Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 655
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 780
Те в сериала карат само на филии. Какво ще ми готвят?  Joy

# 781
Аз все чакам звездите от Софияденинощ да се извъртят в Чурешката, обаче Краси Ванков явно не ги пуска.
Ако и готвят, каквито са "артисти" ни чакат много тежки серии... Outta Joint

# 782
Може да има скрити таланти, знае ли се... Joy

# 783
Ужас! Ако ни причинят това... ще има клипче и за Нова, не само за bTV Mr. Green
https://www.facebook.com/shencacom/videos/778991345602401/

# 784
Изпуснах снощи епизода, но дочух, че Александра ядяла памук Shocked по каква причина, не разбрах.

# 785
Изпуснах снощи епизода, но дочух, че Александра ядяла памук Shocked по каква причина, не разбрах.
Не тя, а други манекенки, които по този начин чувствали ситост, но не трупали мазнини.

# 786
Не тя, а други манекенки, които по този начин чувствали ситост, но не трупали мазнини.
Аз съм чувала за такива които ядът салфетки.По същата причина,като с памука

# 787
Ужас! Ако ни причинят това... ще има клипче и за Нова, не само за bTV Mr. Green
https://www.facebook.com/shencacom/videos/778991345602401/
Joy Joy

# 788
Мъжете Раци поне готвят супер, ако не друго, та очаквам Плачков добре да се представи.

# 789
Тая кукла (на верига) ме разби ... страАААшен Shocked  кич е тази къща
И този момък май прави реклама - в случая вероятно на някаква западнала къща за гости  newsm78

# 790
Аз само да вметна за Евгени. Прекарал е детството си в циганския квартал, но самият той е от заможно семейство. Оставили са го в дом и там е бил осиновен, но знае кои са биологичните му родители.
Правилно ли съм разбрала, че биологичните му родители са богати? Защо богати хора биха си оставили детето и то в дом  Rolling Eyes

# 791
Куклата в народна носия беше кошмарна . Но зеленината в двора е радост за окото.

Много е досаден тоя, ужас. Тъкмо се опитам да го харесам и той се проваля... Mr. Green

"Български неща простички и вкусни" Марияна го повтаря за трети път, но едва ли последен. Naughty

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 20:26 от Бона

# 792
Абе Плачков не почва ли малко рано с ракийката  Thinking

# 793
Аз само да вметна за Евгени. Прекарал е детството си в циганския квартал, но самият той е от заможно семейство. Оставили са го в дом и там е бил осиновен, но знае кои са биологичните му родители.
Правилно ли съм разбрала, че биологичните му родители са богати? Защо богати хора биха си оставили детето и то в дом  Rolling Eyes
Е, как  само заможни -  нали е лорд? Shocked  Щото тази титла  се унаследява, доколкото зная.

Създават си биографии и самоличности  нашите  селебритита  т.е. лъжат,  както им  дойде.  Laughing

# 794
Абе Плачков не почва ли малко рано с ракийката  Thinking
Почва...  Laughing И аз готвих днес една завъртяна манджа, ма на сухо. Crazy Трябваше да се наквася, да ми върви готвенето, а сега всички кокали ме болят, щото рязах един час зеленчуци и мръвка на лентички...

Banshee, Joy лордската титла е купена от интернет, душо. Crazy Можеш и ти веднагически да станеш лейди! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт