Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 539
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мммм... какво чудно флаконче Heart Eyes А как ли мирише ревен? newsm78
Тествай Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermes, за да придобиеш някаква представа  Simple Smile

# 361
Страшно красива бутирка на Мюглера. И аз съм рубарб фен и стократно ванилов. Смятам, че този парфюм ще е мой.

# 362
  • София
Тествай Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermes, за да придобиеш някаква представа  Simple Smile
Аха, много го харесвам Рубарба. Ще чакам да се появи, и с тази ванилия ... много ми е любопитен.

# 363
  • До сърцето...
Много ми харесва флакона и пирамидата, ще го чакам и аз с нетърпение. И аз фен на ревена и ванилията  Mr. Green

# 364
Страшно красива бутирка на Мюглера. И аз съм рубарб фен и стократно ванилов. Смятам, че този парфюм ще е мой.
Аз не съм много наясно с рубарба, обаче бутилката, ванилията, дървесата, ммм... Heart Eyes
Фен съм на Мюглер, не защото му харесвам всичките парфюми /не че ги и познавам до един/, а защото е винаги ексцентричен, иновативен и провокативен, внася смут и дава отправни точки на редица други ухания.
Дано и този път е така.

# 365
  • София
Аз не съм много наясно с рубарба, обаче бутилката, ванилията, дървесата, ммм... Heart Eyes
Фен съм на Мюглер, не защото му харесвам всичките парфюми /не че ги и познавам до един/, а защото е винаги ексцентричен, иновативен и провокативен, внася смут и дава отправни точки на редица други ухания.
Дано и този път е така.
Подписвам се с две ръце под всяка дума от това  Hug

# 366
Скоро го пробвах и много ми хареса.

# 367
  • София
Ох, усещам, че ще ми хареса това зелено сърце  ooooh!

# 368
  • Бургас
Не съм никак фенка на творенията на Мюглер,този обаче ще го пробвам.Дано не е катастрофа както се случи с Angel-Muse.

# 369
На мен бутилката на Мюглер не ми харесва, кичозна е, но може пък съдържанието да е добро.

# 370
Изпитвам меко казано отвращение към ароматите на Т.М. а този е с ревен - не знам какво да кажа... Ако ми падне за тест някъде, ще го пробвам, ако го пропусна, едва ли ще съжалявам за него.
Но който му се изкефи, да си го придобива своевременно!

# 371
Може ли някой, който познава това https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Royal-Edition-45014.html да каже няколко думи, да сподели мнение. Благодаря предварително!  Simple Smile bouquet

# 372
  • The Evergreen State
Хм, не е типичен цвят за женски парфюми това наситено зелено на новия парфюм на Мюглер, любопитна съм. И на мен не ми допадат бутилките на бранда на външност но съдържанието им обикновено е добро.

# 373
А на мен бутилките на Мюглер винаги ми допадат повече от съдържанието. От него всъщност нося само Извънземното и много рядко един път годишно в голям студ Какаовия Ангел.

# 374
въпросната Аура на Мюглер изчезна мистериозно от фрагрантика и други сайтове, в които изглежда, че е имало информация за нея  Rolling Eyes

Скрит текст:

According to Parfumo the notes are rhubarb, Bourbon vanilla, orange blossom and wolfwood, whatever the last one is supposed to be.

Общи условия

Активация на акаунт