ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 608
  • 970
  •   1
Отговори
# 150

Едрата шарка до голяма степен намаля, когато се появи подобрена хигиена, освен в страните, където ваксинацията е задължителна. Там епидемията от едра  шарка продължава да опустошава населението на чести интервали.Недопустими научни доказателства доказват, че едра шарка и крававата шарка не са еднакви болести, поради което ваксинацията  не може да въведе анти-тела в системата, които се борят срещу едра шарка, както твърдят лекарите.

Моля??!? Първите две изречения са просто безумни, не знам с какви минимални знания трябва да е човек, за да го вярва...

# 151
  • в кукувиче гнездо
Имаше една готина картинка из интернет онагледяваща "равенството" между 200 години научни изследвания и трудове по отношение на ваксините, и 200-те часа четене в бг мама по същия въпрос Crazy. И как едва ли не второто се равнява на първото по меродавност, според някои женички.
Те за това става въпрос, колко опасно за здравето може да е четенето на бг мама!
Може, ако си тъп.
Или зомбиран. В тази тема двама души списват точно като зомбирани и на силни наркотици.

# 152

Едрата шарка до голяма степен намаля, когато се появи подобрена хигиена, освен в страните, където ваксинацията е задължителна. Там епидемията от едра  шарка продължава да опустошава населението на чести интервали.Недопустими научни доказателства доказват, че едра шарка и крававата шарка не са еднакви болести, поради което ваксинацията  не може да въведе анти-тела в системата, които се борят срещу едра шарка, както твърдят лекарите.

Моля??!? Първите две изречения са просто безумни, не знам с какви минимални знания трябва да е човек, за да го вярва...

Това не е темата за Господ, не зная за каква вяра пишеш? Почти съм сигурна, че си прочел/а книгата на д-р Менделсон "Признанията на един лекар - еретик"....  Whistling

# 153
  • в кукувиче гнездо

Това не е темата за Господ, не зная за каква вяра пишеш? Почти съм сигурна, че си прочел/а книгата на д-р Менделсон "Признанията на един лекар - еретик"....  Whistling
Жено, спри да се излагаш вече! Едрата шарка е заличена благодарение на ваксината срещу нея. Квото искаш още пиши, бриши, цитирай.... все двеста! Истината е една. Едрата шарка не е изчезнала, заради хигиената. Ако е така отдавна да са пламнали циганите. Спрете се да пишете глупости бе, няма ли кой да ви види и да ви закрие безумната тема???!!!!

# 154

Стелт, самия факт, че конкретен човек го е публикувал тук във форума означава, че или го вярва, че е така, или просто си публикува неща без изобщо да го прочете, ей така за спорта... Откровено казано не знам кое е от двете е по- лошото.

# 155
Едрата шарка-smallpox никога не е изчезвала, просто е наречена варицела. Вариолата --краvешка шарка/сифилис/ е дуго нещо..
п.с.Аз просто благодаря на Господ, че ми отвори очтите.

# 156
  • в кукувиче гнездо
Едрата шарка-smallpox никога не е изчезвала, просто е наречена варицела. Вариолата --краvешка шарка/сифилис/ е дуго нещо..
Eто поредната идиотия.

# 157

Вариолата не е изчезнала??!?!? Нарича се варицела?!? Ти знаеш ли изобщо какво е представлявала вариолата... Повярвай ми, ако не беше изчезнала, досега популацията бая да е намаляла...

# 158
Само вижте таблицата за сравнение - варицела и едра шарка-- http://www.webmd.com/children/vaccines/chickenpox-and-smallpox-rash-comparison
Вариола е кравешка шарка, Едрата шарка не е вариола.

# 159
  • Русе

Вариола е кравешка шарка, Едрата шарка не е вариола.
  направо ме загуби окончателно като читател.

# 160
  • в кукувиче гнездо

Вариолата не е изчезнала??!?!? Нарича се варицела?!? Ти знаеш ли изобщо какво е представлявала вариолата... Повярвай ми, ако не беше изчезнала, досега популацията бая да е намаляла...
Може би си лекар, не знам, имаш познания по темата. Но не знам има ли смисъл след това п.с.Аз просто благодаря на Господ, че ми отвори очтите.
Това звучи изключително сектантско, писанията на въпросната персона също.

# 161
Има смисъл, не може е 21 век, човек да си мисли, че има вариола, която видиш ли е варицела.. Това граничи с безумие. Тва с Господ не го коментирам.. Имаш си вярвания, окей, ама моля те Z, моля те, как така говориш, че вариолата е варицела... А тая таблица май ей така я пусна, поне да беше цъкнала в  Google да видиш, че описаните симптоми изобщо не отговорят на истината.

# 162
Превод
smallpox-едра шарка
Variolla бива едра и дребна Едрата се счита за сифилис, дребната за едра шарка. Обяснение от тук-Терминът "едра шарка" се използва за пръв път във Великобритания през 15 век, за да разграничи вариолата от "голямата шарка" (сифилис). [4] Последният естествен случай на едра шарка (Variola minor) е диагностициран на 26 октомври 1977 г. [5] https://en.wikipedia.org/wiki/Smallpox
Което не е вярно виж в коя година са описани Морбили и Едра шарка. 800-900 г.

# 163
Което не е вярно виж в коя година са описани Морбили и Едра шарка. 800-900 г.
Преди Христа, нали?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт