Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 537
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 150
А защо са четирима? Нов регламент? От вторник ли ще почват?

# 151
  • София
А защо са четирима? Нов регламент? От вторник ли ще почват?
Заради финала на двете капки.

# 152
От другата седмица са отново петима. А великата дизайнерка Мегз не беше ли и тя за тази седмица?

# 153
  • Sofia
Другата седмица е,но от вчерашното и гостуване в На кафе каза,че гостите са дошли,а тя още нищо не била приготвила...никога не била готвила,а ще приготвя сложни ястия с щраусови яйца,искала да готви крокодилско,но нямало и някакво друго пак деликатно за готвене щяла да прави ooooh!
За какво изобщо я канят,и без това не е много за гледане и слушане  Rolling Eyes

# 154
За какво изобщо я канят и без това не е много за гледане, и слушане  Rolling Eyes
Щото е куку пери и да ѝ гледат сеира... Но мен ме избива на агресия като я гледам и слушам какво тъпо същество е.  Close

# 155
И Кобилкина в Або Маркет пазарува. Да не са им платили за реклама  Tired Laughing

# 156
Много оскъден пазар направи Кобилкина.

# 157
  • София
И Кобилкина в Або Маркет пазарува. Да не са им платили за реклама  Tired Laughing
Къде е този Або маркет?За пръв път чувам за него.

# 158
Новият супермаркет в България мол.

# 159
Кали прави тъпи коментари. Огледала ръцете й.. Rolling Eyes да не би жените които готвят да са със съсипани ръце. Сигурно има и такива, ама все пак..
Кобилкина не знам изобщо кой нормален човек би я приел сериозно.

# 160
  • ВАРНА
 Чакам с нетърпение да видя,кое блюдо бе наречено от Евгени "паниран шперплат"  

# 161
Каканашева можеше една циганска баница да им направи. Мисля, че щеше да й се получи идеална. Все пак трябва да приготвят неща, които често са правили, а не щраусово, крокодилско.

# 162
  • София
Новият супермаркет в България мол.
Благодаря! Затова не го знам,почти не съм стъпвала в мол, ако не се брои една Коледа,когато  търсихме Дядо Коледа за внука, ама не му улучихме работното време.. Joy

# 163
  • Разпиляна във въображението
И аз съм любопитна какво предизвиква такова отношение у Минчев Grinning

# 164
Каканашева можеше една циганска баница да им направи. Мисля, че щеше да й се получи идеална. Все пак трябва да приготвят неща, които често са правили, а не щраусово, крокодилско.
Къде пък ти видя Каканашева Laughing Кабилкина е тъз  Crazy Или от страх ги обърка, да, разбирам, те предизвикват еднаква по сила неприязън. Sick

И аз съм любопитна какво предизвиква такова отношение у Минчев Grinning
Е, то у нормалните хора предизвиква ...бррр, а у Генчо ще е нещо неописуемо. Тя за него е някакъв плазмодий, така говори.

Общи условия

Активация на акаунт