Евровизия 2017 и след това - Тема 22

• 68 524
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Кой, кой , кой реши да прати тази група, която не е и група а е сбирщайн ужас - тази година и на поуфинал няма да се класираме

# 631
  • край голямата локва
Не ми харесва, дори не можах да я изслушам цялата. Не бих гласувала за нея /ако можех/, щях да подкрепя други. Мина ми времето да подкрепям българското само защото е такова. Вече избирам само ако ми харесва. Надявам се повече хора да гласуват за песните, а не за държавите.
Чехите имат много интересно предложение, не е мой стил, но е добра песента.
Допадна ми английската песен, но ми звучи някак познато. newsm78
Слушах и Прераждане и не мога да разбера как Вида я  е предложила на Жана Бергендорф - с нея  въобще не звучи добре. Четох интервю, че ще я предложи на друга певица. С  подходящ мелодичен глас мисля че ще се получи много добре.

# 632
Записвам се Simple Smile) Българската я слушах, приятна ми е, но няма значение, тъй като съм си в Бг Grinning От другите, които чух, много ми харесаха холандското кънтри и италианският пацифистки химн Grinning Немската също, макар че ми звучи много британска ала Ед Шиърън Simple Smile

# 633
Слушах и Прераждане и не мога да разбера как Вида я  е предложила на Жана Бергендорф - с нея  въобще не звучи добре. Четох интервю, че ще я предложи на друга певица. С  подходящ мелодичен глас мисля че ще се получи много добре.

На Силви Вартан

http://www.bgdnes.bg/Article/6759321

# 634
  • Пловдив
Аз харесах немската, сръбската /макар че е много тривиална/ и още няколко песни.
Нашата обаче най-много. Sunglasses Радвам се, че си я харесах. Даже си я сложих за тон на телефона.
Децата вкъщи я одобриха- момчета на 10 и 17. Дано успеем да я популяризираме. Дано и на сцената успеят да я изпеят и представят впечатляващо.
Има много държави, в които и журито и хората гласуват открито тенденциозно. Което е дразнещо.

# 635
  • в сърцето на един мъж...

Aз няма да мога да вотна за нашата песен на Полуфинал 1, Швеция я в Полуфинал 2 Twisted Evil

Аз не видях Германия къде е, за да се ориентирам ние как ще гласуваме.

На мен немската песен ми харесва, израелската ми е странна, май само тях съм чувала до сега.
А на Жана тая песен изобщо не ми харесва как я изпълнява, не можах да я чуя до края даже Sad На новата не се чува толкова много гласа й, може ми затова ме грабна.

# 636
  • Русе
А как решиха, че трябва Жана да е изпълнителката? До колкото разбирам и другата песен-претендент за евровизия е с нейно участие.

# 637
Германия не беше ли от страните, отиващи директно на финал?

# 638
  • София
За Германия го пише в текста над участниците. За съжаление, няма да можете да гласувате за България, а за участниците от втория полуфинал.

# 639
  • в сърцето на един мъж...
Ами имаше нещо с полуфиналите, затова се чудех къде и как беше тя, че да гласуваме и ние. За пореден път ни прецакват така Sad Нищо, на финал ще гласуваме, ако отидем.

# 640
  • София
Сега изгледах Австрийската, не е лоша, а и виждам, че е сниман клипът в София или поне частта с улиците.

# 641
Не се вълнувам от Евровизия особено, но реших да чуя нашата песен. Много приятно съм изненадана. Песента е на световно ниво. Ще съм много изненадана, ако не се класираме в челните места. Лириките за съжаление са много глупави. Радвам се, че не сме избрали някакъв поп-мазньоч като песента на Поли Генова преди години. А имитацията на Сиа наистина малко дразни.

# 642
Ужасна ми е израелската Close

# 643
А тази песен Rebirth е кошмар. Все едно слушам балада от 80-те.

# 644
  • На топло
От това което прехвърлих на бързо.

Най-голям ужас - Израел ( танцьорите Joy)
Сърбите - ще умра от смях.
Любими - Дания 😗

Общи условия

Активация на акаунт