ВАКСИНИ - ТЕМА САМО за вредата от тях - тема 35

• 56 755
  • 970
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Разбирам да беше намерила някакъв доклад, показващ, че не се отчитат НРВ при Хексацим, но ти дори отказваш да проучиш въпроса.
Можеш ли да представиш информация колко са отчетените НРВ в България?

# 556
Да, Стелт, естествено, че не усети иронията ми за '' платените ми коментари '',какво друго изобщо съм очаквала. Вратата ще я затворя, когато аз си преценя.

Stelaartois, никой никъде не твърди, че едно дете ще се разболее едновременно от няколко болести  Laughing Целта е, че по този начин се намалява стреса за детето - все пак едно кърмаче не разбира, че се прави нещо за неговото здраве, а реагира с плач на моментна болка. Мисля, че това е коментирано доста в предишните теми.

# 557
Не я пускам директно, защото знам какво ще последва - няма да харесатe източникът, ще кажете, че е корумпирано, че е неточно, или не знам и аз какво още. Оставям ви сами да си намерите източник, който ви е изгоден на вас, но такива има много. В медицински списания особено, както и на различни конференции, темата е обсъждана многократно и съм сигурна, че съвсем елементарно ще намерите необходимата информация в интернет.

Хайде сега, чакам да ме обвините, че нарочно не ги пускам, защото говоря празни приказки и такива доклади всъщност няма  Grinning

# 558
  • София

Stelaartois, никой никъде не твърди, че едно дете ще се разболее едновременно от няколко болести  Laughing Целта е, че по този начин се намалява стреса за детето - все пак едно кърмаче не разбира, че се прави нещо за неговото здраве, а реагира с плач на моментна болка. Мисля, че това е коментирано доста в предишните теми.
А според теб не се ли затормозява повече и без това неразвитата имунна система, карайки я да произведе антитела срещу няколко патогена наведнъж?

# 559
Не, тъй като при поставянето на ваксина срещу само едно заболяване е установено, че се ангажира изключително малка част от имунитета. В случая се ангажира 6 пъти по - голяма част, но в всички случаи тя е минимална и няма как да настъпи претоварне на имунната система.

# 560
Да, Стелт, естествено, че не усети иронията ми за '' платените ми коментари '',какво друго изобщо съм очаквала. Вратата ще я затворя, когато аз си преценя.

hahaha Joy  А дали пък едно кърмаче не разбира, че нищо не се прави за неговото здраве, а дори напротив!?  Thinking

Не, тъй като при поставянето на ваксина срещу само едно заболяване е установено, че се ангажира изключително малка част от имунитета. В случая се ангажира 6 пъти по - голяма част, но в всички случаи тя е минимална и няма как да настъпи претоварне на имунната система.

Как ги изчисли тези 6 пъти? По антигени, по брой заболявания или по брой адюванти...  Crazy

# 561
  • София
Тогава,според теб,какво е имал предвид Мирослав Ненков, изразявайки съмнение в имуногенността ѝ?

# 562
Тогава,според теб,какво е имал предвид Мирослав Ненков, изразявайки съмнение в имуногенността ѝ?

Че не създава изискуемите антитела... Пък те са една мярка за имунитет, да ти умре коня от смях...  hahaha

# 563
1  абсорбирана върху хидриран алуминиев хидроксид (0,6 mg Al3+)
       2 IU Международна единица
       3 произведен върху Vero клетки
        4 еквивалентно количество на антигена във ваксината
       5 произведен в клетки на дрожди Hansenula polymorpha чрез рекомбинантна ДНК технология

Другите съставки са:
        Динатриев хидрогенфосфат, калиев дихидрогенфосфат, трометамол, захароза, незаменими аминокиселини, включително L-фенилаланин и вода за инжекции.

Ваксината може да съдържа следи от глутаралдехид, формалдехид, неомицин, стрептомицин и полимиксин В.
http://www.pramed.com/medicaments/hexacima.html
Хексацим съдържа 0.6мг = 600 mcg алуминий.
Така че правим някои математически изчисления - следните са примери за тегло с техните съответни максимални нива на алуминии, по FDA:

8 килограма, здраво бебе: 18,16 мкг алуминий

15 паунда, здраво бебе: 34,05 мкг алуминий
30 паунда
, здраво дете: 68,1 мкг алуминий

50 паунда, здраво дете: 113 мкг алуминий

150паунда възрастни: 340.5 мкг алуминий

350 паунда възрастни: 794.5 мкг алуминий
Според FDA и AAP (Американската академия по педиатрия), какво става, ако детето получи повече от максималната необходима доза алуминии?

Алуминият се натрупва в костите и мозъка и може да бъде токсичен.
Алуминият може да причини неврологични увреждания.
Предозирането с алуминий може да бъде фатално при пациенти със слаби бъбречни или бъбречни нарушения или при недоносени бебета. (Колко деца са тествани, за да видят дали бъбреците им функционират правилно, преди да бъдат ваксинирани?) Може ли това да е причината за изстрелването на хепатит В, дадена на бебета при раждане, свързана със Синдром на вн. детска смърт?
http://vaxtruth.org/2011/08/vaccine-ingredients/

Веро клетки са поредица от клетки, използвани в клетъчни култури. "Vero" линията се изолира от бъбречните епителни клетки, екстрахирани от африканска зелена маймуна
И така, какъв е резултатът, ако инжектирате аминокиселини и / или чужди животински и човешки протеини в организма вместо първо да смилате протеините, за да направите аминокиселините естествено?
Автоимунни заболявания като болестта на Адисън, колаиеви заболявания - слюнка (чувствителна към глутен ентеропатия), дерматомиозит, болест на Грейвс, тиреоидит на Хашимото, множествена склероза, миастения гравис, злокачествена анемия, реактивен артрит, ревматоиден артрит, синдром на Sjogren, системен лупус еритематозус Диабет и т.н.
Хранителни алергии или хранителна чувствителност, свързани с яйца, глутен, фъстъци, мляко и др.
Формалдехидът е токсичен и е известно, че причинява рак. Международната агенция за изследване на рака (IARC) класифицира формалдехид като човешки канцероген [Международна агенция за изследване на рака (юни 2004 г.). Монографии на IARC относно оценката на канцерогенните рискове за хората, том 88 (2006): Формалдехид, 2-бутоксиетанол и 1-трет-бутоксипропан-2-ол. Изтеглено на 10 юни 2011 г. от: http: // monographs.iarc.fr/ENG/Monographs/vol88/index.php].
  През 2011 г. Националната токсикологична програма, междуведомствена програма на Министерството на здравеопазването и човешките услуги, наречена формалдехид като известен човешки канцероген в 12-ия доклад за канцерогенните вещества [Национална програма за токсикология (юни 2011 г.). Доклад за канцерогени, Дванадесето издание. Министерство на здравеопазването и човешките услуги, Обществено здравеопазване, Национална токсикологична програма. Изтеглено на 10 юни 2011 г. от: http://ntp.niehs.nih.gov/go/roc12].

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 12:25 от Z

# 564
  • София

Че не създава изискуемите антитела... Пък те са една мярка за имунитет, да ти умре коня от смях...  hahaha
Въпросът е защо точно тази ваксина не създава антитела? И друго-къде е гаранцията,че създадените антитела след ваксина остават в организма 20-30-40 години,при положение,че за повечето ваксини последните приеми са в юношеска възраст?

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 12:22 от stelaartois

# 565
Хексацим още съдържа трометамол
Трометаминът е член на пироло-пироловата група на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) с аналгетични, противовъзпалителни и антипиретични свойства. Трометаминът инхибира и двете изоформи на циклооксигенази (СОХ1 и СОХ2), като по този начин блокира превръщането на арахидонова киселина в провъзпалителни про-простагландини. Когато инхибира СОХ2, трометаминът може да бъде ефективен при облекчаване на болка и възпаление; Когато инхибира СОХ1, това средство може да доведе до неприемливи стомашно-чревни странични ефекти.. Възпалителният отговор в тялото ви включва ензим, циклооксигеназа (СОХ), който е отговорен за образуването на простаноиди. Трите основни групи простаноиди - простагландини, простациклини и тромбоксани са ключови части от развитието на възпалението. Но това не е единственото действие на различните форми на СОХ, които участват в много нормални клетъчни процеси. COX е целева група за лекарства, насочени към облекчаване на възпалението, но чрез инхибиране на COX, тези лекарства могат да имат нежелани странични ефекти.

Две форми на циклооксигеназа (СОХ)
През 90-те години на миналия век, изследователите открили, че съществуват два различни COX ензими, известни като COX-1 и COX-2. Циклооксигеназа-1 (СОХ-1) е известно, че присъства в повечето тъкани https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/tromethamine#section=Top
https://www.verywell.com/cyclooxygenase-cox-1-and-cox-2-2552188

# 566
  • София
Няма гаранция /за антителата/. Ето при мен например, след ваксината против морбили, следва тежка реакция, заради която три дни съм била на системи и не е било сигурно, че ще оцелея. Следват години прекарани в ужасни гнойни отити - общо 12 пъти са перфорирани тъпанчевите ми мембрани при медицински манипулации, а спонтанно - още десетки пъти. Значи, след такава бурна реакция е трябвало да бъкам от антитела, обаче на 14 годишна възраст си изкарах морбили, и о, изненада, усложнение - гноен отит. Сега си тегля теглилките с хронично болните си уши.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:07 от Туцка

# 567
Да, ама разбира се, кърмаче на 3 месеца, с недоразвито нервно - психично развитие, разбира, че му се слага '' отрова '' Страшна логика, наистина. За да предотвратя коментари от сорта на, че всичко се развива на подсъзнателно ниво ще упомена, че въпреки че нервните клетки са завършили митозата си при раждането, диференциацията на клетките продължава до 7-8 годишна възраст .

Тези 6 пъти са груби сметка спрямо броя компоненти, но дори и да е натоварена 10-15,че дори и 20 пъти повече, пак се ангажира изключително малка част от имунната система.

За АТ след ваксина - не помня дали получих отговор на въпроса ми, така че ще го задам отново. Защо според вас след ваксина и след преболедуване се създават еднакви АТ, включва се и клетъчния имунитет и при двата процеса, но след ваксина не се развива имунитет? Каква е логиката? Окей, за да сме напълно точни има разлика в напрегнатостта (и то само при някои заболявания).

# 568
  • София
Ама кой казва, че са еднакви? Прочети изследвания как предават антитела майките прекарали заболяване и такива, които са ваксинирани.

# 569
Как така кой казва, че са еднакви?! Няколко пъти ви дадох пример с морбили, който съответно беше игнориран. Предполагам никой не е погледнал да се убеди, че наистина и при двете състояния се произвеждат едни и същи АТ. Примера беше изключително подробен, включително бях ви описала и разликите.
Естествено, че при подобен пример, никой няма да повярва, на нещо казано от мен, но ако бяхте погледнали щяхте да се убедите. Поне за това сигурно и в Wikipedia има информация, където ще са обяснени съвсем основно нещата без каквото и да било задълбаване в материала, но е пределно достатъчно човек да разбере.

Коментарът ми е насочен към образуване на АТ след ваксина и след съответния болестен процес.

Общи условия

Активация на акаунт