Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 512
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 120
Магазина е в мола на бул. България, бившия Карфур долу на -1 етаж.
Кобилкина много ме дразни.

Благодаря. bouquet

# 121
Дидо ще го порежат яко с оценките, мисля..

# 122
Неприятна групичка.  Sick От Кобилкина ме втриса просто Close Генчо... Stop мерси. Дидо, "Дева" ли е? Няма начин да не е! Досадник. Дори Кали не ми хареса с коментарите си, а днес съм в добро настроение. Rolling Eyes

# 123
  • София
Скука.

# 124
Неприятна групичка.  Sick От Кобилкина ме втриса просто Close Генчо... Stop мерси. Дидо, "Дева" ли е? Няма начин да не е! Досадник. Дори Кали не ми хареса с коментарите си, а днес съм в добро настроение. Rolling Eyes

Компанията, която са събрали този път, е доста бездарна... Tired

# 125
Вярно са неприятни всички. А Женята ако пак не спечели, ще се гръмне. Представям си коментарите му. Rolling Eyes

# 126
  • София
А демонстрацията на влюбеност между домакините беше досадна и будеща подозрение. Sick

# 127
Гледах на запис вчерашното предаване. Превъртях почти всичко, Кали уж се прави на мъжко момиче, а е голяма лигла, много преиграване усетих. Неприятна ми е. Основното не ми хареса.
Допаднаха ми предястията и изненадата с руските шлагери. Синът й изглежда добро момче.

Дидо мн го харесват, мен не ме кефи нито външно, нито като певец. Макар да обожавах Д2, но с Дичо.
Много НЕсладки ми бяха с жена му. Тя изглежда по - възрастна, облича се малко старомодно.
Ама живи и здрави да са, да се обичат.
Хората май гладни останаха.

# 128
Дидо е на 12-ти октомври, това какво прави... май везни, на мен ми беше симпатичен преди, но му слушах някакви разсъждения и адски се разочаровах от него.
Вечерята му беше скучна. За октопода аз не бих имала съмнения, предвид компанията, бих била в голяма степен уверена, че ядат октопод. Пък и най-голямото мрънкало си каза какво не яде още първата вечер, а може би и предварително.
Много ме издразни "съпругата ми това, жена ми онова" на всяка втора дума, добре бе, пич, разбрахме, че имаш жена, дай, кажи нещо друго...

За утрешната вечеря кадрите ми се видяха трагикомични, а Женята във вихъра си.

# 129
А демонстрацията на влюбеност между домакините беше досадна и будеща подозрение. Sick

Peace
И аз това си помислих, знае ли човек!? newsm78

# 130
Дидо е на 12-ти октомври, това какво прави... май везни, на мен ми беше симпатичен преди, но му слушах някакви разсъждения и адски се разочаровах от него.

За утрешната вечеря кадрите ми се видяха трагикомични, а Женята във вихъра си.
Разсъжденията му са като на 13 годишен пубер, който си има гадже. Живее в някакъв странен свой си свят, дето няма много общо с реалността.

Кабилкина ли е утре? Предчувствам тъпота, лигоч и гръцка трагедия...

# 131
Женя започна да си показва рогцата.  Twisted Evil Гледам, че и у Кобилкина ще се вихри утре.
Дидо сякаш и преди е участвал в Черешката, но не помня да е бил толкова скучен.  Thinking Пък може и затова да не съм го запомнила. Много скучна вечер. Домакините бяха много досадни с тези целувки. "Изненадата" ме изненада.

# 132
аман от тУЙ същество евгени минчев Sick Писна ми това неговото неистово драпане да участва по 69 пъти във всички предавания по всички канали Sick
Същото се отнася и за оная лелка кали Sick
И от двамата нищо умно не можеш да научиш.

# 133

+1
разбрахме де НО..

# 134
  • София
Кой е тъста? Че освен 50 пъти жена ми, още толкова спомена родителят.  Mr. Green Да не е заврян зет в Кладница?

Общи условия

Активация на акаунт