Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Blacklist - Тема 3

 • 60 207
 • 676
 •   1
Отговори

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 15
 • Мнения: 139
Неееее. Ред - Катарина е версия, която не заслужава коментар. Не са толкова глупави сценаристите да направят такава пародия.
Може би...сегашния Ред е жив благодарение на това, че тогава при пожара е твърдял, че е истинския Редингтън. Ако да речем са търсили лицето Х да бъде убито, по незнайни причини, в един момент той казва, че е Ред, а трупът при пожара е на лицето Х и всичко приключва. Ако примерно е бил руски шпионин, а са го търсили американци...казва, че е Ред (образно казано) и си спасява живота. И тази версия е логична, защото Лиз е причината това да се случи. Убива баща си - истинския Редингтън. Лицето Х познава Катарина, бил е в близки отношения с нея, може би и колега влюбен в нея, а тя в него не. В един момент, когато всички търсят Катарина, единственото възможно за лицето Х е да се престори на Ред, за да се спаси. Тогава идва изборът между Катарина и Маша, избирайки детето, той изоставя Катарина, защото, ако е с нея всички ще разберат, че той не е Ред. Избира Маша, праща я при Сам, а Катарина...тук вече версиите са много.

# 16
 • Мнения: 49
И аз съм твърд противник на теорията Ред - Катерина и мисля, че  това изобщо не е единственото логично обяснение. След Requiem бях написала това: Ами ако Американецът, Реймънд от преди 20-25г. не е всъщност Ред. Може той той да е имал връзка с Катерина, да е баща на Маша, да я е отвлякъл, да е умрял в пожара или тя го е застреляла, да е бил лош човек. А Ред поради някаква причина взема самоличността му. Затова Реймънд Редингтън, офицерът за пример изоставя семейството си на Коледа, изчезва за 4 години и се завръща като престъпен гений. И затова Кърк не го уби. Затова направи пауза когато Елизабет попита дали и е баща, защото Реймънд е баща и, но той не е Реймънд.. Така пак не я е лъгал. А и представата на Ред истината и лъжата е разтегливо понятие. И да, при ДНК тест се разбира дали пробата е от мъж или жена.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 23:24 от villi_r

# 17
 • Bulgaria
 • Мнения: 360
Искрено се надявам Ред да не е Катарина. Но със сигурност Този не е истинския Ред. И защо каза на Кърк че Елизабет е негова дъщеря, не че не може да го излъжи.  Можеше в самото начало да му каже че той не е Ред. Уф много умотано стана. Бащата на Катарина къФ го търси там в тая къща и защо го крие Ред ако това всъщност това не е неговия баща. А и Ред как се радваше на нещата на Катарина в гаража. Беше точно като носталгия по детсвото, която всеки изживява, когато гледа собствените си стари вещи. Абе почнах да мисля в насоката Ред=Катарина и се връзва всичко.

# 18
 • Мнения: 49
Именно. Първоначално Кърк го питаше дали е баща на Маша и Ред отричаше. Едва когато попита дали е негова дъщеря, Ред каза, че Елизабет е негова дъщеря. Защото той не е баща на Маша, но като я дава на Сам и тя става Елизабет, той я наблюдава, пази я дори и от разстояние и т.н. и един вид е като неин баща. В целия сериал има много двусмислени неща и като се мисли в една конкретна насока могат да се напаснат към различни теории. Иначе и аз се бях замислила дали пък Дом няма да се окаже всъщност баща на Редингтън  и петък прегледах набързо The Artax Network. Когато Ред гледаше нещата на Катерина, Дом каза, че това е единственото останало от дъщеря му. Така  че трябва да е бащата на Катерина.

# 19
 • Bulgaria
 • Мнения: 360
Именно. Първоначално Кърк го питаше дали е баща на Маша и Ред отричаше. Едва когато попита дали е негова дъщеря, Ред каза, че Елизабет е негова дъщеря. Защото той не е баща на Маша, но като я дава на Сам и тя става Елизабет, той я наблюдава, пази я дори и от разстояние и т.н. и един вид е като неин баща. В целия сериал има много двусмислени неща и като се мисли в една конкретна насока могат да се напаснат към различни теории. Иначе и аз се бях замислила дали пък Дом няма да се окаже всъщност баща на Редингтън  и петък прегледах набързо The Artax Network. Когато Ред гледаше нещата на Катерина, Дом каза, че това е единственото останало от дъщеря му. Така  че трябва да е бащата на Катерина.

Дом е баща на Катарина 100% и затова си мисля, че Ред го пази толкова много и че изобщо поддържа връзка  с него именно защото Ред е Катарина и всъщност тези неща в гаража са негов спомен-носталгия.

# 20
 • София
 • Мнения: 15 449
Изгледах най-накрая последните 3 епизода, че бях изостанал.
Уфф, грандиозен финал. Най-накрая се разкри най-чаканата истина. Ред е биологическия баща на Лиз. И Лиз го видя черно на бяло и се прегърнаха, аз много щастлив.  bowuu
Бъз не е убит, а само ранен според мен. Извикаха линейка, а и не виждам смисъл да го убиват.
Жалко за Каплан, до последно се надявах на благоприятна развръзка, но уви. Остана непреклонна до последно. Поне и прави чест.
Шокиран съм от туиста в образа на Реслър. Той бе най-моралния от всички, рицар и стожер на правдата, но и той вече е мръсен. Не биваше да става така, кофти.

Естествено. не съм наивник и не мисля, че е толкова простичко. Ред е бащата на Лиз и толкоз. Че ние това си го знаем отдавна, хаха, сега само ни го потвърдиха официално.
Има много по-страшна тайна и в нея е разковничето на всичко. Този сериал си се превърна в еталон и си има вярна група от фенове. Най-малкото от уважение към тях и от това да направят сериала по-различен от всичко останало със сигурност ще има нещо смразяващо и грандиозно. Но ще го разберем чак в края на целия сериал. Т.е. ако следващия пети сезон е последен, то ще разберем истината в предпоследния или последния епизод. Не виждам смисъл да се терзаем излишно и да нищим разни теории. Още повече, че екипа чете по форумите и в имдб и може да нарочно да измислят нещо съвсем различно, само и само да не останат хванати по бели гащи както се казва.

# 21
 • Мнения: 726
За по-любопитните и феновете на спойлери - Даниел Чероне има отговор на 10 въпроса в Туитър относно Реквием и отчасти финала. Някои от тях са доста интересни Wink

# 22
 • София
 • Мнения: 15 449
Е, сподели с нас тук Simple Smile

# 23
 • Мнения: 726
Разбира се Simple Smile
Ще копирам някои от по-интересните:
Q: Why does Katarina call him Alexander to Kate but Constantin in her diary?
A: Good catch. Continuity error. On me.

Q: Given their backstory, how did Mr. Kaplan and Red ever grow close?
A: Great question and it will be answered in series.

For questions regarding house fire, please be patient. That story will continue to evolve but be explained.

Q: Why didn't Masha have scar after fire?
A: Our bad. We planned for but on the day (as often happens) it was overlooked

Q: Who was Russian man Katarina killed?
A: Random adversary. Main purpose was to reveal to Kate that Katarina was a spy

Q: Were Kaplan's memories distorted in the episode due to gunshot wound to head?
A: No. This is Kaplan's true past


# 24
 • Мнения: 139
Разбира се Simple Smile
Ще копирам някои от по-интересните:
Q: Why does Katarina call him Alexander to Kate but Constantin in her diary?
A: Good catch. Continuity error. On me.

Q: Given their backstory, how did Mr. Kaplan and Red ever grow close?
A: Great question and it will be answered in series.

For questions regarding house fire, please be patient. That story will continue to evolve but be explained.

Q: Why didn't Masha have scar after fire?
A: Our bad. We planned for but on the day (as often happens) it was overlooked

Q: Who was Russian man Katarina killed?
A: Random adversary. Main purpose was to reveal to Kate that Katarina was a spy

Q: Were Kaplan's memories distorted in the episode due to gunshot wound to head?
A: No. This is Kaplan's true past
По-скоро той избегна доста от интересните въпроси. Във връзка с DVD-то той и Бокенкамп решиха да отговарят на въпроси във twitter. Имаше много добри попадения, които гледам са останали без отговор...ще видим на диска какво ще излезе. Иначе хубаво, че си признава за недоглежданията, но да кажеш, че е грешка в сценария Александър, вместо Константин...идва в повече.
Имаше един много интересен въпрос, а именно защо всъщност не видяхме младия Ред. Предполага се, че тогава би трябвало да е бил млад, а ние видяхме Спейдър със сянка на лицето. Този младеж, който беше с Катарина в колата...така и не видяхме лицето му. Отговорът на Бокенкамп беше категоричен...това е Реймънд Редингтън. Както и да е...остава да видим.
Интересното за сезон 5 е, че няма много много да бавят Том. Още в епизод 1 ще даде куфарчето на Лиз, но...никой няма да знае чии са тези кости. Дембе ще играе важна роля и може би за пръв път ще разказва неща на Лиз, които Ред не би искал тя да знае.

# 25
 • Bulgaria
 • Мнения: 360
Сега успях да изгледам Redemption-a и искам да попитам дали са потвърдили 2ри сезон, защото завърши с отворен край. След като изглезах 3та серия ми хрумна че щом смятат Скоти за спящ руски агент, то и Реймънд може да е такъв и именно така да са се запознали.
Иначе ми стана гадно за Том накрая...всички го лъжат. ...даже и за Скоти ми дожаля.

# 26
 • Мнения: 49
Redemption официално е прекратен. Може в The Blacklist  да има някаква развръзка или поне аз се надявам.

# 27
 • София
 • Мнения: 1 198
It's been a long time coming. The Blacklist returns for Season 5 Wednesday, October 4 at 8/7c on NBC. Peace

# 28
# 29
 • София
 • Мнения: 15 449
Утре започва петия сезон. Simple Smile
Шоуто се мести за първи път от четвъртък в сряда, дано да е за добро.

повдиг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт