Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде под слънцето...
Прекрасен тамян, но въпроса беше за нещо луксозно.
чистия парфюм е в бутилче на кристал Лалик с номер за уникалност, а съдържанието е.....невееоятно.

# 346
Дали сте ми прекрасни предложениа,звучат точно такива,каквито търся да са,ще издирвам пробички,че до 15-ти тоя месец трябва да съм купила подаръка.

# 347
И аз съм голям фен на Сахара Ноар, но хората около мен хич не го харесват и винаги се съобразявам къде го нося. Много силен тамян е.

# 348
  • някъде под слънцето...
Да много присъствен тамян е.При мен жъне овации , дори чух изказвания , че е много секси  ухание..
Но хората около мен са свикнали да бъдат зашеметявани с всякакви бойно отровни вещества, та явно са се бъгнали Laughing
Имам и фен клуб на Хабанита ЕДП, който  е недолюбван.
А Митсуко колко почитатели има....бил много мистичен, нежен гушлив.....

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 22:25 от sl

# 349
И аз съм голям фен на Сахара Ноар, но хората около мен хич не го харесват и винаги се съобразявам къде го нося. Много силен тамян е.
  Много секси ухание е. Като се нафъскаш час преди излизане, няма нужда да раздаваш противогази на околните. Ако усетя аромата, ще се оглеждам за теб, по косата ще те позная Joy Joy

# 350
  • София
Дали сте ми прекрасни предложениа,звучат точно такива,каквито търся да са,ще издирвам пробички,че до 15-ти тоя месец трябва да съм купила подаръка.
Добавям в списъка ти и Noir Exquis - L`Artisan  Peace

# 351
  • Козлодуй
Споделете любим парфюм с ветиверна нотка.Установих,че в парфюми,които ми допадат от раз я има и търся и вашите любимци.Иначе,все още дълбоко запленена от магията на Ninfeo Mio,реших и си поръчах проба на Philosykos,много му е хубава натуралната нотка на стебло зелено,но ми е по-сладък,и по тая позиция губи при мен.Искам да избера на майка ми парфюм,тя обича по-хард,по-пищни,по присъствени парфюми,реших,че Versace Crystal Noir много ще се доближи до моята представа за такъв парфюм,но въобще не ми допадна ама хич.Приемам предложения за красиви,модерни парфюми,тип "разкош" за стилна тъмноока дама на средна възраст,харесваща луксозни ухания-ползвала е Агент Провокатора,Елиан,Черната Орхидея,Много харесва и мъжкари от типа на One Millon, Encre Noire.
Като прочетох ветивер, първата ми асоциация беше точно Encre Noire. Но разбирам, че е любимец на майка ти, и ти всъщност търсиш и за теб, и за нея нещо ново? Друг мой любимец с тази нотка е Red Vetyver Montale. Terre d'Hermes също, но го предпочитам върху мъжка кожа Wink
Понеже съм тъмноока на средна възраст и си падам точно по "по-хард,по-пищни,по присъствени парфюми" Mr. Green , позволявам си да спомена някои имена, които може да допаднат на майка ти:Chanel Coromandel, Rose En Noir Miller Harris, Iris Poudre Frederic Malle и разбира се последната ми голяма любов Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian Grinning

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 09:11 от Lunen_sun

# 352
  • София
Suzi55555 - Ако имаш възможност, опитай Eau de Cartier Vetiver Bleu - https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Eau-de-Cartier-Vetiv … r-Bleu-29563.html

За мен е страхотен аромат, който въпреки че изглежда семпъл, всъщност е отлично разработен и разкрива ветивера в много положителна светлина. Особено за пролет-лято е прекрасен избор.

# 353
  • The Evergreen State
От няколко дена пробвам CHANEL N°5 L'EAU и нямам никакви забележки откъм дълготрайност. Пръскам сутрин в 6.30 и съвсем спокойно изкарвам до края на работният ден, без да го подновявам. Вечер пък като отида в залата, миризмата му става още по осезателна.

Да този парфюм е някак изплъзващ се, нямам оплаквания от трайността и аз, към края на работния ден не го усещам но като изляза от хладната сграда навън на жегата изведнъж се стопля и го усещам много по-осезаемо.

# 354
Отново благодарности и за новите предложения,харесва ми този набъбващ списък със съкровища.

# 355
Отново благодарности и за новите предложения,харесва ми този набъбващ списък със съкровища.
Да ни ривеш после, че сме те докарали до просешка тояга, заразно е hahaha hahaha

# 356
Приемам предложения за красиви,модерни парфюми,тип "разкош" за стилна тъмноока дама на средна възраст,харесваща луксозни ухания-ползвала е Агент Провокатора,Елиан,Черната Орхидея,Много харесва и мъжкари от типа на One Millon, Encre Noire.

"Модерно" и "разкошно" са много субективни понятия, разбира се. Аз бих препоръчала Chanel #22, Chanel 5 Eau Premiere, или Chanel Coco Noir (последния ако поне малко харесва пачули). Предполагам, че вече е пробвала Coco или #5 и не са достатъчно "модерни."

Може и някои на Амуаж, особено Lyric Rose, в който има тамян, но не е силно подчертан както в други парфюми, или Dia. И двата са комплексни и с богата текстура, макар и доста различни един от друг.

Аз лично имам слабост към Шанелите горе, без оглед на възрастта Simple Smile 

# 357
Нещо интересно, което се задава - https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-45425.html
Някой някъде да го е мяркал? Много изненадващо и мистериозно се появи изведнъж във фрагрантика.

# 358
  • Стара Загора
Ще ми бъде интересен, обичам ревен в парфюм.

# 359
  • София
Мммм... какво чудно флаконче Heart Eyes А как ли мирише ревен? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт