Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 562
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Такааа... пробвах, значи, това замъгляващо мъжкото съзнание нещо, наречено Viva la Juicy Gold Couture.
Явно жените и голяма част от мъжете наистина имаме различни виждания за някои неща.  Laughing
Лично за мен, ако изобщо мога да открия някаква съблазън в него, то тя е от типа на Лолита:

Сякаш някоя девойка е решила, че вече няма да ползва евтинджоси като Бритни Спиърс, Кейти Пери и пр., а ще си купи сериозен парфюм. Да, ама едните миришат на парфюма на баба й, другите са силни, на трети шишенцата са твърде обикновени... и изведнъж съзира Голд Кутюр и още преди да го е пробвала знае, че той ще бъде! Има си всичко - и златно, и розовко, и черна панделка за малко шик фатализъм.
Отваря с треперещи ръце флакона, пръска смело и о, чудо! Ароматът е даже още по-добър и от шишенцето - сладък и вкусен, ама не като ония горните диабети, които вече й простеят и не ще и да чуе повече за тях, а някак пораснало сладък. С него е зашеметяваща, всички нейни приятелки "OMG!"- сват ококорени уханието, момчетата примират и искат да са по-близо до нея... мечта!

Не мога да кажа, че е и лош, но след толкова припадъци из Ютуб, очаквах мнооого повече.
Има някаква изкуствена свежарска нотка, която страшно ме дразни, а в същото време ме кара да искам да го подушвам още и още.

# 301
Има някаква изкуствена свежарска нотка, която страшно ме дразни, а в същото време ме кара да искам да го подушвам още и още.
Сигурно ей тук му е тайната. Laughing Любопитен ми е да се запозная с него, но 100 мл няма да гръмна просто ей така от любопитство. Като всеки особено прехвален парфюм, на когото се приписва магия, се страхувам, че ще се разочаровам. А и Лолитската възраст вече ми е толкова мъглява, и назад във времето, че дори не мога да си представя как ухае. Crazy

# 302
Сигурно ей тук му е тайната. Laughing Любопитен ми е да се запозная с него, но 100 мл няма да гръмна просто ей така от любопитство. Като всеки особено прехвален парфюм, на когото се приписва магия, се страхувам, че ще се разочаровам. А и Лолитската възраст вече ми е толкова мъглява, и назад във времето, че дори не мога да си представя как ухае. Crazy
Доколкото изобщо мога да кажа, че познавам вкуса ти, на база споделеното тука, съм почти 100% сигурна, че няма да ти хареса, минимум. Simple Smile
Ама знае ли човек, променяме се с времето. Ще ми е любопитно да те прочета някой ден. Grinning

# 303
Ще ми е любопитно да те прочета някой ден. Grinning
Не знам дали ще се случи... Grinning Но, ако все пак, ще напиша най-акуратно усещанията си. Peace

# 304
Бижу, аз със сигурност ще взема 100-тица и ще го пробваш. Имам шишета и ще ти пратя, само да го взема, че сега е много топло вече за него.

# 305
Бижу, аз със сигурност ще взема 100-тица и ще го пробваш.
Чудесно! Heart Eyes Крайно време е да се видим с теб Wink Hug
С удоволствие ще го пробвам, но ти имаш тооолкова много други интересни неща, че аз трябва да те отвлека поне за три дни някъде, за да мога да помириша необятната ти колекция. Повече от 5 на час няма да е възможно, така че... да, три дни ще стигнат! Laughing bouquet

# 306
С удоволствие ще го пробвам, но ти имаш тооолкова много други интересни неща, че аз трябва да те отвлека поне за три дни някъде, за да мога да помириша необятната ти колекция. Повече от 5 на час няма да е възможно, така че... да, три дни ще стигнат! Laughing bouquet
Няма проблем ще отидем на ваканция някъде. Hug bouquet

Днес носих Нинфео Мио и следобяда след като се изкъпах сложих Sun Garden Zara. Е, този парфюм е страшно силен и траен. Изненадва ме всеки път. Вярно, че и аз не пестя, ама наистина е много хубав. Препоръчвам проби на любителите на цитруси и Градините на Ермес. За 25 лв. е направо съкровище и това го казва човек, който обича скъпи нишови парфюми.

# 307
Мога да ви пратя сътрудничката с килограм Кимбо, да не ви се смесват ароматите, па току да ми отлеете някой мл #Crazy #Crazy #Crazy

# 308
Аз пък днес се сдобих с Mon Jasmin Noir Bvlgari и много, много странно, в сравнение с всеобщите впечатления от него във няколко Фрагрантики, аз го усещам съвсем различен от описанията на потребителите. На мен ми е билково-дървесно-цитрусов. Хайде дървя и цитрус са налични, но кое придава билковия аромат, нямам обяснение. Но ни жасмин, ни нуга и за щастие, няма и момина сълза. Утре не знам колко ще е жега, но ще го нося него.
Днес бях с Bois d`Iris Van Cleef & Arpels във всичката жега, като съм излязла от вкъщи в 8 сутринта и още не съм минала през душ(защото съм с боя на косата в момента), той е тук! Не е мръднал. Heart Eyes

densi, да, Sun Garden Zara си е чист Мосю Ли по спомен и яко траен! Сега ще изчезне в Zari-те Sunglasses Laughing

# 309
 Да, има допирни точки с Мосю Ли и освен сила, като за цитрус има и хубаво шише. За мен това е важно.
Преди не ме впечатли чак толкова, но беше студено прибрах го и вчера го извадих. Време му е да се представи в най- добрия си блясък.

# 310
Скрит текст:

Днес носих Нинфео Мио и следобяда след като се изкъпах сложих Sun Garden Zara. Е, този парфюм е страшно силен и траен. Изненадва ме всеки път. Вярно, че и аз не пестя, ама наистина е много хубав. Препоръчвам проби на любителите на цитруси и Градините на Ермес. За 25 лв. е направо съкровище и това го казва човек, който обича скъпи нишови парфюми.
Ау,Денси,моята слабост са цитрусите,но Зара май само в София има?Тюх!

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 22:26 от bubanka

# 311
Скрит текст:

Ау,Денси,моята слабост са цитрусите,но Зара май само в София има?Тюх!
Колкото пъти вляза в Зара, все едно в магазин втора употреба влизам. Всичко нахвърляно, нафъчкано, нищо няма. Това за Парадайс, за други не знам.

# 312
Всъщност Тери е ТИери. И все едно, какво пише, същото е. Laughing Laughing
Съдържанието на новите и стари опаковки е еднакво, не е реформулиран.
Нищо не разбрах. Би ли пояснил, кои са новите и кои старите опаковки?

Бранда от няколко месеца официално се казва само Mugler , като промениха логото и опаковките.

Явно жените и голяма част от мъжете наистина имаме различни виждания за някои неща.  Laughing

Факт  Mr. Green Ако знаеш обаче колко много от популярните женски парфюми не се понасят от 8-9/10 от мъжете , с които съм ги дискутирал , като в кюпа слагам и хора с колекции над 100 парфюма , и такива , които си ползват само Acqua di Gio от 20 години.

Новите неща в колекцията

# 313

Новите неща в колекцията

Имам и много харесвам Oriental mint.Топла мента и тютюн Heart Eyes,забелязвам, че когато имам нужда от парфюм за релакс, ненапрягащ и неангажиращ все към него посягам, както днес точно Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 08:15 от bubanka

# 314
  • СОФИЯ
densi, Бижу, Аризона, ,
За този аромат ли иде реч?Поръчала съм  малка мостричка.
https://www.enzo.bg/juicy-couture/viva-la-juicy-gold-couture-par … na-voda-za-zheni/

Общи условия

Активация на акаунт