ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 876
  • 970
  •   1
Отговори
# 300
  • в кукувиче гнездо
Ами хайде откривайте ме Laughing
Най-накрая и Вие да се запознаете с някой наистина  интелигентен човек.
Не, ние няма да те открием. Ще те открие който трябва и целта няма да е запознанство, а санкции.

Хайде без заплахи, моля. Ваксинирайте си се и бъдете щастливи!  Grinning
Вие също бъдете щастливи и здрави най-вече. И имайте доблест и чест. Че и това е важно в отглеждането на децата.

# 301
  • Куциндрел
Ами хайде откривайте ме Laughing
Най-накрая и Вие да се запознаете с някой наистина  интелигентен човек.
Не, ние няма да те открием. Ще те открие който трябва и целта няма да е запознанство, а санкции.

Хайде без заплахи, моля. Ваксинирайте си се и бъдете щастливи!  Grinning
Ма верно си интелигентна. Аплауз.

# 302
Всъщност в България никой няма да си направи труда да издирва хора с фалшиви ваксинационни картони. Докато в други държави е практика. Но и тук санкциите са изключително леки - една минимална глоба(която в редки случаи изобщо се взима) и лишаване от детска градина...  Aqua, би ли споделила кое е това необратимо усложнение, което асоциираш с ваксина и в какво се изразява по точно? 

# 303
Момичета, внимавайте какво говорите, да не ви дойде до главата. Аз още нямам деца, но влязох да прочета просто защото на моя приятелка, която точно като вас се ядосваше на хора против ваксините и само се караше с тях и обясняваше какви глупости говорят - след една от ваксините, второто й дете получи сериозни невъзвратими "усложнения"... Това е наистина трагедия и когато го виждаш до теб е много трудно да не се замислиш... Да, имате право за нарушаването на закона, но аз лично не мога да осъдя една майка, която е взела това решение. По-добре да не съдим, за да не ни дойде до главата. А и тук не сме за да се осъждаме, а за да научим нещо повече. Желая на всички да не се случват такива "усложнения" при спазването на закона!
А представяш ли си, ако пък се беше срещнало с болестта какви щяха да са пораженията.

Да не говорим че 90% от случаите, които съм чела за усложнения са изсмукани от пръстите и нямат нищо общо с ваксината. Но понеже човешката природа е такава, че при нещастие търси виновен, веднага се хваща за нещо, което не може да се докаже.

# 304
Петле, не са заплахи. Ти вече си дала предостатъчно информация за себе си, за да бъдеш разпозната, а от там и лекарят, фалшифицирал документите.

# 305
  • София - Рим и обратно
И на мен ми е интересно кои са необратимите странични ефекти, които се споменават (все за на една прЕателка децата). И най-вече какви са доказателствата, че са следствие на ваксината. Аз и по-напред писах, че искам да видя такива доказателства от някой реално сблъскал се, но не получих смислен отговор и бях обвинена в безсърдечност.

# 306
  • в кукувиче гнездо
Петле, не са заплахи. Ти вече си дала предостатъчно информация за себе си, за да бъдеш разпозната, а от там и лекарят, фалшифицирал документите.
Естествено, че не е трудно. Аз без усилия прегледах профила във фейсбук бук на една от активно списващите тук. А човек само да отиде във Враца и за десет минути ще знае кое е магарето и коя е магарицата.

# 307
  • Дивия Северозапад
Естествено, че не е трудно. Аз без усилия прегледах профила във фейсбук бук на една от активно списващите тук. А човек само да отиде във Враца и за десет минути ще знае кое е магарето и коя е магарицата.
Трябва наистина да сте много нещастни, щом сте толкова злобни.

# 308
Трябва да си много ограничен умствено, за да ползваш жалки клишета.

# 309
  • в кукувиче гнездо
В тази тема от безсилие обикноенно започват да кълнат и да обиждат.

# 310
Явно на хората им писна, идва да каже, че не хората с вписани ваксини трябва да се страхуват а рептилните тролове и ,политици,, между другото вече имаме идентифицирани рептили. Под рептил разбирай- смеска между дявол и едно избрано племе.

# 311
  • София - Рим и обратно
 Crazy

# 312
  • в кукувиче гнездо
Даааа, някой наистина не си пие хапчетата.

# 313
Аз все още си чакам отговора на въпроса защо се търси начин да бъде фалшифициран медицинския картон на детето като се впишат неверни данни, че е ваксинирано, а вместо това темата е стигнала до рептилите, дяволите и какво още беше, а, някакво племе  Misc AlienMisc Alien Ясно!

# 314
  • София - Рим и обратно
Не, няма да получиш смислен отговор. Нито доказателства за увреждания, следствия точно на ваксина. Най-много клетви от типа "дано ти се случи, та да видиш" и баене против дяволи и рептили.

Общи условия

Активация на акаунт