Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 608
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 195
На Кобилкина дома й бил кичозен, а на Генчо - хич...

# 196
Предбрачен ПР, офф, за това е цялата работа..

Рускинята и гъркът ще се венчаят на специална екзотична церемония насред Бяло море. Те са избрали това Самата Кобилкина разкри, че вече е известна и датата на тържеството – 11 юни. Сватбата ще бъде на яхти край брега и ще има много цветя, пише столичен ежедневник.

# 197
Относно вечерята на Кобилкина аз съм на мнението на Дидо. Тя се опита да угоди на всички. Имаше огромно желание на всички да им вкусно и накрая се получи една претрупана руско, гръцко, италианска маса без грам концепция...
Много се смях Кали като каза "първо забременявам, а за желания мисля после". А при Наталия първо желанията се изпълняват...

# 198
Много се смях Кали като каза "първо забременявам, а за желания мисля после". А при Наталия първо желанията се изпълняват...

Хихихи има стратегия жената.

# 199
И после се чудим защо участниците посрещат гостите си по хотели и ресторанти вместо у дома си.
Женя така нахейти Кобилкина, че чак ми се отщя да хейтя и аз.  Twisted Evil
Ще го видим утре и него. Интересно ми е за кой любим човек ще готви?  Whistling

# 200
На мен домът на Кобилкина ми хареса, като изключим наистина антрето, но всичко останало си беше ОК. Тази сельодка под шуба трябва и аз да я пробвам.

# 201
  • Sofia
Ако не си я яла досега ще ти е малко странна,да не кажа дори и гадна ooooh!
Вземи си малко от Берьозка да пробваш.

# 202
А Дидо май се беше понаквасил с тази водка... беше червен като домат накрая  Joy

# 203
Бижу, знам, че е Кобилкина, ама се подготвям психически за Мегз. Понеже имаше коментар за нея преди това.
Ааа, стресът ти е сигурен, няма подготовка там. Crazy Mr. Green

Записвам си: фуЗили и ... още нещо имаше, ама го забравих, щото много се смея. Joy
Генчо не хареса пилето, просто лицемерничи до пръсване! Каза, че и паниран шперплат да му сервират и него щял да изяде, щото пилето нямало разлика с него.
А милият Такис го взе за страхотен... Ама щом и Кабилкина за жена си е избрал, разбираемо - нищо не разбира от хора.

Е, може само от жени да не разбира...  де да го знаеш. Wink  
Кобилкина е като дефиниция на кича - под всякаква форма.  Червена блузка под червено сакенце,  руските пляски за  репродуктивните навици на пролетариата,  замразените зеленчуци на тиган, майонеза, а под нея може да завреш каквото ти хрумне... пак добре, че спалнята беше заключена.  Mr. Green
Гената и той същата работа - наблъскал някакви огромни, претенциозни и (100% фалшиви) мебели в гарсониера 5 на 4 и вече трябва да му целуваме краката. Смешковци.
За Кали няма и да отварям дума, добре че тази седмица са с поне един по-малко - само Дидо е що-годе читав.

# 204
До сега Кобилкина се представи най-добре - менюто й ако не друго, не беше скучно. Гостите бая си попийнаха и похапнаха и после я накълцаха на парчета.
Евгени определено й завидя, защото иска той да спечели, а в нея видя реална опасност за титлата. Затова направи всичко възможно да я прецака - нещо невиждано - даде й 4.

Тази седмица компанията е... Sick

# 205
  • София
До сега Кобилкина се представи най-добре - менюто й ако не друго, не беше скучно. Гостите бая си попийнаха и похапнаха и после я накълцаха на парчета.
Евгени определено й завидя, защото иска той да спечели, а в нея видя реална опасност за титлата. Затова направи всичко възможно да я прецака - нещо невиждано - даде й 4.

Тази седмица компанията е... Sick
Евгени пак няма да готви, само ще се хвали.И всъщност не би трябвало да оценяват него, а този,който ще му готви.

# 206
Ами то животът му минава от коктейл на коктейл. Кога да готви?  Joy

# 207
  • España
На Евгени ,ако любимият човек ,за който ще готви е накой велик английски актьор от "Aло,ало" ,направоооо.... Mr. Green...изкърка се !!!

# 208
Не съм гледала Кобилкина.
За вечерята на Кали - не ми допадна особено,макар основното ястие (риба,картофи,аспержи) да изглеждаше много добре.Останалото - бъркочи.Не ми хареса и дома,липсва ми пространство и цветове.

Дидо,когато анонсираше вечерята,на заден план имаше семейна снимка,той,съпругата и някакво малко детенце.Не бих рискувала с октопод за непознати хора.

# 209
Стоически изгледах трите епизода. Исках да си затвърдя мнението за всеки един от участниците  Mr. Green Само не схванах, нали има тема "Да готвим за любим човек", който и присъства на вечерята? Що всички като избират менюто се съобразяват в Евгени? Според мен трябва да се придържат към менюто за любимия човек и , ако нещо е специфично, като шкембе чорбата на моя син, да направят и алтернативно ястие. От три епизода не научих абсолютно нищо - ни рецепта, ни някой готварски пиниз.
Тоя Дидо много анти...Като някакъв гол охлюв със самочувствие ми е.

Общи условия

Активация на акаунт