Парфюмни размисли и страсти - 210

• 126 768
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Впрочем само разбрах че обожава парфюмите и е голям маниак  Confused
На такива е най-трудно да се угоди с парфюм  Mr. Green
Значи, най-добре, ако някоя от тук пишещите дами скоро има рожден ден, направо да си казва на какво би се зарадвала  Wink

Аз имам след 2 седмици. За мен един Мон Герлен, моля, благодаря  bowuu
Маниак съм, обожавам парфюмите, на близка възраст съм.
Блек Опиум и Ла ви е Бел не понасям по никакъв начин.

# 466
Моя рожден ден мина, но няма да откажа нещо миришещо на рози Simple Smile.

# 467
Дааа, вярно и за мен Мон Герлен, нова голяма бутилка моля.

кика, пробвай това една от най-хубавите рози за мен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/La-Fille-de-Berlin-17162.html

# 468
  • Пловдив
Аз имам рожден ден след два месеца, но пак ще си кажа какъв парфюм искам - почти всичко, което искам и ми е било по възможностите, съм си купила, но в момента отчаяна нужда имам от The Beat Burberry. Много ми хареса, много весело настроение ми носи и е доста траен.
Също страшно харесах Boucheron Quatre Intense, ама и цената му е сериозна, та за момента ще изчака. Много по-добър е от първообраза.
Не съм на близка възраст до 50. Simple Smile

# 469

Ще го пробвам задължително.
Преди няколко седмици бях пробвала на картонче някакъв арабски парфюм миришещ на рози и оня ден вадя картончето и ухае страхотно на роза и пушек Simple Smile. Не знам дали бих издържала на такава миризма цял ден, но на картончето ухае божествено.

# 470
Мон Герлен наистина е хубав за подарък, а и много бързо може да го размени, ако не й хареса  Peace

# 471
  • София

Денси, има ли го в Съркъла или салон Олфактив?  Simple Smile

# 472
Нямам скоро рожден ден, но и няма да се зарадвам, ако някой ми подари Мон Герлен.
Не знам, защо решавате, че като един парфюм е нов, скъп и се харесва от 6 от 10 човека, значи е прекрасен.  Rolling Eyes Дамата може като мен да се окаже в останалите 4. Парфюм за подарък бих направила само на "всеяден" човек, който нищо не разбира от парфюми и харесва всичко, що мирише поносимо. Кумата ми е такава, няма никаква опасност да сбъркам никога, харесва (ама наистина и не се преструва) всичко.

# 473
В Съркъл го има La Fille de Berlin Serge Lutens. Любимият ми парфюм. Но има и много отрицатели: още си спомням как една дама тук, която се появи за малко, пък после изчезна, така радикално-негативно го беше определила, че чак ме засегна. Simple Smile
Не ми се беше случвало да се обидя на парфюм, ама ей на... Хубава проба трябва, че е почти моноаромат и трябва много да обичаш рози, за да ти хареса.

# 474
О,дааа...Препоръчаха ми и Мон Герлен,пръснаха ми на блотер вчера.Дори консултанта блажено премрежи очи като ми обясняваше,че лице на парфюма е Анджелина Джоли...И накрая измърмори"Е,не зная дали самата тя ухае на този парфюм,но се надявам"  Laughing Определено ухае супер женствено.Още веднъж ви благодаря bouquet Май трудно ще избера  Crazy

# 475
  • Бургас
Петя,благодаря много и на теб Heart Eyes,Шанел ще е със сигурност. Heart Eyes Аз бих се зарадвала ако ми подарят Мон Герлен/ново бутилче/,но съм малко над 30г,възможно е да не допада чак толкова много или въобще на жени около 50те.

# 476
  • София
В Съркъл го има La Fille de Berlin Serge Lutens. Любимият ми парфюм. Но има и много отрицатели: още си спомням как една дама тук, която се появи за малко, пък после изчезна, така радикално-негативно го беше определила, че чак ме засегна. Simple Smile
Не ми се беше случвало да се обидя на парфюм, ама ей на... Хубава проба трябва, че е почти моноаромат и трябва много да обичаш рози, за да ти хареса.
Благодаря Hug Ще отскоча там при първа възможност Simple Smile

# 477
Щом ще е роза - Portrait of a Lady - Frederic Malle. Прехвърлям си малки пробички в чантата, да има за спешни случаи, и едната се разля. Отварям чантата да плащам на една каса и продавачката като се ококори, като взе да вдишва дълбоко и да хвали с колко хубав парфюм съм била, а аз дори не се бях се парфюмирала.

# 478
стреля ми се 'на сляпо' нещо нескъпо и непознато за повечето хора
отзиви за тези?
https://www.parfumo.net/Perfumes/Kelsey_Berwin
информация във фрагрантика и в нета на практика няма  Tired
само това:
https://www.fragrantica.ru/perfume/Kelsey-Berwin/Osmond-de-Noir-33008.html
https://www.parfumo.net/Perfumes/Kelsey_Berwin/Zeus_pour_Homme

в бг-мамма има всичко  Joy

Преди време, наред с други неща си поръчах и 2 пробички от Kelsey Berwin - Trudie Sport и Huberta.
Trudie Sport - никак не е лош, усеща се морско-свежарския хактер и мисля, че е лесен за харесване. Бих го определил като акватик с плодов уклон.
Huberta - този е труден и специфичен. Никак не го препоръчвам за поръчка на сляпо, независимо от цената му. Наистина има нещо метално/хладно в него, но същевременно е цветен, дървесен и то не по най-лекия за възприемане начин. Комплексен е и разбирам защо би могъл да се обърка с някой наистина специфични и доста по-скъпи парфюми. Все пак имай едно наум за този. Странен е.

ще се радвам и на други отзиви, ако някой е пробвал  Hug

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 18:19 от bubanka

# 479
  • Козлодуй
Очаквам напълно на сляпо два Милър Харис - Cassis en Feuille и Poirier d`un Soir. Питах за тях, но явно не са ви познати, а имах твойта тръпка, Бубс Mr. Green Не знам дали ще се харесаме, но усещането ми е, че ароматите на този бранд никога не са скучни.
Не познавам нищо от Kelsey Berwin, но този Osmond de Noir ми звучи интересно. Ще чакам отзиви, ако ги отстреляш Grinning
Бутилчетата на Engelsrufer - напълно непозната за мен немска марка за бижута - ми харесват ужасно много Heart Eyes Но някак съм убедена, че съдържанието ще ме разочарова.

Колкото за новият на Тиери - не знам защо не обичам зелени парфюми, но точно този ужасно ме привлича и със сигурност ще му дам шанс Grinning

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 18:56 от Lunen_sun

Общи условия

Активация на акаунт