Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 470
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 75
На Коцето изпълнението не беше ли от Перфектната вечеря? В Черешката си спомням едно участие, което протече нормално май.
Да, там беше. Но малко по- възпитано от Минч, бе оставил видео извинение, беше с чалма, та се смях от сърце и съм го запомнила. А Женьо се фръцна и си тръгна. А бе прави шоу той.

# 76
  • София
Аз искам този сезон пак да поканят света Ирини  Mr. Green Да ми готви воловани с престилка на ISL, и да покаже новите пердета в тон с покривката. Предтавям си я в една седмица с Миглена Ангелова, кака Лара, Емануелчето ( тя нали спечели един път) и за пикантен вкус някой гей интригант  Laughing Я Евгени Минчев, ч Денди. Ще бъде незабравима седмица  Mr. Green

# 77
Минчев беше напуснал и демонстративно вечерята на Райна май беше, че се беше сдъвкал с Жени Калкан.
Абе ....не сме му на нивото да го обсъждаме даже  Laughing

# 78
Помня как Минчев се фръцна и заряза гостите си. Не помня обаче за какво се спречкаха. Все тая, писна ми да го гледам в ефира. Едни и същи лафове и пози, не е интересен.

# 79
  • Пловдив
 bouquet

Сър Минч за кой път ще участва  Crazy

# 80
Днес случайно мернах реклама, че Черешката започва. Харесвам го това предаване, дано има интересни вечери и рецепти, и дано този сезон готвят в домашна обстановка, много неуютно това с ресторантите и главните готвачи.  Crazy

# 81
  • София
В една от седмиците ще са Димо Алексиев, Глория Петкова, Евгения Джаферович, Снежана Макавеева и Владо Николов.

# 82
Кали верно ли ще подсмърча над манджата?? Не случайно ми е толкова нечистоплътна..

# 83
  • София
И аз тук. Hug Тоя розмарин така и не се научих да го харесвам.

# 84
  • София
Много неудобна кухня. С този шкаф над плота постоянно трябва да си наведен. Като я гледам мен ме заболява врата.

# 85
И аз се притеснявам Кали да не си отнесе главата с този шкаф. Mr. Green

# 86
  • София
Защо са четирима участниците?

# 87
  • София
Защо са четирима участниците?

Защото тази седмица ще се излъчва предаването от вторник до петък. Иначе ще са по 5-ма.

# 88
Заради вчерашния финал на "Като две капки вода".

# 89
Браво на Кали. Добре се справи. Позитивна е вечерята. Това ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт