Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 622
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Много ми се иска в една седмица да гледам титаните на Черешката: Воче, Марта Вачкова, Катето Евро, Ваня Щерева и Дичо! Ако четат продуцентите да се замислят  Wink
Другата седмица ще съм на трициклични антидепресанти за да изгледам всички и ще ми е необходимо допълнително субтитри.

# 826
Следващата седмица са Илиян, Дара, Андреас, Маги Бадер и другият мъж не го разпознах.
Този който не си познала мисля ,че е най-продаваният млад български поет.Той е и автор на тъпата лидълска реклама.Така съм чела някъде,управлява рекламна къща

# 827
Другата седмица ще пропусна сигурно Sick
Но ще пропусна и превземките на Воче, и ужасната Марта Close ако все пак продуцентите те прочетат, Madam S.

# 828
  • София
Другата седмица определено ще я пропусна Laughing

# 829
Новата "Мис Плеймейт" Маги Бадер ми се стори, че е там.

# 830
Мартина Вачкова съм я запомнила с лицемерното и отношение в Черешката.На масата само фамилиарничене, лигни и суперлативи към домакинята, а зад кадър правеше иронични коментари.
Воче наистина много се превзема.Вярно, че може да готви, но пазаруването в Италия ми дойде в повече.
Евро и при нея все едно и също и на всяка втора дума:Сашкоооо... #Crazy
И да не е само хейт-Дичо ми хареса, както и Камен Во-много позитивни и добронамерени.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 21:22 от #Frozen#

# 831
Какъв интересен волейбол имало по Канал 1, а аз го изпуснах заради Черешката  ooooh!

# 832
Блондито не е ли Марина Кискинова? Как е попаднала в тази компания?

# 833
От тези за другата седмица знам само Илиян и Дара, май. Ако не друго, бисери ще има.

# 834
Аман от тая Воче, банална е много. Какво като може да готви, то и аз мога.

# 835
  • София
Аман от тая Воче, банална е много. Какво като може да готви, то и аз мога.

Ми само това си може  жената, за разлика от тебе.
Ти сигурно и други неща знаеш и можеш.

# 836
  • София
Другата седмица ще пропусна сигурно Sick
Но ще пропусна и превземките на Воче, и ужасната Марта Close ако все пак продуцентите те прочетат, Madam S.
Laughing Ти само на сър Е.М. се радваш  Grinning Добре, в чест на Бижу поканете и Ива теракотата и Мегз да и услужи с флекса.

# 837
Май наистина се сбъдна на някой предположението, че Мариана се представи толкова скромно, за да блесне Веселин. Малко наистина кич беше този комплекс, хареса ми зеленината.
Другата седмица май ще я пропуснем предвид участниците.  Laughing

# 838
Тази вечер в предаването се убедих, че за пореден път бъркат етно с кич. Гледам и по разни други форуми и ФБ групи. Като нахвърлят китениците, козяка, звънците и дървените масички и хайде от българско по-българско  ooooh! а тази кукла в люлката за момент ми напомни на сюжет от хорър. На мен лично не просто не ми харесва къщата, а ми е ужасно кичозна. То езерца, патки в тях и гъски..ми да ги беше поканил в х-л Маринела, те и там пернати се разхождат на свобода и цвъкат по алеите. А чергите тип чипровски килими, ковьорчета стил екскурзия в далечното минало СССР с черешово топче ми идва туу мъч!!! Слава на Бога поне градината не беше окъкана с керамични градински фигурки все едно е гробище за домашни любимци! Съжалявам за негативният пост, но това което ни показват със сигурност за мен не е етно!

Предполагам някои хора си мислят, че баба им от село цял живот с дизайнери се е разправяла и въобще не е живяла в кич? Селските къщи по Врачанско, Монтанско и Видинско са типичен пример за старите времена - отиди и виж дали няма да ти е кичозно. Не само кичозно, но и миришещо.  Wink Това, което виждате в Копривщица и Етъра, не е реалността, която е била някога. Виждате само излъсканата представа за някогашната реалност. Забравили са да сложат външните тоалетни, които се оттичат в близкото дере и пр. красоти.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 21:50 от DeltaAzimut

# 839
Laughing Ти само на сър Е.М. се радваш  Grinning Добре, в чест на Бижу поканете и Ива теракотата и Мегз да и услужи с флекса.
Не, не съм му голям фен и на него. А другите две... Stop Stop Stop Няма да гледам телевизия цяла седмица когато са те, за да не ги зърна случайно. Мерси от тях. Mr. Green

Миналото лято бяхме в една селска къща, уж автентичен селски туризъм в едно село до Маджарово(някакви пожари там точно горяха). Единственото авнетнично нещо там беше автентична смрад! Close ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт