Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 475
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз тук. Hug Тоя розмарин така и не се научих да го харесвам.
И на мен не ми харесваше, защото при малкото си опити го слагах винаги на месо, но откакто в Италия ядохме задушени картофки със зехтин и розмарин, това е едно от най-любимите ми ястия...  eat

# 91
  • София
И аз тук. Hug Тоя розмарин така и не се научих да го харесвам.
И на мен не ми харесваше, защото при малкото си опити го слагах винаги на месо, но откакто в Италия ядохме задушени картофки със зехтин и розмарин, това е едно от най-любимите ми ястия...  eat

Ами три пъти решавах да купя и трите пъти миризмата ме отблъсна.Много хора го харесват, но не е за мен.

Евгени май ще резне приятелката си, като го чух как търси недостъци.

# 92
Неочаквано Женьо много похвали даде пред нея на масата и сега с както вземе голяма секира ще я посече. Не съм свикнала да го гледам толкова позитивен.

# 93
  • София
Тая вечер ги пропускам, ама утре ще ги гледам на запис.

# 94
Защо са четирима участниците?

Защото тази седмица ще се излъчва предаването от вторник до петък. Иначе ще са по 5-ма.

А не е ли защото готвят по любим вкус на близък човек, който ще се присъедини към тях масата , както Жорко?  newsm78 изпуснах самото начало

# 95
Ястията на Кали са интересни, много мой стил, особено разядките - слабост са ми. Леко ме дразнеше, че на всеки продукт в кадър рецитираше вкусовите им качества.

# 96
  • Някъде там
Изпуснах го,но сега ще си го върна да гледам.
Как ви се стори първата вечер,заслужава ли си да гледам?

# 97
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз изпуснах утре на запис ще гледам  Tired

# 98
Заслужава си. Приятна, спокойна вечеря.

# 99
И аз гледам на запис(няколко часа след вас),защото живея в Щатите.
Обожавам всякакви свежи,зелени подправки,слагам на всички ястия.
Отглеждам си ги в домашната градинка.

Коцето си го спомням,че трябваше да прави извънреден ремонт на вилата(спукана тръба) и беше закъснял с вечерята.Не си спомням за видео.А Манчев се изпокара с Жени,голям цирк направиха и ги остави сами на масата,а той се фръцна към спалнята си.  Joy

# 100
Трима от четиримата участници тази седмица са ми трудни за понасяне. Не мога да отрека обаче, че засега всички се държат прилично. Минчев като е такъв спец по етикет и обноски, защо стоя цяла вечер с шапка на масата? Утре пак ще е с шапка, но друга.
Не ми харесва, че и близки на домакините ще присъстват на вечерите. Ако правилно съм разбрала.   

# 101
  • Някъде там
Хареса ми вечерята.Изненадах се от Минчев,по нормално не го бях виждала да се държи.Винаги има какво да се желае още,но вечерята при Кали, определено беше приятна.

# 102
Много ми хареса - позитивна вечеря, без изхвърляне. Синът ѝ е голям сладур. Много се радвам, че не чувах много гласа на Кобилкина. Как ме дразни тази жена!

# 103
У Камелия Воче не харесвах позьорския стил.
Отделно от това е свикнала да живее "на аванта".
Скрит текст:
Завлече мой близък с голяма сума пари, все няма средства да си плати наема, където и да живее и понеже е "известна" хората имат доверия в нея и после горчиво съжаляват.

# 104
  • Бургас
Участниците тази седмица не ми допадат. Въпреки това обстановката беше приятна, храната ми се стори добра.
Само дето Кали сложи рибата да се ,,пече,, в изключена фурна  Joy Ама такива гафове имаше и миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт