Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 518
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Само немската песен и още 2-3 ми харесват, другите смело твърдя, че са бози.

Най-голямото ми разочаровние е Рибак тази година.

# 646
А как решиха, че трябва Жана да е изпълнителката? До колкото разбирам и другата песен-претендент за евровизия е с нейно участие.

Четиримата мъже са били в началото, Жана после е поканенена.

# 647
Радвам се, че Израел ще участват и тази година.
Миналата година обявиха, че това е последното им участие и ми стана някак тъжно.
Чудесно е, че са размислили. Simple Smile
Слушам нашето парче - много си ни е хубаво. Заобичвам го. Simple Smile
Казаха,че мислят за отказване,но нямаха крайно мнение,но да кажем,че те винаги са така.След конкурса винаги се отказват.
Никой не вярва,,от няколко години има промяна в правилата и могат да пеят изцяло на английски или друг език,а преди това беше задължително да има поне част на иврит.
Песента им е ... да кажем,че масово си знаят,че няма да спечелят.но си я харесват.Винаги предлагат различни неща от предходната година.На мен ми в забавна.Певицата не е познато лице,а пеела предимно по организирани партита.

Някой беше писал,че Жана е ексцентрична,но на сцената сме виждали и по-големи от нея.

# 648
  • Вестерос
Днес прослушах пак нашата няколко пъти, много ми харесва вече Grinning

Македонската от мин.година беше свързана с нас нещо.

# 649
Продуцентът на македонската от миналата година беше същия, като на нашата песен, може би това?

И беквокалите мисля, че бяха от българи, но тука вече не съм сигурен.

# 650
Не харесвам нашата песен. Не я намирам изобщо "наша".

# 651
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Някъде си писах мнението вече...прилича ми на имитация на песен на СИА, не е запеваема, но  и клипа и текста и музиката ми харесват

# 652
  • Пловдив
Кавър на нашата песен от някой, който на доста песни от Евровизия е направил кавър Simple Smile  https://www.youtube.com/watch?v=GyY0vljP2nI&app=desktop

# 653
# 654
  • Вестерос
Пак  я слушах и днес Simple Smile))

# 655
  • DE
Изключително неприятно участие на Вида някояси в сутрешния блок на БТВ  ooooh!
В ролята на каква търси сметка на авторите на песента и изяснява отношения които трябва де изясняват на четири очи  Tired
Не понасям хора които не могат да губят достойно.

# 656
  • Вестерос
Неприятно беше да. Все едно й бяха длъжни момчетата да й се обясняват.

# 657
Букмейкърите вече залагат за победител.
Израел,Естония и Чехия си оспорват при тях първото място.

Прослушах песните и най-много ми харесва чешката:thumbsup:

# 658
Като гледам в официалния канал на Евровизия е малко слушана. Не че е някаква гаранция, но по наблюдения, май в първите места миналата година попаднаха песните, които бяха най-слушани в YouTube.

# 659
Като гледам в официалния канал на Евровизия е малко слушана. Не че е някаква гаранция, но по наблюдения, май в първите места миналата година попаднаха песните, които бяха най-слушани в YouTube.

Миналата година италианската песен с маймуната беше спрягана за победител, имаше най-много гледания в Ютуб и беше първа и при букмейкърите, а накрая завърши на шеста позиция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт