орех в парфюм- Сисили и Органза са ми много, много любими.  Heart Eyes

Скрит текст:

Поръчах си сет от 5 мострички, и нямам търпение да го получа:

Frederic Malle Superstitious Eau de Parfum (Алдехидец!)
Frederic Malle Outrageous Eau de Toilette (Нероли с канела!)
Frederic Malle Lipstick Rose Eau de Parfum (Най-после!)
Profumum Roma Battito d´Ali (Звучи много мой!)
Parfum Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum (Само аз не го познавам в тази тема!)

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 22:20 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт