ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 884
  • 970
  •   1
Отговори
# 285
  • Атина
Тук никой никого не съди. Обаче е страхотна наглост да не се слагат ваксини, а в картоните да се вписват, като сложени. Да се търсят лекари, които да го правят, а майки, които ваксинират да агитират дугите да не го правят. В тази тема има цитати на лекари живели малко след Христа. Това нормално ли е? Тук се манипулират хора по най-гадния начин - благодарение на тяхното незнание. А иначе никой не е казал, че от ваксини не може да има странични реакции. 
Да, "странични реакции"... и когато една майка го вижда пред очите си и се замисля дали да рискува да причини сама, спазвайки закона, една странична реакция на детето си, а закона не й дава никакво време да помисли дори една-две години и когато ме пита: "кажи ми какво да направя?" - аз какво мога да й кажа? Вие lechugitka какво бихте казали на една майка до вас, която има не един, а два примера за "невъзвратими странични реакции", установени със сигурност от ваксини? Можете ли да й кажете: "спазвай закона!" Аз не мога, защото не съм аз тази, която ще отгледа после това дете със "странични реакции", а тя. Нито мога да й гарантирам, че няма да има "странични реакции" по никакъв начин.  Вие можете ли да я посъветвате?

# 286
  • в кукувиче гнездо
Не мога да разбера, защо слагате странични реакции в кавички? Кое го налага? Аз съвети не давам на никой. Просто не нарушавам законите и искам и другите да го правят, ако е възможно.

# 287
  • Атина
Не мога да разбера, защо слагате странични реакции в кавички? Кое го налага? Аз съвети не давам на никой. Просто не нарушавам законите и искам и другите да го правят, ако е възможно.
Нищо и никой не "налага". Слагам го в кавички, защото е най-малкото СМЕШНО да наричаш едно сериозно и неизлечимо заболяване, което остава за цял живот "странична реакция"!
За законите - един закон обслужва интересите на обществото. Ако интересите на обществото се променят, би трябвало да се променят и законите. Днес законът е един, а утре е друг! Предполагам, че казвате "не нарушавам законите", защото не вредите на никого. Всички се опитваме да не вредим на никого. Но поради това, че работата ми е такава, съм чувала много хора да казват "всичко ми е много законно, нищо незаконно няма при мен" и след като ги проверя Simple Smile дори ми е смешно, но има толкова незаконни неща... Просто не можем да познаваме всички закони, за да казваме, че ги спазваме всичките. За това бих посъветвала - освен да не съдим и да не правим заявления колко сме съвършени ние, а виж, другите са всички дефектни. 

# 288
  • в кукувиче гнездо
Нищо и никой не "налага". Слагам го в кавички, защото е най-малкото СМЕШНО да наричаш едно сериозно и неизлечимо заболяване, което остава за цял живот "странична реакция"!
Нито знам за какво заболяване говориш, нито искам да знам. Странична реакция  по принцип може да доведе и до смърт. Странчната реакция си е странична реакция. Няма нужда от кавички. 

# 289
Ами тези, които търсят фалшива бележка от лекар, че на детето са сложени ваксини, за да се ползват от държавните детски градини и образование, са си точно нарушители на закона. Срещу тях роптаем.

# 290
  • Дивия Северозапад
Ами роптайте си. Винаги съм се чудила на хора като Вас, на които не е нужно да поставиш вила на врата, за да си наведат главата.
В тази държава "законите" и "задължителните предписания" в повечето случаи не са в интерес на хората. Поинтересувайте се как е в цивилизованите държави.
Моите деца, както и Вашите имат право на държавно образование, независимо от пол, религия, здравен статус.

# 291
  • в кукувиче гнездо
Ами роптайте си. Винаги съм се чудила на хора като Вас, на които не е нужно да поставиш вила на врата, за да си наведат главата.
В тази държава "законите" и "задължителните предписания" в повечето случаи не са в интерес на хората. Поинтересувайте се как е в цивилизованите държави.
Моите деца, както и Вашите имат право на държавно образование, независимо от пол, религия, здравен статус.
А защо тогава лъжеш с фалшив картон, а не излезеш да изявиш извън ник нейма си на петел, че не ваксинираш децата си? И да си понесеш всички последствия от това? Най-малкото си плати глобите, за това, че не ваксинираш. А не да питаш и разпитваш дали неваксинираните ти деца могат да се заразят от полио, заушка или морбили от ваксинирани такива.  #Crazy

# 292
  • Куциндрел
Не знам какво значи "не са в инетерс на хората"?!? Нима епидемии от морбили, паротит и т.н. са в интерес на хората?
Няма лошо да отказвате ваксините, но нека това да е открито.

# 293
В цивилизованите държави заради поста, който ти изтриха, те намират по IP адреса и ти друсват сериозни глоби- и на теб, и на лекаря, който е фалшифицирал документите на децата ти. Не че тук не може да те намерят пак по IP и да го отнесеш заслужено.

# 294
  • Дивия Северозапад
Ами хайде откривайте ме Laughing
Най-накрая и Вие да се запознаете с някой наистина  интелигентен човек.

# 295
  • Куциндрел
Забрави да добавиш думичката "просветен" към горната фраза. Joy Joy Joy

# 296
  • Атина
А какво е мнението ви, могат ли хора, които не могат спазват дори една тема, да спазват всички закони?

# 297
Не, ние няма да те открием. Ще те открие който трябва и целта няма да е запознанство, а санкции.

# 298
  • в кукувиче гнездо
Забрави да добавиш думичката "просветен" към горната фраза. Joy Joy Joy
С отворени очи.  Ей така Shocked

# 299
  • Дивия Северозапад
Не, ние няма да те открием. Ще те открие който трябва и целта няма да е запознанство, а санкции.

Хайде без заплахи, моля. Ваксинирайте си се и бъдете щастливи!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт