Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 569
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 930
Познавам и други 19-годишни момичета, които не пищят така. Радват се, ентусиазирани са, но не и толкова плиткоумно пищящи.

# 931
  • Sofia
Другата седмица май пак Катето Евро ще гледаме в Черешката....
Е, поне ще видим готвене!
е,готвене ще има ,със сигурност и нейната прословута усукана погача...и лютите и чушки Wink,не мисля че нещо кой знае колко уникално може да ни предложи...кучета,внучета,Сашко,Танче,домати,двор,басейн...все до втръсване показвани неща  ooooh!

# 932
Усещат се два ясни лагера - Тази с устата, Илиян и Дара от едната страна и поета и Марина, от другата.
Марина аз много я харесвам - талантливо, младо и много финно момиче с класа, никак не и отива в тази компания. Поета същата работа. Да ги отделят на отделна маса, че ми е жал за тях.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 11:23 от Malko_Slance

# 933
Познавам и други 19-годишни момичета, които не пищят така. Радват се, ентусиазирани са, но не и толкова плиткоумно пищящи.

Вероятно е темперамент.

# 934
  • София
Илиян се постара, хареса ми вечерята му. Дара е ужасно дразнеща, плеймейтката също. Имам чувството, че Марина и Константин се чудят какво правят в тази компания.

# 935
  • Ню Йорк
hahaha
Някой ще ми каже ли кои са тия хора  newsm78
Joy Joy  Ох, не мога.       Права си- измислен хайлайф.Не го гледам тази седмица - чета ви само

Аз не се шегувам, питам съвсем сериозно.
Да де, затова ми е смешно, особено, ако си ги видяла в епизода днес и пак питаш😉 Просто " Някой ще ми каже ли кои са тия хора?" ми прозвуча като "кви са тия дето се мандахерцат на екрана?"

Да, пуснах, гледах и питам. Никога не съм виждала никой от тези хора и се чудех кои са. Толкова ли са известни и значими, че е странно, че не ги познавам?!

# 936

Например-Марина.И тя е млада, но е интелигентна и сдържана, нищо общо с инфантилното поведение на "звездата" с една песен-Дара.

# 937
Каква песен е това крещене? А в лицето беше толкова китосана, че изобщо не успях да видя красотата ѝ.

# 938
Опитах се да оправдая неадекватното поведение на Дара с младостта ѝ, но не ми се получи. Явно има нужда да изживее своите 15 минути слава, но го прави по доста дразнещ и неприятен начин. Whistling

# 939
hahaha
Някой ще ми каже ли кои са тия хора  newsm78
Joy Joy  Ох, не мога.       Права си- измислен хайлайф.Не го гледам тази седмица - чета ви само

Аз не се шегувам, питам съвсем сериозно.
Да де, затова ми е смешно, особено, ако си ги видяла в епизода днес и пак питаш😉 Просто " Някой ще ми каже ли кои са тия хора?" ми прозвуча като "кви са тия дето се мандахерцат на екрана?"

Да, пуснах, гледах и питам. Никога не съм виждала никой от тези хора и се чудех кои са. Толкова ли са известни и значими, че е странно, че не ги познавам?!
Скрит текст:
Оххх, съвсем добронамерено исках да кажа, че се посмях Hug. Самият израз"Кои са тия хора" ме развесели, не че не ги познаваш.  bouquet айде, че стана като виц, на който обясняваш какво е смешното. Друг път ще си смея без да го оповестявам, значии bouquet

# 940
  • София
Сега, последно Маги или майка и участват?

# 941
  • DE
Коментарите за зеленчуци със сексуален подтекст са просташки и ненужни  ooooh!

# 942
Само като я видях как си избра зеленчуците,  ми е ясно що за домакиня е.

# 943
Коментарите за зеленчуци със сексуален подтекст са просташки и ненужни  ooooh!
Вчера имаше някакъв за секса в мъжкия затвор, голяма простотия! #2gunfire

# 944
Дара е такава трътла. А тазвечершната домакиня явно ви е оставила безмълвни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт