Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Deziderata, благодаря, но аз още не съм я придобила, в проект е. Grinning Тъкмо си търся причини да не го думна и вие ме подкокоросвате тука. Laughing Hug Обаче днес си счупих телефона и май ще пренасоча финансите. Cry
Интересно, че и аз се влюбвам в плътни аромати през лятото. Само един единствен парфюм не мога да нося в топлото, защото просто жегата го осакатява, всички други ги предпочитам тогава.

Що се отнася до анос...бла, бла - аз не усещам Жасмин Ноар на Булгари. Нищо, абсолютно нищо не достига до обонянието ми.
Скоро и Флауърбомб ще мине в тая графа. Още през зимата ми създаваше проблеми, ама викам си "От студа е"; макар че хората около мен го усещаха и комплиментираха /егати думата/. Днес е топло, реших да го понося - ми, регистрирам там някаква сладост, обаче не е каквото трябва да е, убита работа.

# 286
  • София
Точно по същия начин и аз не усещам нищо от черния жасмин. НИ-ЩИЧ-КО

# 287
Парфюмите на Зара онлайн ги има в английския им сайт
https://www.zara.com/uk/en/woman/fragrances-c802502.html
Galeta благодаря!
Излезе ми възможност за още един вариант,ако не стане ще поръчам-дололкото виждам става с превозвач.

# 288
  • Козлодуй

Що се отнася до анос...бла, бла - аз не усещам Жасмин Ноар на Булгари. Нищо, абсолютно нищо не достига до обонянието ми.
Скоро и Флауърбомб ще мине в тая графа. ... ми, регистрирам там някаква сладост, обаче не е каквото трябва да е, убита работа.

Едно към едно и при мене и ми е тъжно Sad Имам и други, които не подушвам - Жасмин ноар, Белия мускус на Монтал и кой знае за колко не се сещам. Но за Флауърбомб страдам.

# 289
Вече втори път пробвам McQueen Eau Blanche  на Alexander McQueen
https://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/McQueen-Ea … lanche-44920.html
Много е нежен и хубав,  Но цената му хич не е от убавите. Много ми напомня на друг парфюм, но не мога да се сетя кой. Rolling Eyes
, сега видях, че в пирамидата му има бял муск, ето защо ми харесва. Някой питаше за парфюм с виолетки в темата. Този започва с много нежна виолетка.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 21:36 от Анонимен

# 290
Вече втори път пробвам McQueen Eau Blanche  на Alexander McQueen
https://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/McQueen-Ea … lanche-44920.html
Много е нежен и хубав,  Но цената му хич не е от убавите. Много ми напомня на друг парфюм, но не мога да се сетя кой. Rolling Eyes
Този и аз искам да го пробвам, ама няма в България. А пък тъмната версия как искам?! Неговата цена е още по-срамна.

# 291
Денси, аз съм почти сигурна, че на теб няма да ти допадне. Забелязала съм , че си падаш по по-хард аромати. Ако си го купя, ще ти изпратя пробичка, обещавам. Ако не са го заредили и в Бг.
Аз иначе само минавам за бърз оглед, дали са заредили Прада Роза. Накрая ще си взема МАкуин и няма да стъпя до есента в парфюмерия.

# 292
От няколко дена пробвам CHANEL N°5 L'EAU и нямам никакви забележки откъм дълготрайност. Пръскам сутрин в 6.30 и съвсем спокойно изкарвам до края на работният ден, без да го подновявам. Вечер пък като отида в залата, миризмата му става още по осезателна.

# 293
  • Бургас
И аз нямам,много траен е и при мен.

# 294
От няколко дена пробвам CHANEL N°5 L'EAU и нямам никакви забележки откъм дълготрайност. Пръскам сутрин в 6.30 и съвсем спокойно изкарвам до края на работният ден, без да го подновявам. Вечер пък като отида в залата, миризмата му става още по осезателна.

И жена ми взела едно мускалче, но при нея нещо не се усеща. Много ми е лек и ефирен, цветен, но има една нотка, която кара носът ми да се бръчка. Не е нафталин, не мога да го определя точно, но дразни.

# 295
Нотката е типичната нотка на урина при Шанелите Simple Smile. И аз не я понасям, но тук е много лека и не ме дразни.

# 296
Нотката е типичната нотка на урина при Шанелите Simple Smile. И аз не я понасям, но тук е много лека и не ме дразни.
В Мамзелката я няма тази нотка, там дишам с пълни гърди.

# 297
На всякъде я има, просто при някои е незабележима. Шанела има характерен "почерк", който се различава много лесно от другите.

# 298
Алдехидите са нотката която много хора оприличават на урина. (Понякога жасмин или комбинацията от двете). Когато се развие добре на кожата и сравнение не може да има. Но мен алдехидите ме обичат.

# 299
  • София
Явно и мен алдехидите ме обичат и изобщо никаква урина не избива слава Богу от Шанелите, които нося.  Peace

А относно НЕусещането на миризми - аз съм така с Лютите чушки... Толкова го харесват хората, а на мен не ми мирише на нищо, абсолютно на нищо... Какво ли изпускам?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт