Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 652
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 795
понеже малко изпуснах седмицата като цяло, нещо не разбрах Марияна и Плачков какви са си newsm78

# 796
понеже малко изпуснах седмицата като цяло, нещо не разбрах Марияна и Плачков какви са си newsm78
Гаджета отскоро.
Изглежда ми нечистоплътен на мен. Не ме грабва нещо изпълнението на ястията.

# 797
Абе Плачков не почва ли малко рано с ракийката  Thinking
Почва...  Laughing И аз готвих днес една завъртяна манджа, ма на сухо. Crazy Трябваше да се наквася, да ми върви готвенето, а сега всички кокали ме болят, щото рязах един час зеленчуци и мръвка на лентички...

Banshee, Joy лордската титла е купена от интернет, душо. Crazy Можеш и ти веднагически да станеш лейди! Flutter

Ти и сега можеш да се наквасиш - болката ще изчезне  Mr. Green Mr. Green

# 798
Аз само да вметна за Евгени. Прекарал е детството си в циганския квартал, но самият той е от заможно семейство. Оставили са го в дом и там е бил осиновен, но знае кои са биологичните му родители.
Правилно ли съм разбрала, че биологичните му родители са богати? Защо богати хора биха си оставили детето и то в дом  Rolling Eyes
Доколкото си спомням беше открил кой е баща му. Вероятно майката не е била съпругата му, не знам. Само за баща си е споменавал.

# 799
Ох, спрях го, то бива скука, ама не знам, ще ви чета, че е по-интересно тук Sunglasses

Този е някакъв депресар, не ми е приятен. Peace

# 800
Ти и сега можеш да се наквасиш - болката ще изчезне  Mr. Green Mr. Green
Това ми трябваше начален тласък! Mr. Green Ей сега ще си сипем по нещо със снахата да сме весели като се приберат мъжете Crazy Drunk  Joy

# 801
И на мен ми затъпя много. Пуснах си волейбола  Crossing Arms

# 802
Абе Плачков не почва ли малко рано с ракийката  Thinking
Почва...  Laughing И аз готвих днес една завъртяна манджа, ма на сухо. Crazy Трябваше да се наквася, да ми върви готвенето, а сега всички кокали ме болят, щото рязах един час зеленчуци и мръвка на лентички...

Banshee, Joy лордската титла е купена от интернет, душо. Crazy Можеш и ти веднагически да станеш лейди! Flutter

Мога ли? Wink  Е, аз си мислех, че ще са наложи да женя за него  Mr. Green     Hug

Няма ли вече някой да каже коя и къде  е тази къща, дето си е платила рекламата и всички участници се  олигавиха да я хвалят...? Давайте, че хората чакат резервации  Laughing

# 803
И брускетите ли са от българската кухня? newsm78 и кърито.... newsm78

# 804
Аз само да вметна за Евгени. Прекарал е детството си в циганския квартал, но самият той е от заможно семейство. Оставили са го в дом и там е бил осиновен, но знае кои са биологичните му родители.
Правилно ли съм разбрала, че биологичните му родители са богати? Защо богати хора биха си оставили детето и то в дом  Rolling Eyes
Доколкото си спомням беше открил кой е баща му. Вероятно майката не е била съпругата му, не знам. Само за баща си е споменавал.
Не знаех наистина. Благодаря!

# 805
Уф,тоя Плачков голям рецитатор!Никой не може да вземе думата от него,голямо перчене,голямо нещо;)

# 806
Ми... Наздраве! Скучно ни е и на нас ...

Мога ли? Wink  Е, аз си мислех, че ще са наложи да женя за него  Mr. Green     Hug
Joy Хйде да ви оженим! Хайде, хайде newsm18

# 807
Това не е ли комплекс "Дамасцена" в село Скобелево?

# 808
Ми... Наздраве! Скучно ни е и на нас ...

Наздраве! Искам да съм ти снаха Grinning Grinning

# 809
Това не е ли комплекс "Дамасцена" в село Скобелево?
Да

Общи условия

Активация на акаунт