Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 498
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли, дали Инсоленсите са в нови шишета? Гледах един ЕДП и шишето е прозрачно, а не плътнолилаво. Липсват надписите по канта. На ЕДТ също. Да не би да има реформулиране на аромата?

# 421
Някой знае ли, дали Инсоленсите са в нови шишета? Гледах един ЕДП и шишето е прозрачно, а не плътнолилаво. Липсват надписите по канта. На ЕДТ също. Да не би да има реформулиране на аромата?
И кой от двата е по - добър, че съм прицелил едно едт newsm78

# 422
Моят е ЕДТ и също няма надписи, всъщност и кант даже няма, така изглежда - https://www.guerlain.com/uk/en-uk/fragrance/womens-fragrances/in … de-toilette-spray
Същата термоядрена сила си е.
Подсети ме да си го понося утре. Heart Eyes

# 423
Каква термоядрена сила те гони, не знам newsm78 Тая черната цилиндричната бутилка на Герлейн ми хареса. Гледах златна и сребърна, но при нас ги няма нещо newsm78

# 424
Моят е ЕДТ и също няма надписи, всъщност и кант даже няма, така изглежда - https://www.guerlain.com/uk/en-uk/fragrance/womens-fragrances/in … de-toilette-spray
Същата термоядрена сила си е.
Подсети ме да си го понося утре. Heart Eyes
Благодаря!Значи наистина има някаква промяна в бутилката. ooooh!
Много е мощен инсоленса и е един от парфюмите, които най-добре ми се развиват.
Има много други, които обожавам да душа, но на кожа не се получава химията, а тук всичко е на максимум. Grinning

# 425
  • СОФИЯ
Къде в София мога да пробвам  Madonna Truth or Dare Naked

# 426
  • София
Аз пък много си харесвам Pure poison, супер ми е в жегите, на чисто и хладно ми мирише, разхлажда ме чудесно.  Новата версия ми е по-нетрайна.

Аз също единствено него го харесвам от всичките Отрови  Heart Eyes

# 427
Къде в София мога да пробвам  Madonna Truth or Dare Naked
Никъде май вече. Преди се продаваха в ДМ, но са спрени от производство и постепенно са изчезнали и цената им, която е много ниска се покачва.
Няма да ти хареса този парфюм, той стои близо до кожата и е по-тих и ти няма да го усещаш предполагам. Не го мисли. Peace

Хайде излезе първо инфо и снимки на Аура Мюглер от страхотната Аnillustratednose Nafia
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 09:54 от densi

# 428
Уаооо, бутилката е умопомрачителна! Twisted Evil

# 429
  • Пловдив
Парфюмите на Тиери Мюглер винаги са били обект на различни усещания и крайности - някой много ги харесват, други тотално ги отричат. Факт е, че са екстравагантни и различни, но винаги са много обсъждани. Не всички ми допадат, но оценявам, че са класни и добре пипнати. Предполагам и новият ще е такъв и го очаквам с нетърпение. Асоциирам бутилката с нещо мистично, тъмно, гъсто и още повече ме влече за тест.

След толкова положителни отзиви ще взема и аз да се сдобия с Angel Muse. Няколко пъти досега съм го тествала, но не съм му обръщала кой знае какво внимание, защото имах други по-важни и спешни  Simple Smile парфюмни желания. Ще отида още веднъж да го пробвам и направо да го взимам.

# 430
Хайде излезе първо инфо и снимки на Аура Мюглер от страхотната Аnillustratednose Nafia
Скрит текст:
Определено е много по-добре така. Явно първия път се е получил гаф със снимките с онези бели неща.

# 431
Има много снимки в Инстаграм на някои ги има белите кантове, на други не.
Страшно се вълнувам за този парфюм. Heart Eyes
На мен ми прилича на нещо от Аватар, само че зелено. Луд фен съм на Аватар и чакам с нетърпение.

# 432
Моята асоциация беше - зелено - цвета на сърдечната чакра - енергия на любовта  Mr. Green
Любим цвят ми е, чакам с нетърпение и аз.

# 433
  • СОФИЯ
Ползвала съм Мюглер навремето и се пренаситих, но сега ме заинтригувахте и ще взема да тествам  Angel Muse.
Този новият кога се очаква?
Мерси densi Heart Eyes

# 434
Юли месец казват че ще излезе навсякъде, само края на Юни само на определени места. Ето дамата Nafia вече го е тествала със специлна покана предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт