Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък, като започна да рецитира какво искам да ми покажат, сътрудничката казва - " Аааа, асортиментът от бг Мама."   rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 331
В кой Олфактив беше? Аз не успях да вляза в салона на Патриарха и Витошка заради пустото метро, дето го правят там Crossing Arms
Защо? Влизах без проблем преди дни и въобще и преди.

# 332
  • София
Аз пък, като започна да рецитира какво искам да ми покажат, сътрудничката казва - " Аааа, асортиментът от бг Мама."   rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Joy

# 333
  • España
Здравейте ! Отдавна не съм влизала  Hug ! А и нищо ново не съм си купувяля напоследък - срамота .... Embarassed
Някой опитвал ли е този аромат  https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Le-Parfum-Resort-C … -2017--42985.html  ?

# 334
  • София
В този момент тествам за пореден път точно Erbario Toscano Fico d`Elba и при мен е прекрасен парфюм  Heart Eyes
За моя радост, кокоса е по-тих, в подържаща роля и композицията е основно зелена, чиста, с осезаемо усещане за аромата на смокиновите листа и техния мъх...  Heart Eyes В базата става по-комплексен и плътен, но запазва свежестта и средиземноморското усещане. Чудесен е, ще го взема идващите месеци.

# 335
  • София
В този момент тествам за пореден път точно Erbario Toscano Fico d`Elba и при мен е прекрасен парфюм  Heart Eyes
За моя радост, кокоса е по-тих, в подържаща роля и композицията е основно зелена, чиста, с осезаемо усещане за аромата на смокиновите листа и техния мъх...  Heart Eyes В базата става по-комплексен и плътен, но запазва свежестта и средиземноморското усещане. Чудесен е, ще го взема идващите месеци.
Даааа, и при мен е точно такьв Heart Eyes Радвам се, че и аз не усещам кокос или, може би, на моята кожа не е толкова изявен. Не ми е любимамата нота в парфюмите, никак.

# 336
  • СОФИЯ
..... Адски забравям такива подробности и имената на парфюмите също. Каква е тая парфюмна амнезия, не разбирам. Случва ми се само за парфюми и то от 2-3 години насам. Сигурно харда ми за парфюми, е достигнал капацитета си и нещо се бъгва. Mr. Green Ако Фрагрантика не е пред мен, ще ви прозвуча налудничаво, ако се опитам да кажа пет изречения с парфюмна насоченост.

Все едно аз съм го писала  Grinning Ходя с едно листче, на което са написани, кои парфюми трябва да пробвам  Joy
Днес бях в Олфактив и пробвах за пореден път The Different Company Sublime Balkiss Ще го мисля още този аромат. Не зная какво ме кара да се двоумя  Rolling Eyes Няма да го купувам, докато не пробвам парфюмите, които са там. Ще изчакам и пробите, които съм поръчала 39бр.  ooooh!
В кой Олфактив беше? Аз не успях да вляза в салона на Патриарха и Витошка заради пустото метро, дето го правят там Crossing Arms

Да, направили са нови заграждения и няма минаване, но аз разбутах всички и всичко и между разкопките с триста зора се добрах до магазина ..... какво ли не прави желанието за нови аромати  Joy Следващата седмица затваряли изхода /входа/ и по-нагоре, но оставало още малко време до приключването.

# 337
  • София
Мерси за инфото, Шуши Hug Трябва да сьм по-настоятелна явно и да се промушна и аз следващия пьт Grinning

# 338
Mили дами искам да попитам кое е по хубаво

1 http://parfumi-market.bg/userfiles/editor/image/lotion_zpsa41b4e49.jpg Викториа сикрет

2 . http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/4/7/470773-31722-4.jpg i love

Лосиони за тяло са както се вижда вие ако ползвате кой бигте избрали

Извинявам се пускам тук темата , но не виждам никъде другаде за лосиони за тяло

# 339
Споделете любим парфюм с ветиверна нотка.Установих,че в парфюми,които ми допадат от раз я има и търся и вашите любимци.Иначе,все още дълбоко запленена от магията на Ninfeo Mio,реших и си поръчах проба на Philosykos,много му е хубава натуралната нотка на стебло зелено,но ми е по-сладък,и по тая позиция губи при мен.Искам да избера на майка ми парфюм,тя обича по-хард,по-пищни,по присъствени парфюми,реших,че Versace Crystal Noir много ще се доближи до моята представа за такъв парфюм,но въобще не ми допадна ама хич.Приемам предложения за красиви,модерни парфюми,тип "разкош" за стилна тъмноока дама на средна възраст,харесваща луксозни ухания-ползвала е Агент Провокатора,Елиан,Черната Орхидея,Много харесва и мъжкари от типа на One Millon, Encre Noire.

# 340
Suzi55555, не знам защо, но като прочетох предпочитанията на майка ти и описанието,което даваш за нея , веднага си я представих с Noir Pour Femme на Tom Ford .
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-Pour-Femme-30957.html
или пък ХипнотичнатА отрова.

# 341
  • Sofia
+ Chanel Coco noir, Dior Addict , Tom Ford noir de noir, щом носи и мъжки - Armani eau de Nuit

# 342
+ Chanel Coco noir, Dior Addict , Tom Ford noir de noir, щом носи и мъжки - Armani eau de Nuit
Не понасям ТФ и Диор адикт, но Коко изобщо не ми идва тежък като другите два.

# 343
  • някъде под слънцето...
.Приемам предложения за красиви,модерни парфюми,тип "разкош" за стилна тъмноока дама на средна възраст,харесваща луксозни ухания-ползвала е Агент Провокатора,Елиан,Черната Орхидея,Много харесва и мъжкари от типа на One Millon, Encre Noire.
Щом искаш нещо луксозно
Черната Орхидея чист парфюм. Щом харесва едп , със сигурност ще и хареса.

Невероятна е

# 344
Аз тая много харесвам за жена. Като ме подмине някоя дама с тоя аромат  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт