Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 472
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми прилича на нещо от Аватар, само че зелено. Луд фен съм на Аватар и чакам с нетърпение.

На мен ми прилича на сърцето на Извънземното. Нали по филмите кръвта им е зелена.  Grinning

# 436
Сърцето на Шрек или Хълк. Явно тази година са на зелена вълна след като поредната лимитка на A*Men е с подобен цвят. Всъщност се казва Kryptomint, така че има вероятност дамската версия също да е била инспирирана от криптонита. Дизайнерите от Mugler може би са фенове на Супермен...

# 437
А не ви ли прилича на сърцето на Маккуин?
https://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html

# 438
# 439
Отровната Айви Mr. Green или понаправено това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Diesel/Loverdose-Red-Kiss-29771.html
но...провокира интерес, дори моя Mr. Green

# 440
Здравейте момичета!Извинявам се че дръзко нахлувам в темата ви,но се надявам на съвет от вас  Flutter Търся парфюм за подарък.За жена около 50те.Понеже не познавам нейния вкус и за съжаление няма как я да питам какво би желала,се налага да стрелям на сляпо.Спрях се на:
1.Yves Saint Laurent Black Opium парфюмна вода
2.Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock едп
3.Bvlgari Goldea едп
4.Tom Ford orchid soleil edp
От изброените само Том Форд не съм тествала,но тези дни ще го направя.
Според вас в моята ситуация на кой аромат да заложа?Да е възможно най-универсален,за да не сбъркам  Confused

# 441
В никакъв случай Том Форда Бубе! Много е противоречив и странен. На някои хора им мирише на сладолед и плажове, на други като на мен, на варена царевица.
Голдея е универсален парфюм и става за подарък. Харесвам аз и Лораните, но са доста сладки, а не всики обича толкова и въобще сладост.

# 442
Ако можеш все пак да поразпиташ и разузнаеш ще е по-добре според мен.  Peace На сляпо парфюм за подарък не бих рискувала.  Peace

# 443
Аз пък не препоръчвам нито един от изброените за жена около 50-те, която не е парфюмно ангажирана (да го наречем) както сме тук в темата.
Аз съм на 47 и за мен Голдея е непоносим Laughing

# 444
  • Бургас
За всички аромати си трябват проби,особено пък за последните два.За мен Black Opium е най-доброто сред тези.

# 445
За всички аромати си трябват проби,особено пък за последните два.За мен Black Opium е най-доброто сред тези.

И за мен Опиума!
Не знам дали в Бг го има (не обърнах внимание като си бях) Coach-perfume-изключително траен и хубав аромат
-Аз лично харесвам силни и тежки парфюми  ориенталски като цяло! Някой от  базовите нотки който ми харесвам са-Тонка Бийн,сандалово дърво,ванила,Бензоиновата смола  и тн! Майка ми над 55г е другата крайност-цитрусови,свежи леко сладникави  аромати! Аз слаби и леки парфюми не мога да нося Simple Smile
-Мога да ти предложа това което съм ползвала и това което харесвам:
-Lancome Midnight rose-влюбих се в този парфюм(траен и страхотен аромат)
-Lancome La Nuit-(според мен е сходен с горе посоченият)
-Ysl Cinema
-Versace Crystal Noir,Yellow Diamond
The One D&G-изпръскала съм вече няколко флакона и не ми омръзва този парфюм и не ми 😂😂😂
-Nina Ricci -Ricci Ricci ,Nina Ricci Lextase
-Dior Adict ,Poison Girl -те са ми фаворити
-Герлен-Самсара -тествала съм го много ми хареса
--Герлен Мон - новият ми фаворит
Не съм фенка на calvin Klein  ,но Deep Euphoria -ми допадна като аромат
-Успех!

# 446
  • София
Днес, в тон с климатичните особености, сложих AG Un Matin d'Orage. Защо не го нося по-често този парфюм, направо ми отнася главата всеки път Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 447
  • София
Днес, в тон с климатичните особености, сложих AG Un Matin d'Orage. Защо не го нося по-често този парфюм, направо ми отнася главата всеки път Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Защото имаш не само един-два-три парфюма сигурно, Елито  Laughing Hug

Вчера и днес си имаме любофф с L’Eau Serge Lutens. Толкова е особен - с нищо не изпъква, фино и леко, цветно се носи около мен. Навява чистота на помисли и спокойно настроение  Heart Eyes Чуден е!

# 448
  • Sofia
Абсолютно на сляпо купих Tenue Soiree Annick Goutal. Периодично имам такива моменти на умопомрачение.

# 449
  • София
Абсолютно на сляпо купих Tenue Soiree Annick Goutal. Периодично имам такива моменти на умопомрачение.
Ииии? Wink При мен това умопомрачение се случва с голяма периодичност  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт