ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 766
  • 970
  •   1
Отговори
# 645
Естествено, че трябва  Laughing   Сякаш да кажеш, че дали едно дете е с лека температура или в шок е едно и също..

Ще ме прощаваш, че не ти отговорих на предния коментар, но като са заядливи коментари, които не са придружени със знания и още по-лошо, че липсва каквото и да било желание да се разбере нещо, което ти го предоставят на тепсия, не представляват интерес.

Добре, уточняваме, че ваксините причиняват не само аутизъм, а и други състояния от спектъра...

Не се притеснявай, и изобщо да не отговаряш, няма да се впечатля...  Laughing  И без това вече стана ясно от коментарите ти... Когато става въпрос за НРВ се гледат хронични и остри състояния и какви ли не глупости, но тези същите глупости не са предпоставка за отлагане на ваксини...

# 646
Къде уточнихме, че ваксините предизвикват нарушения от аутистичния спектър, не знам, ама щом така си мислиш,твоя си воля. Коментирах просто безумното твърдение, че 1:60 деца са аутисти.
А не се ли гледат Стелт? Едно заболяване, никога не се гледа /лекува самостоятелно, а в комбинация с всички нарушения или каквото и да било отклонения от нормата. Една болестна промяна може да доведе до друга, тя пък до трета и Т. Н. Има си заболявания, при които не се слагат ваксини, не разбирам за какво мрънкаш толкова... Ясно си е упоменато кои са притивопоказанията (вкл. остри и хронични състояния), при които да не се слагат ваксини.

# 647
  • София
Къде уточнихме, че ваксините предизвикват нарушения от аутистичния спектър, не знам, ама щом така си мислиш,твоя си воля. Коментирах просто безумното твърдение, че 1:60 деца са аутисти.

Попитай детски логопед, психолог, психиатър за проблемите в детското развитие, в днешно време и преди 20-30 години и ще ти отговорят, че имат в пъти повече работа отпреди.

# 648
И колко от тях ще ми отговорят, че това е заради ваксините и колко ще ми изредят един куп други фактори, поради които имат повече работа?

Промяна в детското поведение не е равно на аутизъм!!

# 649
А не се ли гледат Стелт? Едно заболяване, никога не се гледа /лекува самостоятелно, а в комбинация с всички нарушения или каквото и да било отклонения от нормата. Една болестна промяна може да доведе до друга, тя пък до трета и Т. Н. Има си заболявания, при които не се слагат ваксини, не разбирам за какво мрънкаш толкова... Ясно си е упоменато кои са притивопоказанията (вкл. остри и хронични състояния), при които да не се слагат ваксини.

Пишеш глупости, колкото и да го извърташ после... Почти не може да се намери идеален вариант, при който на ваксинирания и пострадал да не може да му се намери, какъвто и да било друг здравословен проблем или както и Ивет писа поне баба с диабет... Много разпространена практика е да се лъже в епикризите като най-често срещаната лъжа е, че друго дете на семейството или родител е бил болен от ОРЗ по време на ваксинацията на пострадалото дете... Другите глупости са, че НРВ се проявяват различно от познатите заболявания, както прозвуча изказването ти за аутизъм... Ако чуеш няколко интервюта на Мангъров, той се изказва точно така... Всяко дете с по-сериозна реакция и станало медийно известно, той го е консултирал и детето има нам-си-кво, което е генетично или се появява по нам-си-къв начин, имало го е и преди ваксините и не е от ваксина...

Има си противопоказания за поставяне на ваксини, но те не включват болна от диабет баба, нито контакт с човек с ОРЗ... След като горните две са причина да са появи НРВ, значи горните две трябва да са причина да се отложи ваксина, а те не са....

# 650
Стелт, ясно е, че за теб това което говоря са глупости, когато е истината. Просто си се вглъбила само в една посока и като латерна повтаряш едно и също. Най- лошото е, че няма никакво желание, поне да прочетеш един ред да видиш, че не си права, че ваксините са напаст и най-малкото като влезне някоя чудеща се майка да пита да не ѝ налееш в главата идиотщини за липса на АТ, за липса на вируси, фалшификации, отричане от медицина и какво ли още не.. Жалко е просто. Хвалиш се, че си прекарала не знам колко време да четеш книги на отречени лекари, да четеш сайтове на '' учени ''. Със същия успех и аз да да се похваля, че съм прочела Хари Потър например. Това ще направи ли написаното в нея вярно - не! Освен да се заяждаш друго не знам дали правиш...

Не може ваксините да са ти виновни за всичко.. Не може тва че бабата е с диабет и внучето да няма ваксини. Не може да се отрича напредък на науката и да се връщаме в миналото, когато децата са умирали от какви ли не неща, от които днес медицината ги спасява. Жалко е, когато се лее злоба, непросветеност, жалко е, когато единственото средство за борба е заяждане и изопачаване на думи. Жалко е да се оплюва една професия с такава настървеност и все пак ако нещо не дай си боже се случи на вас или на вашето дете да тичате при същите тези, които сте отрекли. Лицемерно е, на няколко пъти ви казах, че има и добри лекари, да търсите тях, но глас в пустиня.. На няколко пъти ви казах, че има си НРВ, но не трябва да се обвиняват за всичко ваксините, но не видиш ли, ако едно дете се роди увредено сигурно ще кажете, че е такова заради ваксинираната му майка...
Хайде, Стелт, давай, чакам следващата нападка, следващото заяждане, следващото показване на пълна липса на възпитание... Следващото лицемерничене,следващото плюене по институтуции.

И ако обичаш, щом не можеш да разбереш едно просто изречение, което съм написала, не го коментирай, защото мноооого обичаш да ми извърташ думите. Никъде не съм ти казала, че НРВ са само новооткрити или протичащи различно, но не ти не разбираш елементарно изречение и извърташ всичко както ти е изгодно....

# 651
  • София
И колко от тях ще ми отговорят, че това е заради ваксините и колко ще ми изредят един куп други фактори, поради които имат повече работа?

Смисълът на поста ми беше, че логопеди, психолози и психиатри имат в пъти повече работа И заради огромния брой аутисти, а не само заради тях. Разбира се, не всяка промяна в поведението е равна на аутизъм,НО ПОЧТИ ВСЕКИ АУТИСТ / сигурно в 95% от случаите/ посещава логопед и психолог. Не е работа на тези специалисти да изследват дали в конкретния случай поведението е следствие от ваксина,в повечето случаи / при липса на говор например/ детето се води месеци, след като е поставена ваксина. Достатъчно е да попиташ майките на тези деца кое, според тях, е отключило проблема Peace
П.П. може ли да посочиш примерни имена на лекари,които са професионалисти в областта си и ги е грижа за пациента? Питам съвсем сериозно, тъй като от години ходене по лекари знам само едно такова име.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 09:10 от stelaartois

# 652

Смисълът на поста ми беше, че логопеди, психолози и психиатри имат в пъти повече работа И заради огромния брой аутисти, а не само заради тях. Разбира се, не всяка промяна в поведението е равна на аутизъм,НО ПОЧТИ ВСЕКИ АУТИСТ / сигурно в 95% от случаите/ посещава логопед и психолог. Не е работа на тези специалисти да изследват дали в конкретния случай поведението е следствие от ваксина,в повечето случаи / при липса на говор например/ детето се води месеци, след като е поставена ваксина. Достатъчно е да попиташ майките на тези деца кое, според тях, е отключило проблема Peace
П.П. може ли да посочиш примерни имена на лекари,които са професионалисти в областта си и ги е грижа за пациента? Питам съвсем сериозно, тъй като от години ходене по лекари знам само едно такова име.

Да, разбира се, все повече деца имат нужда от логопед и психолог в това число, това е така. Но лично мнение е, че не ваксините са виновни за това(може и да са виновни в част от случаите, да предизвикат някаква преходна промяна, не съм аз човекът, който ще го докаже или отхвърли). Но има редица фактори, които влияят върху детското развитие - средата в която израстват, проблемите на семейството, забързания начин на живот на родителите, нападки в детската градина,силен страх, какво ли още не. Едно заекване например може да се провокира от редица фактори и дори след дълги часове при логопед пак да не се премахне изцяло, тогава се търси помощ от психолог да открие каква е конкретната причина за възникването и да се отстрани изцяло.

Така че, да, логопедите и психолозите наистина имат много работа в момента (не споменавам психиатрите, че там вече е тежка работа...), но не мисля, че това е само заради ваксините. Може да има случаи, при които след ваксина детето да има нужда от подобна помощ, не съм проучвала откровено казано, но определено има редица други фактори, които да се посочат като причина, а не да се сочи пръст само във ваксините.

Виж, аз мога да кажа лекари, но само за областта, в която живея. Примерно, ако аз съм от Варна и ти кажа от там специалисти, ти ако си от София няма да ти вършат работа.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 10:11 от Flower_DG

# 653
Всъщност ваксините изменят ДнК -то ни.
"Все още д-р Балтимор казва, че смята, че някои хора биха могли да се оплакват от една ваксинационна стратегия, която означава промяна на собствената им ДНК, дори и да предотвратява потенциално фатално заболяване".

Да, някои хора може да са лоши. Ако имат две или три работещи мозъчни клетки.

Да вземем това по-нататък. Под прикритието на предотвратяване на болестите (и всички добри скрити опити помагат да се прикрие истинското им намерение), ваксините са идеални носители за всички видове гени, които ще бъдат трайно включени в човешката структура.
Огромният тонаж на пропагандата за ваксините и произтичащите задължителни закони, които налагат ваксинацията, създават мощен канал, по който реинженерингът е изключително възможен.

Синтетичните гени, инжектирани в милиарди хора, ще формират велик експеримент за създаване на променен вид.

Този велик експеримент може да бъде разделен на отделни части. Например, тайно, гени 1-6 ще бъдат инжектирани в група А на географско разположение. Гени 7-12 ще бъдат инжектирани в група В на място II. И така нататък.

Получаващите ваксина ще бъдат подложени на непрекъснато наблюдение за измерване на резултатите. На различни претекст, членовете на тези групи ще бъдат доведени в клиники за изпити и тестове, за да открият маркери, които според тях разкриват отговорите на телата им на генетичните промени. https://jonrappoport.wordpress.com/2016/05/17/new-vaccines-will- … -alter-human-dna/

# 654
Книга от Ханан Полански: Микро конкуренция с чужда ДНК
И произходът на хроничната болест (лилава книга)
Тази книга представя теория. Теорията идентифицира произхода на много
Хронични заболявания като атеросклероза, удар, рак, затлъстяване, диабет,
Множествена склероза, лупус, тироидит, остеоартрит, ревматоиден артрит и
алопеция.
http://cbcd.net/wp-content/uploads/2017/03/Book-by-Hanan-Polansky-Purple-Book.pdf

# 655
Да, Z, точно така, ваксините са експеримент за създаване на изцяло променен вид  ooooh! ooooh! ooooh! Нали си гледала все някой от филмите за '' края на света '', та там винаги има един лош чичко, който освобождава вирус и гледаш как отвсякъде изкачат зомбита. Та и тук така, само, че лошия чичко, прилага ваксини масово, след няколко години ще видиш, че ще се създаде този '' променен вид '' и само неваксинираните ще оцелеят.. Страшен филм, патентовай го мен ако питаш  Joy

# 656
  • Куциндрел
Аз сега кат съм рептил, дали ми влияят ваксините на генома?  Joy Joy Joy

# 657
Коментирайте книгата на Полански. Не така избирателно да изопачавате..

Ваксиниране и генетична промяна
Мобилност на генетичния материал между формите на живот

Едно от признаците, че ваксинациите всъщност могат да променят генетичната структура на хората, стана очевидно през септември 1971 г., когато учени от Женевския университет откриха, че биологичните вещества, които влизат директно в кръвния поток, могат да станат част от човешката генетична структура. Първоначално японски бактериолози открили, че бактериите от един вид прехвърлят собствената си специфична антибиотична резистентност към бактериите на съвсем различен вид.

Д-р Морис Струн и д-р Филип Анкер в катедрата по физиология на растенията в Женевския университет започнаха да натрупват доказателства, че трансферът на генетична информация не се ограничава само до бактерии, но може да се появи и между бактерии и висши растения и животни.

Според статия в Световната медицина на 22 септември 1971 г.,
"Учените от Женева са убедени, че нормалните животински и растителни клетки проливат ДНК и че тази ДНК се поема от други клетки в организма."
В един експеримент учените в Женева извадиха ушите на жаба сърца и ги натопиха в продължение на няколко часа в суспензия от бактерии. След това те откриват висок процент РНК-ДНК хибридизация между бактериална ДНК, екстрахирана от бактерии от същия вид като тези, използвани в експеримента, и титрувана ДНК, извлечена от ушната мида, която е потопена в бактериалната суспензия.

Бактериалната ДНК е била абсорбирана от животинските клетки. Това явление е наречено "трансцесия".

Има доказателства, че този вид феномен се случва непрекъснато в човешкото тяло. Например, сърдечно увреждане след ревматична треска може да бъде резултат от реакцията на имунната система на нейните собствени клетки, произвеждащи чужд РНК комплекс след абсорбция на чужда ДНК.

В списание Science, 10 ноември 1972, бактериалната РНК е демонстрирана в мозъчните клетки на жабата след бактериална перитонеална инфекция. В публикацията на Journal of Bacteriology от април 1973 г. беше установено, че транскрипцията на спонтанно освободена бактериална ДНК е включена в клетъчните ядра на жабките уши.

Изследванията на Филип Анкер и Морис Струн посочват:
Спонтанно освобождаване на ДНК материал от клетки на бозайници
Спонтанен трансфер на ДНК от бактерии до висши организми
Спонтанно предаване на ДНК между клетките на висшите организми
Освобождаване на РНК от клетки на бозайници
Биологичната активност на освободените комплекси, съдържащи РНК

Злокачествени клетъчни трансформации, причинени от чужда ДНК

Има доказателства, че свободно циркулиращата чужда ДНК може да причини злокачествено заболяване. В един брой от 1977 г. на Международния преглед на цитологията, том 51, Anker и Stroun обсъждат възможните ефекти на чужда ДНК, причиняващи злокачествени трансформации на клетките.

Когато чуждата ДНК се транскрибира в клетка от различен организъм,
"Това общо биологично събитие е свързано с поглъщането от клетките на спонтанно освободена бактериална ДНК, което предполага наличието на циркулираща ДНК. Предвид злокачествените трансформации, получени с ДНК, се предполага онкогенната роля на циркулиращата ДНК. "
Откритието през 1975 г., че вирусите, причиняващи рак при животните, имат специален ензим, наречен обратна транскриптаза, което прави проблема още по-интересен.

Този вид вируси се наричат ​​РНК вируси. Когато РНК вирус има ензима на обратната транскриптаза в рамките на неговата структура, той позволява на вируса действително да образуват вериги от ДНК, които лесно се интегрират с ДНК на клетката гостоприемник, която тя инфектира.Изследванията на д-р Робърт Симпсън от университета "Рутгер" показват, че вирусите на РНК, които не причиняват рак, могат да образуват ДНК, дори и без наличието на обратна транскриптаза. ДНК, образувана по този начин от РНК вирус, се нарича провирус. Известно е, че някои неракови вируси имат тенденция да съществуват като провируси за дълги периоди от време в клетките, без да причиняват някакво очевидно заболяване. С други думи, те остават латентни. Някои примери за обикновени РНК вируси, които не причиняват рак сами по себе си, но имат капацитета да образуват провируси, са грип, морбили, паротит и полио вируси.https://www.bibliotecapleyades.net/salud/esp_salud33y.htm

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 13:48 от Z

# 658
  • в кукувиче гнездо
Майката на рептилите не се беше включвала отдавна. Обаче пак цепи мрака  hahaha hahaha

# 659
  • София
Скрит текст:

Виж, аз мога да кажа лекари, но само за областта, в която живея. Примерно, ако аз съм от Варна и ти кажа от там специалисти, ти ако си от София няма да ти вършат работа.
форумът се чете от цяла България, вярвам, че за който и град да посочиш свестен лекар, все ще е от полза за някого Peace

Общи условия

Активация на акаунт