Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 509
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 135
Игор Кулиш, бивш футлолист, сега треньор.
А Юлия е бивша съпруга на Александър Князев, украински футболист, от когото има син(ако не греша).

# 136
Апартаментът на Кобилкина ми се стори пълен кич и ужас.

# 137
Предишният път Дидо направи някакви пържени краставици

# 138
  • София
Игор Кулиш, бивш футлолист, сега треньор.
А Юлия е бивша съпруга на Александър Князев, украински футболист, от когото има син(ако не греша).

Ясно, благодаря.

# 139
Умряха си от глад горките. Само салата и част от октопод. Изненадата не беше никаква изненада.

# 140
Предишният път Дидо направи някакви пържени краставици
И вегетариански самоси с 1 кило масло, това помня от него.

# 141
А сега гледах статии от август 2016г. и там пише, че Дидо и Юлия очакват дете и коремчето видимо ѝ личи.
Обаче май нещо неприятно се е случило, защото не казаха да имат общо детенце.

# 142
Тя за това Кали това им пожела бебе с наричане, когато подаряваше кактусите. Предполагам. Снощи не гледах, но няма да и си го пускам, съдейки по коментарите в темата. А и първото участие на Дидо ми беше скучно. Помня само, че пържи краставици... Sick

# 143
Тъкмо изгледах и втората вечер на предаването.Не ми направи добро впечатление това постоянно  целуване между домакина и съпругата му  Wink Не ми хареса и как се изнерви за това,че гостите на ядат Simple Smile
Вечерта у Кали по ми допадна Simple SmileЩе видим как ще е днес при Кобилкина  Twisted Evil

# 144
Дидо колко точки получи?

# 145
10 от Кали, 6 от Кобилкина и 7 от Минчев-23 общо  Peace

# 146
Благодаря! Кобилкина много строга, а Минчев сигурно ще й даде довечера 5 точки, гледайки откъсите Simple Smile

# 147
  • Бургас
Много скучна вечеря. Целувките на масата не са ми по вкуса. Много салати, за ядене нищо  Cry Изненадата и тя пълна скука.

Кобилкина като говори, на моменти не си движи долната устна.  Crazy

# 148
А сега гледах статии от август 2016г. и там пише, че Дидо и Юлия очакват дете и коремчето видимо ѝ личи.
Обаче май нещо неприятно се е случило, защото не казаха да имат общо детенце.

И аз мислех,че чакат дете.

# 149
  • Sofia

Кобилкина като говори, на моменти не си движи долната устна.  Crazy
...кога пък си я е показала Joy Embarassed

много ми е неприятна тази ooooh! и говорът и маниерите и вечното натякване за секс  ooooh! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт