Боровинков сладкиш с "щрузъл топинг"

  • 7 649
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 810
MaЛиии, изчетох ви страниците за тортите:"Слушах и не вервах на очите си!" Тя ме доведе и тука...
Та чак и снимки си свалях...
Сега вече знам защо лелката от аватара на Ванчето си стреля кантара.
Аз хич не обичам да правя торти, но мнооого обичам да ям. Sick
Като четох, четох, че ще взема и аз да лапна кукичката... Peace
сега отивам датърся какво значи "маршмелоуз". newsm78

# 16
  • Мнения: 3 810
Мислех че в готварската книга(тук) има глазури, но не.
sladka hapka  , я кажи как се прави?

# 17
  • София
  • Мнения: 2 249
Aaaa, Хапчице, обичам те Heart Eyes.

Може ли да дадеш линк към тоя основен крем, че недовиждам, пфу.

# 18
  • Sofia
  • Мнения: 21 640
Мислех че в готварската книга(тук) има глазури, но не.
sladka hapka  , я кажи как се прави?

Мими , ми не е в книгата ама сигурно скоро ще влезе  Laughing . Ето темичката, страхотна е !

 Simple SmileИ не съм Хапката ама глазурата на този сладкиш е по друга и не точно глазура бих казала, виж на линка, който е дала Хапчицата се вижда. Това са по скоро трохички, пише си го -
Цитат
За топинга: В купа смесете брашното, захарта и канелата. Добавете маслото и намачкайте с блендер или вилица, докато се получат големи трохи.

Ива

Кремът ще го преведа при първа възможност.

# 19
  • Мнения: 6 243
Aaaa, Хапчице, обичам те Heart Eyes.

Може ли да дадеш линк към тоя основен крем, че недовиждам, пфу.
Иве, май питаш за този крем:
http://www.joyofbaking.com/CremePatisserie.html
Идален е за пълнене на еклери. Аз за това го ползвах. А белтъците, дето Хартисват - за кокоски Wink

Само да доуточня, че го правих, в по-гъстия вариант, без да добавям разбита сметана, за да не тече от еклерите. Не добавях и алкохол - нали беше за ЛЛЛ срещата на кърмачките, не върви да ги опиваме Grinning Само ванилия. Мисля да го пробвам на пай, ама нататък, че сега вече не мога да си глътна корема.

Иве, ти ако имаш време, преведи го. Аз ще мога най-рано довечера, ама и това не е сигурно.

# 20
  • София
  • Мнения: 2 249
Верно си Сладка Grinning, благодаря ти!!!

А пък за кокоските мъжот ще те благославя/имам една подобна рецепепта, но част от кокосът е заменен с овес. ядки/.
За корема, квото и да кажа/за моя,де/, на мен сладката фиеста ми предстои Grinning.

Няма да мога с превода, че се изстрелвам към градината след малко.

Пак да кажа, благодаря  bouquet!

# 21
  • Мнения: 5 873
Сега вече знам защо лелката от аватара на Ванчето си стреля кантара.
Аз хич не обичам да правя торти, но мнооого обичам да ям. Sick
Има да стрееееееля...Щот много обичам да правя торти,ама и много обичам да ги ям...

# 22
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Аз мога ли да помоля за превода на кокосовите сладки Embarassed

# 23
  • Мнения: 6 243
Що не, и без това фамилията спи, а ТВ програмата е тъпа тунайт. Ей сега.

# 24
  • Мнения: 8 463
И що ми трябваше да влизам в тая тема? Banghead  comp03
Ама гледам Хапката писала и се заинтригувах,зер нещо сладко ще да е. Grinning
Обещавам утре да не ям от сладкиша,само ще му се възхищавам!
Голяма красота!

# 25
  • Мнения: 3 810
Мими , ми не е в книгата ама сигурно скоро ще влезе  Laughing . Ето темичката, страхотна е !
Уф, изпапах я от 1 до 10.

# 26
  • Мнения: 6 243
Ванче, ей ти го крема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98100.0
Как да ти откажа, нали си от моя край. Аз съм Джулюнска стока Laughing

# 27
  • Мнения: 6 243
Аз мога ли да помоля за превода на кокосовите сладки Embarassed
Voila! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98102.0
Чуствам се като диспечерка или организатор движение, да ви кажа newsm78 Седя тука по нощите и създавам порядък в организацията на темите в "Готварския". Да вземат да ме почерпят модераторите ли, що ли Wink

# 28
  • Мнения: 5 873
Ванче, ей ти го крема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98100.0
Как да ти откажа, нали си от моя край. Аз съм Джулюнска стока Laughing
Хапчице,трогната съм. Heart EyesА се чудех как изпитвам скрита симпатия към абсолютно непознат човек!Е,аз съм горнооряховчанка,омъжена в Лясковец,но имам стринка точно от Джулюница...  bouquet
А крема си го копнах веднага. Hug

# 29
  • Мнения: 6 243
Милена, за да не потъват черешите като правиш сладкиша, можеш да направиш другия път така:
постави сместа във формата и печи 15 мин. После извади от фурната, бързо изсипи плодовете и наръси отгоре топинга и върни във фурната да се доопече. Така черешите ще потънат дай-много до средата, а някои ще си останат и видими.

Точно с този сладкиш не съм го правила така, защото аз имам замразени боровинки, но това се прави при други сладкиши с череши и съм сигурна, че и тук ще проработи.

Общи условия

Активация на акаунт