Другата седмица ще съм на трициклични антидепресанти за да изгледам всички и ще ми е необходимо допълнително субтитри.

ако все пак продуцентите те прочетат, Madam S.
Добре, в чест на Бижу поканете и Ива теракотата и Мегз да и услужи с флекса.
а тази кукла в люлката за момент ми напомни на сюжет от хорър. На мен лично не просто не ми харесва къщата, а ми е ужасно кичозна. То езерца, патки в тях и гъски..ми да ги беше поканил в х-л Маринела, те и там пернати се разхождат на свобода и цвъкат по алеите. А чергите тип чипровски килими, ковьорчета стил екскурзия в далечното минало СССР с черешово топче ми идва туу мъч!!! Слава на Бога поне градината не беше окъкана с керамични градински фигурки все едно е гробище за домашни любимци! Съжалявам за негативният пост, но това което ни показват със сигурност за мен не е етно!
Това, което виждате в Копривщица и Етъра, не е реалността, която е била някога. Виждате само излъсканата представа за някогашната реалност. Забравили са да сложат външните тоалетни, които се оттичат в близкото дере и пр. красоти.
Добре, в чест на Бижу поканете и Ива теракотата и Мегз да и услужи с флекса.
Няма да гледам телевизия цяла седмица когато са те, за да не ги зърна случайно. Мерси от тях.
Препоръчани теми