Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 516
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
След репетициите започват да се оформят фаворитите на букмейкърите и на феновете.Цялостното представяне е важно,как стои на сцената,ефекти,дрехи.
Да не  забравяме и факта,че в Ютуб гледания могат да се купят.

# 661
Израелската песен ми е хем боли, хем сърби... Smile Другите две са ми безинтересни.
Някой слушал ли е песента на Македония? Не е зле.

# 662
  • Пловдив
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/sreshta-s-grupat … ovizija-2018.html

Много уважавам Борислав Миланов. След интервюто ми стана още по-симпатичен. Сподели, че Жана е чиста и той й се е доверил. Дано тя оправдае доверието.
Цялото интервю е впечатляващо - с интересни факти и случки за чуждите изпълнители.

# 663
  • София
ех, че талантлив тоз Борислав Миланов и австрийската песен много ми хареса. Браво!

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 09:06 от emeto®

# 664
  • Испания
ех, че талантлив тоз Борислав Михайлов и австрийската песен много ми хареса. Браво!

Борислав Михайлов е друг.

# 665
  • София
Извинете за грешката.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 16:18 от emeto®

# 666
С всяко слушане, все повече харесвам нашата песен. Мисля, че без проблем, ще отиде на финал. Там вече, не знам, много е трудно за втора поредна година да има такъв масов вот за България. По-скоро за трета, защото и Поли събра много гласове.
Клипът също много ми харесва, много е важно и как ще я пресъздадат на сцената.

А тази Вида ми направи много лошо впечатление. Голяма злоба....
Разбирам да сме пратили някакъв боклук, но това определено не е така.

# 667
Признавам си, че и на мен ми харесва. Не очаквах!

# 668
  • Испания
Цитат
Сизър е добре познат на родната публика и на българската делегация на Евровизия. През 2016 в Стокхолм беше беквокал на Поли Генова, като излезе на сцената редом с нея, за да изпълни небезизвестния танц към песента „If Love Was a Crime“. Миналата година пък, в Киев, австрийския певец подкрепи с гласа си и Кристиан Костов, на който отново беше беквокал.

Песента на Сизър Самсън ще бъде представена през месец февруари. Екипа, стоящ зад нея ще е същия, който доведе страната ни до заветните четвърто и второ място през последните две години – Борислав Миланов, Йоаким Персон и Себастиан Арман – съдружниците в „Симфоникс“ и автори на песните „Beautiful Mess“ и „If Love Was a Crime“.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Късметът отреди на България място в първия полуфинал, който ще се излъчи на 8 май от 22:00 българско време. В него нашата песен ще бъде една от 19-те, които ще се борят за общо десет квоти за Големия финал на 12 май. Следните държави ще могат да гласуват за българската песен:

🇪🇸 Испания
🇵🇹 Португалия
🇬🇧 Великобритания
🇧🇾 Беларус
🇱🇹 Литва
🇦🇱 Албания
🇨🇿 Чехия
🇧🇪 Белгия
🇮🇸 Исландия
🇦🇿 Азербайджан
🇮🇱 Израел
🇪🇪 Естония
🇨🇭 Швейцария
🇫🇮 Финландия
🇦🇹 Австрия
🇮🇪 Ирландия
🇦🇲 Армения
🇨🇾 Кипър
🇭🇷 Хърватия
🇬🇷 Гърция
🇲🇰 Македония

# 669
Един глас от мен!

# 670
Зачетох се в коментарите за песента ни - чужденците ни хвалят, българите плюят. Simple Smile Няма как всички да харесат песента, обаче ме дразни грозният хейт, както и трагичните вопли на възмутени интелектуалци. Този коментар ми е сред любимите: "Това е атентат срещу българската култура!". Simple Smile

# 671
Този коментар ми е сред любимите: "Това е атентат срещу българската култура!". Simple Smile
Joy Joy Joy
Не се сдържах,сори.Забавно е,атентат. Joy

# 672
  • Пловдив
Зачетох се в коментарите за песента ни - чужденците ни хвалят, българите плюят. Simple Smile Няма как всички да харесат песента, обаче ме дразни грозният хейт, както и трагичните вопли на възмутени интелектуалци. Този коментар ми е сред любимите: "Това е атентат срещу българската култура!". Simple Smile
тъжно ми е, жалки сме
като не им харесва - мълчи и не плюй

То израелската песен - една култура, една възвишеност... а вече 4 милиона гледания...

# 673
Израелската дори не ме забавлява. Идиотска ми е. Да не се обиждат тези, на които им харесва.
Не би ме учудило, това "чудо" да спечели.

# 674
И на мен ми е супер дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт