Парфюмни размисли и страсти - 210

• 125 374
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря много на всички, които се включиха. След последното мнение везните се наклониха към Тендъра. Все  пак ще тествам и Зеления ( това е фреша,нали?)  Simple Smile
Да. Peace

# 721
  • от един красив град
Благодаря много на всички, които се включиха. След последното мнение везните се наклониха към Тендъра. Все  пак ще тествам и Зеления ( това е фреша,нали?)  Simple Smile
Малко късно се включвам, но сега имах време да поседна зад компютъра. Аз бих те посъветвала да тестваш, ако не си Cristalle Eau Verte Chanel https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-5909.html бях много скиптично настроена към него, понеже първия Кристал изобщо не ми допада (меко казано), но след като го пробвах се влюбих в него от първото помирисване.
Допада ми повече от Шансовете (само О Вив не познавам) и върху моята кожа е доста траен. Но при всички положения, който и парфюм от набелязаните да избереш няма да сбъркаш, защото са страхотни, летни и свежи.  Peace

# 722
Благодаря за мненията! Кристала го бях тествала преди 1 или 2 години след като densi го беше похвалила толкова много. По спомени е приятен, но ми идваше прекалено цитрусово-лимонен. Може би ще му дам още един шанс за проба.
Тази година искам да съм с някой от Шансовете на 100%. Колебанието ми е само кой да бъде.

# 723
Дадоха ми мостра на Kenzo world Simple Smile. Сладък парфюм, който след като се отмирише малко страшно ми напомня на първия Диор шери. За тези които харесват сладки парфюми е идеален, но мен ме заболя главата от него.
http://www.kenzoworld.com/assets/images/products-info/fragrance.jpg

# 724
  • Бургас
Това Кензо е много добро за мен,първият парфюм на бранда,който ми харесва.С нищо друго не можаха да прехвръкнат искри. Laughing

# 725
  • София
И Тендър, и Вив са много приятни парфюми. За жегите според мен Вив е по-подходящ. Тендър пък е страхотен за пролетта. И двата е хубаво човек да ги има:-) Шанс О Фреш също е страхотен за лятото.

# 726
Здравейте! Отдавна не съм наминавала в темата, едва ви изчетох.  Laughing
От месец се преместихме в Германия и имах доста задачки, но сега се понаредиха нещата и мога да стана отново парфюмно адекватна.  Laughing
Моля, препоръчайте ми парфюм, ежедневен. Работя в детска градина и искам да е нещо леко, ефирно, не мога да си позволя да облъчвам дечицата с разни атомни бомби, пък и не съм им почитател. Насочила съм се към Femme Hugo Boss for women. Препоръчайте ми нещо подобно, пък аз ще тествам и ще реша.
Вчера имах рожден ден и е крайно време да се обзаведа с нещо ново!!!

# 727
Моля, препоръчайте ми парфюм, ежедневен. Работя в детска градина и искам да е нещо леко, ефирно, не мога да си позволя да облъчвам дечицата с разни атомни бомби, пък и не съм им почитател.
Pipi_, държиш ли да е нещо ново или просто да е нещо хубаво?
Моето предложение е Lacoste Pour Femme Lacoste. Много нежен и женствен, няма никаква опасност да задушиш и бебе дори.
Виждам, че има ново издание от тази година. Не съм го виждала, т.е. не съм знаела за него, за да се огледам в парфюмериите, но ако го срещнеш, пробвай и него.
О, и честит рожден ден! bouquet

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 22:04 от Бижy

# 728
Tommy Hilfiger girl  Peace

# 729
Моля, препоръчайте ми парфюм, ежедневен. Работя в детска градина и искам да е нещо леко, ефирно, не мога да си позволя да облъчвам дечицата с разни атомни бомби, пък и не съм им почитател.
Pipi_, държиш ли да е нещо ново или просто да е нещо хубаво?
Моето предложение е Lacoste Pour Femme Lacoste. Много нежен и женствен, няма никаква опасност да задушиш и бебе дори.
Виждам, че има ново издание от тази година. Не съм го виждала, т.е. не съм знаела за него, за да се огледам в парфюмериите, но ако го срещнеш, пробвай и него.
О, и честит рожден ден! bouquet

Благодаря, Бижу!  Hug Новото издание е даже в любимата ми парфюмна група, на цветно дървесните и мускусни аромати. Непременно ще го търся за тест!

# 730

Непременно ще тествам!  Peace

# 731
Chanel 5 L'Eau

# 732
Еее Денси, макар да съм любителка на този парфюм, това е крайно неподходящ парфюм за детска градина Wink.

# 733
Еее Денси, макар да съм любителка на този парфюм, това е крайно неподходящ парфюм за детска градина Wink.
Що? Лек, ефирен и недостатъчно траен. С три напръсвания ще си го усеща само Пипи и то до обяд.

Чайовете на Булгари и на Елизабет Арден също. Омниите на Булгари.
Нинфео Мио на Гутал.

# 734
И преди сме обсъждали трайността на парфюма, но при мен е достатъчно траен и тежък. Парфюма определено не се вписва в такава среда( детска градина). Това е все едно да ходиш на работа в детската градина с обувки на Маноло Б. Wink.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 00:08 от kikamora

Общи условия

Активация на акаунт