Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 472
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Чакам го още. Дано ми хареса, че хич не е бюджетен.  Laughing

# 451
Чакам го още. Дано ми хареса, че хич не е бюджетен.  Laughing
Много е хубав. Женствен с пудреност и ириси точно като за теб е. Смятам, че ще ти допадне много.
Ако ли не, ми пиши. Аз го чакам да го докарат в Олфактив.
После ще ви разкажа с какво се сдобих аз абсолютно насляпо и какво последва.

# 452
  • Бургас
Чакаме да разкажеш, Heart Eyesаз хубаво давам съвети Laughing,но ми е нужен вашия. BlushТази сутрин ме поканиха на рожден ден,със сигурност ще купим парфюм.Тя ги обожава,жената е на 44г.знам само,че един от любимите и аромати е Фем на Бос другото,което знам,че не харесва тежки парфюми.Сещам се какво би и допаднало,но по-добре да се допитам до вас тук,ще се радвам на повече мнения. bouquet HugИскам да е нещо класно.

# 453
Чакаме да разкажеш, Heart Eyesаз хубаво давам съвети Laughing,но ми е нужен вашия. BlushТази сутрин ме поканиха на рожден ден,със сигурност ще купим парфюм.Тя ги обожава,жената е на 44г.знам само,че един от любимите и аромати е Фем на Бос другото,което знам,че не харесва тежки парфюми.Сещам се какво би и допаднало,но по-добре да се допитам до вас тук,ще се радвам на повече мнения. bouquet HugИскам да е нещо класно.
Michael Cors Wonderlust ,Michael Cors Briliant  Gold

Аз искам да попитам макар че индивидуално но искам да си взема Инсоленс на Герлен -тествала съм едп само,едт не съм! Бихте ли споделили кой е по траен от тях!Защото четох в темата че имали някаква разлика(дано не бъркам) Пък ЕДТ не съм тествала(търсих го по парфюмериите тук в Ук,но тестер само на едп ) Благодаря предвариелно!

# 454
Не бих купила за подарък парфюм на Майкъл корс, освен ако не са искали точно такъв. Парфюмите му са с тежка химическа миризма и не всеки ги понася. Бих препоръчала нещо класическо, макар и банално за да няма гафове. Може би някоя рокля на Герлен, Бърбъри, или нещо на Булгари.

# 455
Кристалче, аз ти предлагам Шанс ЕДТ обаче, не ЕДП /той е много силен и за по-студено време/ на Шанел. Както и Тендър и О Вив. Също новата 5-ца.
Кажи бюджет и онлайн или от магазин ще купуваш за по- адекватни мнения?! Hug bouquet

# 456
Аз искам да попитам макар че индивидуално но искам да си взема Инсоленс на Герлен -тествала съм едп само,едт не съм! Бихте ли споделили кой е по траен от тях!Защото четох в темата че имали някаква разлика(дано не бъркам) Пък ЕДТ не съм тествала(търсих го по парфюмериите тук в Ук,но тестер само на едп ) Благодаря предварително!
За мен са достатъчно трайни и двата. Имах едт, но го разкарах. Сега имам едп и ми харесва много повече. Твърде нахален, присъствени и просто крещящ ми е едт. Докато в едп има финес и класа. Няма момент, в който не го усещам докато не го измия от себе си (като дори и след душ се усеща), но не заливам околните. Освен това едт усещам като току що схрускан бонбон виолетка от едно време, а едп ми е ирисов, което за мен е разкош.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 13:58 от Бижy

# 457
  • София
Аз искам да попитам макар че индивидуално но искам да си взема Инсоленс на Герлен -тествала съм едп само,едт не съм! Бихте ли споделили кой е по траен от тях!Защото четох в темата че имали някаква разлика(дано не бъркам) Пък ЕДТ не съм тествала(търсих го по парфюмериите тук в Ук,но тестер само на едп ) Благодаря предвариелно!
ЕДТ е по-траен, по-богат като нотки, по-излъчващ и по-шлейфов. Разбира се, сравняваме трайност примерно 20+ часа с 24+ часа, т.е. и двата имат съвсем удовлетворителна трайност - от слагане до душ, просто за едп трябва да пъхнеш носле накрая, пък едт още се развява Simple Smile

# 458
ЕДТ е по-траен, по-богат като нотки, по-излъчващ и по-шлейфов. Разбира се, сравняваме трайност примерно 20+ часа с 24+ часа, т.е. и двата имат съвсем удовлетворителна трайност - от слагане до душ, просто за едп трябва да пъхнеш носле накрая, пък едт още се развява Simple Smile
+1
И двата ги харесвам, но според случая избирам. Ако не ме интересува, дали ще наруша пространството на някого, си слагам ЕДТ. Ако съм в затворено пространство с много хора, капвам малко ЕДП.  Няма оплаквания досега. Laughing

# 459
Интервю с Килиан Хенеси, на който му е интересно.
https://www.viewsofia.com/article/35604/Kilian-Henesi-Za-jenite- … anieto-na-uspeha-

# 460
  • Бургас
Мерси на всички,които се отзоваха по моя въпрос. bouquet Денс, Heart Eyes: Hug заедно с още една дама ще купуваме парфюма до 200лв решихме да бъде,ще го вземем от физически магазин,онлайн не бих рискувала за подарък на някого.Разбрах още нещо за дамата,която ще има рожден ден,имала много парфюми и често си купувала,затова не трябва да се излагаме. И аз за някой от тези Шанели мислех или нещо на Ермес,по-свежо. bouquet Шанс или Тендър мисля,че имат шанс да ги хареса.

# 461
  • София
Кристалче, голям шанс имат да бъдат харесани шансовете.  Peace И аз съм за тях! Най-вече за О Вив, който в момента ми е голяма слабост! Heart Eyes

Денси, благодаря за споделеното интервю.  bouquet

# 462
Преди дни си взех напълно насляпо, както вече казах Musc Intense Nicolai Parfumeur Createur. Чела съм описанията и мненията на Йоан Владимир и нарочно се пазех, и не търсех/пробвах, защото подозирах че ще са много мои.
Трябваше бързо да реша какво да правя и след малкото прочетени мнения вк. буква по буква отново на Йоан, реших да рискувам. Като видях бутилката, която е повече от приказка, страшно се развълнувах и се изплаших, ако вътре сока не е както трябва за мен, как ще се разделя с нея?! За щастие ароматът е невероятен! Heart Eyes Просто е съвършен муск с круши и рози. Знаех, че ще ми допаднат парфюмите на Мадам Николай, но никога не съм предполагала колко точно. Е сега кофти! Twisted Evil Ще трябва да търся, да пробвам и да придобивам. Пазя се като дявол от тамян от нови скъпотии и ето ти... Laughing

Скрит текст:

# 463
Денси,Бижу,Селфи,Bright Crystal, bulgari_bs,   благодаря ви за насоките  Hug За съжаление няма как да разпитам какви аромати харесва жената  Confused Голдея е в стилен комплект с по-малък парфюм,големи душ гел и мляко за тяло...Аха да го взема веднага  Crazy YSL Опиум ги харесвам всички разновидности.Имам Ла нюи бланш,но е особен за подарък...А за Том Форд,няма и да го пробвам!Благодаря ти Денси  bouquet Hug Тези дни ще реша и се надявам дамата да хареса подаръка Praynig Flutter Впрочем само разбрах че обожава парфюмите и е голям маниак  Confused

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 16:07 от bubka:)

# 464
Впрочем само разбрах че обожава парфюмите и е голям маниак  Confused
На такива е най-трудно да се угоди с парфюм  Mr. Green
Значи, най-добре, ако някоя от тук пишещите дами скоро има рожден ден, направо да си казва на какво би се зарадвала  Wink

Общи условия

Активация на акаунт