Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 599
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Не съм нито една от трите, Mr. Greenно да този е парфюма.Според мен със сигурност няма да заприпадаш по него,но това си е мое лично мнение. Simple Smile

# 316
Много ме кефи остатъчния аромат на Angel Muse.А за Viva la Juicy Gold съм съгласна,че има някаква нотка,която те човърка и си на предела-дали ти харесва,или точно обратно.В крайна сметка,реших,че при мен е второто и си спестих вероятно множество комплименти от отсрещния пол.Уви.

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 12:35 от Suzi55555

# 317
  • Варна
Да, има допирни точки с Мосю Ли и освен сила, като за цитрус има и хубаво шише. За мен това е важно.
Преди не ме впечатли чак толкова, но беше студено прибрах го и вчера го извадих. Време му е да се представи в най- добрия си блясък.

Аз си купих  Zen Garden Zara, този sun не съм го пробвала...

# 318
Дали пък Zen Garden Zara не беше Мосю Ли? newsm78 Адски забравям такива подробности и имената на парфюмите също. Каква е тая парфюмна амнезия, не разбирам. Случва ми се само за парфюми и то от 2-3 години насам. Сигурно харда ми за парфюми, е достигнал капацитета си и нещо се бъгва. Mr. Green Ако Фрагрантика не е пред мен, ще ви прозвуча налудничаво, ако се опитам да кажа пет изречения с парфюмна насоченост.

# 319
  • София
Дали пък Zen Garden Zara не беше Мосю Ли? newsm78 Адски забравям такива подробности и имената на парфюмите също. Каква е тая парфюмна амнезия, не разбирам. Случва ми се само за парфюми и то от 2-3 години насам. Сигурно харда ми за парфюми, е достигнал капацитета си и нещо се бъгва. Mr. Green Ако Фрагрантика не е пред мен, ще ви прозвуча налудничаво, ако се опитам да кажа пет изречения с парфюмна насоченост.

Zen Garden Zara мисля, че  Zara няма  Sun Garden, но може и да греша, все пак имат над 250 парфюма

# 320
  • Stuck in a moment
Потърсих обсъждания аромат на Зара, обаче не го откривам в сайта им. Може ли линк?
Иначе наистина има Дзен, но без цитрус в описанието на пирамидата.

# 321
Объркала съм името извинете. Hug Peace
Ето го парфюмът на Зара
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Zen-Garden-43677.html
Може да няма в пирамидата, но в парфюма има много цитруси и те са хубави.

# 322
  • Варна/Лондон
 За Viva la Juicy Gold май писах в предишна тема ми напомня на аромата, на печени  на фурна ябълки със захар.Хич не ги обичах, но ми харесваше как ухае докато се пекат. Laughing
Харесва ми, свеж и траен, този ми е любим от другите които имам на бранда.

Tobacco & Mandarin Jo Malone е една от последните ми придобивки и страшно ме кефи.  Heart Eyes

# 323
  • Варна
Ето го парфюмът на Зара

И аз усещам цитрус  Peace, освен с градините, намирам прилика (като усещане) и с jour absolu.
Другият Accord No 3 Woody Zara e в същата тоналност за мен и с учудваща трайност също. За скромните 30 лева особено Simple Smile

# 324
  • София
Ето го парфюмът на Зара

И аз усещам цитрус  Peace, освен с градините, намирам прилика (като усещане) и с jour absolu.
Другият Accord No 3 Woody Zara e в същата тоналност за мен и с учудваща трайност също. За скромните 30 лева особено Simple Smile

Или ми се е бьгнал носьт, или имах прекалено големи очаквания от Zen-а на Зара, но никак не ми прилича на Жур Абсолю или Мосю Ли ooooh! Отгоре на всичко след час и нещо изби някаква простееща и евтина нота, която ми беше много дразнеща. За момента сьм фен на Tea Wood - мирише ми на всички чайове на Bvlgari, което ме радва много. А пьк синьт ми го преследвам доста честичко, като се нафьска с Vibrant leather Heart Eyes Като трайност е просто неповторим - дори след прането дрехите му ухаят все едно току що се е напрьскал.
Днес най-накрая се добрах до Гринуич и го тествах Пиперчето. Разби ме - едно кьм едно е с Green walk, който е клон на Terre d' Hermes. Отпадна от уиш листа ми, но пьк се сдобих с мьниче Fico d'Elba, който е една чудна млечно-зелена, свежа и натуралистична смокиня. Всьщност, които смокини и да сьм мирисала, всички бяха готини, всяка сьс свое настроение и чар.

# 325
Ау, пълни антиподи сме в парфюмно отношение. Аз се напръсках преди седмица с Fico d'Elba в книжарницата, отрови ме. Много кофти ми се разви. Толкова обичам смокини и пръснах смело, защото рядко ми се е случило да не харесам. вече ще съм по-внимателна с пръсканията по кожа веднага. Там няма блотери и това е голям пропуск за мен.

# 326
  • София
Ау, пълни антиподи сме в парфюмно отношение. Аз се напръсках преди седмица с Fico d'Elba в книжарницата, отрови ме. Много кофти ми се разви. Толкова обичам смокини и пръснах смело, защото рядко ми се е случило да не харесам. вече ще съм по-внимателна с пръсканията по кожа веднага. Там няма блотери и това е голям пропуск за мен.
Аха, и аз това сьм забелязала Laughing Но не ми пречи прилежно да тьрся да душкам аромати, за които пишеш Hug

# 327
Аха, и аз това сьм забелязала Laughing Но не ми пречи прилежно да тьрся да душкам аромати, за които пишеш Hug
А, и аз пробвам всичко, което мога, намеря и се коментира тук. Hug

# 328
  • СОФИЯ
..... Адски забравям такива подробности и имената на парфюмите също. Каква е тая парфюмна амнезия, не разбирам. Случва ми се само за парфюми и то от 2-3 години насам. Сигурно харда ми за парфюми, е достигнал капацитета си и нещо се бъгва. Mr. Green Ако Фрагрантика не е пред мен, ще ви прозвуча налудничаво, ако се опитам да кажа пет изречения с парфюмна насоченост.

Все едно аз съм го писала  Grinning Ходя с едно листче, на което са написани, кои парфюми трябва да пробвам  Joy
Днес бях в Олфактив и пробвах за пореден път The Different Company Sublime Balkiss Ще го мисля още този аромат. Не зная какво ме кара да се двоумя  Rolling Eyes Няма да го купувам, докато не пробвам парфюмите, които са там. Ще изчакам и пробите, които съм поръчала 39бр.  ooooh!

# 329
  • София
..... Адски забравям такива подробности и имената на парфюмите също. Каква е тая парфюмна амнезия, не разбирам. Случва ми се само за парфюми и то от 2-3 години насам. Сигурно харда ми за парфюми, е достигнал капацитета си и нещо се бъгва. Mr. Green Ако Фрагрантика не е пред мен, ще ви прозвуча налудничаво, ако се опитам да кажа пет изречения с парфюмна насоченост.

Все едно аз съм го писала  Grinning Ходя с едно листче, на което са написани, кои парфюми трябва да пробвам  Joy
Днес бях в Олфактив и пробвах за пореден път The Different Company Sublime Balkiss Ще го мисля още този аромат. Не зная какво ме кара да се двоумя  Rolling Eyes Няма да го купувам, докато не пробвам парфюмите, които са там. Ще изчакам и пробите, които съм поръчала 39бр.  ooooh!
В кой Олфактив беше? Аз не успях да вляза в салона на Патриарха и Витошка заради пустото метро, дето го правят там Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт