Нашите кухни - 69

• 121 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
Благодаря за отговорите! bouquet

Явно трябва да помисля за алтернатива, това не ми е по джоба #Crazy
Мдаааа, аз бях харесала една мозайка за гърб на кухнята за 360лв/кв, ама много ми хареса, но цената дори за 5кв е... Преглътнах я и си взех плочки от 80лв кв. Пак с много красиви, но голямо търсене падна.
Каква е тази кухня с 5 кв. площ само за гръб  #Crazy? Не че е навъзможно, но се зачудих колко е голяма цялата кухня където има шкафове и съответно нужда от гръб.

# 331
  • Countryside
Дид, ето тези са: http://caem.bg/644,cento-per-cento-от-италианският-производител-imola.html цвятът е сиво зелено, даже бих казала, че зеленото надделява. На живо са страшно красиви.

# 332
  • Countryside
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, толкова излезе по сметки, останаха ни 6 плочки, така че сме ги сметнали съвсем правилно. Зависи от размера на плочката, ние облицовахме чупката на комина, не е толкова голяма кухнята, но излязоха 5кв по сметки и толкова и отидоха.

# 333
  • София
Сиренце - не съм каза, че не сте ги сметнали правилно, просто се зачудих за общата площ колко би била, след като само за гръб отиват 5 кв. плочки Peace.

# 334
  • Countryside
Ами и аз се учудих, че излезе 5кв, като го смятахме, но факт. Кухнята е П-образна и плочките са навсякъде, без зад хладилника и шкафа колона с фурните, та затова може би, а и облицовахме чупката на комина. Не е голямо помещението, за сравнение сегашната ми кухня е с 3метра гръбче и е горе-долу същата площ.

# 335
Сиренце, Маделин е права.Аз си купих октомври месец телескопични водачи двойка от въпросния сайт и цената беше 149 лв.В момента цената е същата.Не се е променила.А тройните са 290 лв.

Толкова са, нали? Едва ли от сервиза са ме излъгали... А двойните водачи къде ги откри, merion, на мен ми казаха, че нямали?...  Confused

Хубавите кухненски плочки са скъпи и няма предлагане, много трудно се намират. Аз също изринах София до основи, докато открия моите, а докато си ги получа пък какви ядове брах...  ooooh! Търсене му е майката, никакво отказване, постоянство и упоритост си трябват. Сиренце сигурно ще подкрепи това твърдение. Wink

А аз вчера се сдобих с трапезна маса и столчета. Други мебели още нямаме никакви, но след кухнята, трапезарията и нея вече я окомплектовахме, много съм щастлива!  Heart Eyes  Снощи го среднощ ги сглобявахме нещата и за висящите лампички вече мога с 200 % сигурност да кажа, че осветяват чудесно целия кухненски бокс и дори няма нужда да включвам вграденото осветление, за да ползвам спокойно кухнята, а крушките са едва 400 лумена - такива имах първоначално за тест и май те ще си останат за там.  Още тези дни ще сготвя една бърза вечеря, просто тръпна в очакване да си тествам новите котлони.  Grinning

# 336
  • Русе

Цитат:
......Амика и Ханса са едно и също, уредите биват........

Аз съм с вградена фурна, двойка котлони и аспиратор на марката отпреди точно 5 години.
Работят си безпроблемно, изпълняват си функциите съгласно параметрите по документация.

Сега ще правя нова кухня и заложих на друга марка, но не- защото не съм доволна от моите, а защото нямаше модел на Ханса /Амика/ в комбинация каквато си бях наумила ....

Мисля, че стават  Simple Smile

# 337
  • Countryside
Мад, толкова е цената на телескопичните водачи, явно съм се объркала, цената си е 299лв за тройка...сега погледнах в сайта на експо2000 за справка ooooh! Обаче аз много точно си спомням цената, която коментирахме с консултанта. Понеже аз го засвятках как може фурна за 1500 лв с пиролиза и ала бала да няма телескопични водачи? И той с най-невинната физономия ми каза, че се продават отделно, като аксесоар и ми се е забила цената за тройка за 150лв, понеже си помислих още тогава, че цената бива. Извинявам се ако съм заблудила някого Embarassed

Иначе за кухненските плочки да не почвам, изринах нета и шоу-руумите в половин София, докато намеря размер, цвят и гланц на що-годе нормална цена. Обаче съм много доволна от резултата на вече сложените плочки.

# 338
Маделин, снимки на помещението, плийз!!!!!!

# 339
Иначе за кухненските плочки да не почвам, изринах нета и шоу-руумите в половин София, докато намеря размер, цвят и гланц на що-годе нормална цена. Обаче съм много доволна от резултата на вече сложените плочки.

Нали, нали?! И аз така! Mr. Green Пълен ужас, кошмар, драма - несериозно е това просто!  Shocked

Аа, не! Simple Smile Чакайте малко, още не съм ги наместила в стаята като хората и айде снимка сега - то ще трябват покривки, пердета, че масата ми е до прозореца, сега е много голо още помещението, само маса, столчета и лампи отгоре...   Rolling Eyes  От Икеа са, нищо специално, ако това си мислите. Grinning

# 340
  • По широкия бял свят
И аз издирвам идеалните плочки за кухня.
Доста е трудно.
Моля, давайте линкове на това което сте открили, може да е от помощ и на други.

# 341
Здравейте, следя ви коментарите. Полезни са ми.
Включвам се по повод последните мнения за кухненските плочки... Не знам дали са идеалните плочки, но ние избрахме ето тези: https://www.hikovi.bg/bg/series/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B0
Помещението, което сме определили за кухня, е тъмно според собствените ми представи за тъмно и светло  Grinning и търсихме светли плочки, но не бели, а с някакъв нюанс, пък и вече видях на живо как стоят по-тъмните плочки. Дойде ми в повече цветът. Като ги сложат, ще си проличи, право ли сме гледали, криво ли.  Grinning
Иначе, нещо, което ме впечатли, е съветът на една продавачка -  за гръб на кухня да си вземем от големите плочи гранитогрес. Показа ни някои... и даже успях да си представя как стои.

П.П. Снимала съм плочките. И по-тъмните, и по-светлите
http://luninka.snimka.bg/experiment/remont.953228.38086523
паролата е remont

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 15:33 от luna

# 342

Нали, нали?! И аз така! Mr. Green Пълен ужас, кошмар, драма - несериозно е това просто!  Shocked

Бе Маделин дай линк към масата и столовете, че аз сега това избирам и затова напъвам.

Аа, не! Simple Smile Чакайте малко, още не съм ги наместила в стаята като хората и айде снимка сега - то ще трябват покривки, пердета, че масата ми е до прозореца, сега е много голо още помещението, само маса, столчета и лампи отгоре...   Rolling Eyes  От Икеа са, нищо специално, ако това си мислите. Grinning

# 343

Бе Маделин дай линк към масата и столовете, че аз сега това избирам и затова напъвам.

В движение съм, не мога да пусна линк в момента, но - масата е BJURSTA, столчетата са HENRIKSDAL. Дано така се пишат нещата, по памет карам.  Grinning

Вие маса нямате ли вече, по снимките на кухнята останах с впечатление, че помещението отдавна е в експлоатация.  newsm78

# 344
В експлоатация е, но аз непрекъснато променям нещо, просто всичко ми омръзва и искам промяна. Гледах същата маса, харесва ми, ще чакам да кажеш дали е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт