Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #3)

• 154 537
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 975
На мен поетът ми харесва засега. Явно не им съобщават предварително с кого ще участват и с поведението си се опитва да се разграничи от тези хора, с които иначе не би общувал. Самият той е изненадан, че Илиан му е допаднал като характер, но иначе всячески се стреми да се дистанцира от цялата простащина, събрана на една маса.

# 976
  • София
Само Илиян ми допада и то донякъде.  Марина  не я харесвам изобщо.  

# 977
Участниците знаят предварително с кои други ще участват през седмицата.

# 978
Само Илиян ми допада и то донякъде.  Марина  не я харесвам изобщо.  
И аз съм така. Откровено скучна ми е тази седмица, но неприятната изненада идва от поета и певицо-актрисата. За хора на изкуството са доста постни като присъствие - от Марина се чува само едно тихичко, но постоянно "хър-мър", а от младежа не чух нищо интригуващо досега, което би ме накарало евентуално да се заинтересувам от творчеството му. Защото затова е "изгрял" в кулинарно предаване, предполагам. Жалко, защото само тези двамата ми се сториха интересни в началото на първата вечер.
Дара ми харесваше на ексфакторската сцена, но не и извън нея. Изглежда така, сякаш тежък пубертет все още не я е пуснал. А и физически е променена, но не в положителна посока.

# 979

Защо се е съгласил тогава да участва, пък сега демонстрира, че са му под нивото и едва ли не го е срам, че е с тази компания? Rolling Eyes

# 980

Защо се е съгласил тогава да участва, пък сега демонстрира, че са му под нивото и едва ли не го е срам, че е с тази компания? Rolling Eyes
Не знам - за да добие популярност, за да изпъкне измежду тях. Много може да са причините, които са го мотивирали. Предполагам, освен известна популярност, появяването в едно такова предаване, е обвързано и с хонорар.

# 981
Не е само до съгласие.
Повечето т.н. "ЗвИзди" са обвързани с поне 3 годишен договор към продуцентски къщи.
Длъжни са да участват в определени предавания.
Харесва, не харесва - или вземаш хонорарчето, или плащаш неустойка.

# 982
  • София
Не е само до съгласие.
Повечето т.н. "ЗвИзди" са обвързани с поне 3 годишен договор към продуцентски къщи.

Миналата година, повечето от т.нар. звезди, които участваха в "Черешката на тортата" след това се появиха в " ВИП Брадър".

# 983
Не е само до съгласие.

Хммммм и аз предполагах подобно нещо, но си е кофти работа, ама пусти пари, какво да се прави.

# 984
След като по грешка писах в капките - да си кажа и тук.
Маги не ми хареса, трябваше да се постарае повече. Претендира да е нещо повече от останалите по конкурсите, а се представи БАШ като плеймейтка. Ася Капчикова единствена се представи добри от тяхната гилдия.
Този Косьо ми е ужасен точно с това натрапчиво повтаряне колко е над тези неща и в колко неподходяща компания е попаднал. Марина или каквото там беше - тя ме издразни повече от Маги.
Дара....да имам и аз такива "наркотици" .
Илиан - направо симпатяга на фона на останалите.

# 985
  • София
Много са ми двулични всичките, едно говорят като са сами, друго пред всички.

# 986

Не знам - за да добие популярност, за да изпъкне измежду тях. 

А може и следващите да не са го искали в групата, защото е под тяхното ниво

# 987
Получавам стрес и морска болест едновременно от Дара. Куршум ще ми леят за уплах. Много резки движения, изненадващи силни звуци издава без предупреждение. Точно го каза поета, че и трябва клетка. Плеймейтката не предложи нищо интересно като меню, нито сервиране дори и като поведение. Невзрачна е и си мисля, че се опитва да прилича на Диляна Попова. Корекциите, прическите, татуси ми напомнят на Диляна.

# 988
Вярно! До сега се чудих на кого ми напомня Бадер Crazy

# 989
6 минути, а вече не се издържа тая лиготия  Sick

Общи условия

Активация на акаунт