Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 633
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Тази вечер в предаването се убедих, че за пореден път бъркат етно с кич. Гледам и по разни други форуми и ФБ групи. Като нахвърлят китениците, козяка, звънците и дървените масички и хайде от българско по-българско  ooooh! а тази кукла в люлката за момент ми напомни на сюжет от хорър. На мен лично не просто не ми харесва къщата, а ми е ужасно кичозна. То езерца, патки в тях и гъски..ми да ги беше поканил в х-л Маринела, те и там пернати се разхождат на свобода и цвъкат по алеите. А чергите тип чипровски килими, ковьорчета стил екскурзия в далечното минало СССР с черешово топче ми идва туу мъч!!! Слава на Бога поне градината не беше окъкана с керамични градински фигурки все едно е гробище за домашни любимци! Съжалявам за негативният пост, но това което ни показват със сигурност за мен не е етно!

# 811
Аз от Скобелевски производител си купувам флорални води, много добри, но по кичозното им оформление подозирам, че собственикът на комплекса и на моите води е един и същ.

Скучно им било... човекът муфлон сготви, българския Рим откри, тука все недоволни. ooooh! Mr. Green

# 812
Аз от Скобелевски производител си купувам флорални води, много добри, но по кичозното им оформление подозирам, че собственикът на комплекса и на моите води е един и същ.

Скучно им било... човекът муфлон сготви, българския Рим откри, тука все недоволни.

хахахха, къртите!

Сега да каже, че Христос е роден на 100 км от София и да се свърша hahaha

# 813
Ми... Наздраве! Скучно ни е и на нас ...

Мога ли? Wink  Е, аз си мислех, че ще са наложи да женя за него  Mr. Green     Hug
Joy Хйде да ви оженим! Хайде, хайде newsm18

Ей, как бързаш да ме похарчиш   Laughing
Скрит текст:
- Г-це, имате ли си приятел?
- Не...
- А искате ли да си имате?
- Искам, ама мъжът ми не дава  Mr. Green
Не ти се получава значи.  Laughing 
Гената много става за приятелка обаче, стига да не ми налита мъжо Twisted Evil

# 814

Скучно им било... човекът муфлон сготви, българския Рим откри, тука все недоволни.

хахахха, къртите!

Сега да каже, че Христос е роден на 100 км от София и да се свърша hahaha
на 180 км от София е роден - в Скопие  Joy Joy

# 815
Гената много става за приятелка обаче, стига да не ми налита мъжо Twisted Evil
Ахахахаха hahaha

Ами днес съм на хейт вълна... егати тъпата вечер. Tired

# 816
  • София
Айде и козметика. Твоята ли е?  Mr. Green

# 817
Къде е Криса да изскочи от храстите и да запее и тя с Орлинчо ?   Laughing 

# 818
Сега намирам темата, много е забавно тук. Да изкажа възмущението си от гозбите от сърна и елени, а иначе с какво умиление ги гледаха как припкат наоколо Crossing Arms

# 819
  • София
Кои са следващите?Тази кухня, в която посреща мургавичкия ми е много позната.Нямаше ли в нея стъклена маса, която пада и подпираха с нещо? newsm78

# 820
  • Луната ни пази
Къде е Криса да изскочи от храстите и да запее и тя с Орлинчо ?   Laughing 
Той таз песничка с Марианка я пее.
Това някаква имитация на Царевец ли беше, нищо не обясниха.
За другата седмица Дара ли мернах?

# 821
Следващата седмица са Илиян, Дара, Андреас, Маги Бадер и другият мъж не го разпознах.

# 822
  • Пловдив
Малеее,др седмица чалга +Дара????Ужас!Другите не гк знам.

# 823
  • София
И ква станя тя? В седмицата с тема: чужда кухня /така ли беше?  newsm78/ спечели муфлона с.... българска кухня...  Joy  

# 824
Следващата седмица са Илиян, Дара, Андреас, Маги Бадер и другият мъж не го разпознах.
Ангел от Х фактор май видях и още една жена с дълга руса коса. Този Андреас го проверих в Гугъл и вероятно е гост изненадата на Илиян, а не участник.

Общи условия

Активация на акаунт