Канадски мами - 3

• 23 440
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Торонто/Сливен
Ние сме съгласни за парка "Ериндейл". Много добре ми звучи. Grinning Какво мислят другите мами от Торонто, Мисисага далече ли им е? И за дата какво се разбираме, по план-график е 14 май, неделя. Устройва ли ви?

Нещо Кроко ми се губи? newsm78 Да не би да имаме ново попълнение в редиците вече? Laughing

Суитито, ти се появи, а? Grinning В новия апартамент ли сте вече?

Кивито, витамин Д и ти си давала сигурно. Не ви ли изписаха "Деавит" или "Вигантол" около 20 дни след раждането?

Гери, вясвай се тук през-ден два, да ни в държиш в течение; все пак си на финалната права вече. Grinning

# 46
Да, покрай това преместване ми се скъси живота и детето се разболя, това беше от оня дни дето всеки ден завършваш изреченията си с ....по закона на Murphy, но ето че се появих. Къде е този парк дето наближава срещата там?

# 47
Момичета аз няма да дойда на 14 май ако искате следващата седмица на 21 май.
Наде аз витамин Д не сьм давала защото Кими са роди на 24 Февруари и след 20 дни вече ходехме на разходки,времето беше хубаво и сльнчево.

# 48
...като живееме в БГ и ни пратят нещо от чужбина и се въшищаваме на стоката, а като ни пратят от БГ тук си казваме какви са хубави българските стоки...
SweetyP, тук си права. Когато си на едното място ти липсва другото и всичко в него, и обратното. Hug И ти ли си с нов дом като другите ни 2мами? Ако е така да ти е честит и много хубави моменти да имате в него. Оправи ли се детенце? Thinking

Нади, ти зорко наблюдаваш всичко в темичката. Не е случайно това чаровно око на аватара Ти. Как е Дени, ходихте ли до детската площадка днес?

Каролина, ти купи ли вече билетите, допълваш ли си списъка? Сама ли ще пътуваш или и бъдещият татко ще е с теб? Thinking

Лек, слънчев и топъл следобяд ви желая!

# 49
Благодаря на всички за съветите. Дрехи не съм мислила да купувам от БГ, защото видях, че и тук има много хубави и качествени. Интересувах се по-специално от лекарства и козметика за бебето. Почнах обаче да се замислям за това чувалче дето го препоръчвате. Ще потърся и ако ми хареса може и да взема.   

Каролина, ти купи ли вече билетите, допълваш ли си списъка? Сама ли ще пътуваш или и бъдещият татко ще е с теб? Thinking

Билета си го купих още в средата на февруари. Ще пътувам с Луфтханза, защото те имаха най-изгодна оферта. За съжаление ще трябва да пътувам сама, защото мъжа ми работи от 4 мес. в Канада и до момента има право само на 5 дни отпуска, което много малко за да си позволи и той да пътува.

# 50
....За съжаление ще трябва да пътувам сама, защото мъжа ми работи от 4 мес. ..
Каролина, как можа да кажеш това? Ти няма да си сама, бебчо ще е с теб. Това ще ти е достатъчно успокоение, уверявам те. Heart Eyes

# 51
....Ще пътувам с Луфтханза, защото те имаха най-изгодна оферта...
Каролина, забравих да те питам през кои град летиш- Мюнхен или Франкфурт? Thinking

# 52
Калида, детенце се оправи и пак се разболя. Ние се преместихме от един апартамент в друг на по добро място и по приятно. В далечината се вижда езерото и сега като ви слушам всичките че си готвите за пътуване към БГ, аз все за нашето хубаво моренце си мисля....

# 53
  • Торонто/Сливен
Суитито, нали догодина мислите да си ходите? Айде, ще си ходим заедно, Торонто-Варна, направо на моренцето ще ви закараме. Laughing

Калида, кефиш ме как пишеш за всеки по нещо, много е приятно. Grinning

Днес излизахме, но само до магазина. Духа един студен вятър и не отидохме на площадката. Утре се надявам да е по-добре и да отчетем присъствие. Sunglasses

Да ви похваля, в случай, че не сте правили, "Мързеливките" от Готварския форум. Снощи си ги направих за проба и станаха много хубави. Grinning  Супер лесна и бърза закуска (в някои случаи и вечеря Mr. Green).

Мързеливки

ПРОДУКТИ:

1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. настъргано сирене или кашкавал
2 1/2 ч.ч. брашно

ПРИГОТВЯНЕ:

Продуктите се разбъркват с вилица в посочената последователност. Късат се малки топки, които се подреждат в намаслена тава и се пекат в загрята фурна около 25-30 мин.
Ако към тестото се прибавят и две яйца, се пече като кекс.

# 54
[Каролина, забравих да те питам през кои град летиш- Мюнхен или Франкфурт? Thinking

През Франкфурт. Днес се рових в Интернет да си намеря карта на летището и да се ориентирам за терминалите.
О да, права си няма да съм сама.
nadi_n, тези мързеливки ги правих преди 1 месец, но нещо явно сбърках в правенето, защото резултата хич не ми хареса. Веднъж като не ми се получи и втори път не се навивам да пробвам.

# 55
Наде, мерси са зацептата за" Мьрзаливките", направих ги веднага като прочетох рецептата ти станаха много хубави/може би трябваше да сложа повече сиренце но дугият пьт ще го имам в  newsm10 smile3521 newsm10предвид/

# 56
Калида,
благодаря ти за инфото за Монреал! HugПрилежно си записах,особено за кафенетата... Laughing
Каролина,
момичетата са прави,че почти всичко,което го има в България, можеш да намериш и тук...Но на мен винаги ми е било много приятно да получавам български дрешки за дребния...Сестра ми си е харесала някаква Хасковска фирма и ми изпраща много сладурски неща от там.Интересното е,че другите българи веднага познават,че дрехите са от БГ,дори надписите да са на английски.Абе,мило,родно... За козметиката...Продуктите на "Пенатен" там може да ти излязат малко по-евтино,а и има по-голямо разнообразие.Иначе аз съм почитателка на "Бюбхен"-имат много приятни шампоани и млека за бебета.  bouquet

# 57
Nia_r коя е тази Хасковска фирма newsm12.стана ми интерасно понеже аз сьм от Хасково.

# 58
Кивито,
мисля,че фирмите са няколко-малки и работят за износ,но явно и на БГ-пазар пускат стока.Пазя си етикета единствено на "Contrast"-ЕТ Ангелина Панталеева.За другите трябва да се допитам до сестра си,макар че не съм 100% сигурна,дали бяха от Хасково или Димитровград.Поне според мен правят много качествени неща... Peace

# 59
...детенце се оправи и пак се разболя. ...
SweetyP, защо така, нещо вирусно ли? А ходи ли на ясла? Да нацелуваш малкият сладур, много хубава усмивка има, и дано скоро се похвалиш че сте здрави вече! Hug

Каролина, а ти пробва ли да резервираш предварително места в самолета, имам впредвид да си избереш мястото? А за картата на Франкфуртското летище не се притеснявай, дори и да не намерш ще се оправиш. Heart Eyes

Нади, а Дени хареса ли ти "мързеливките"? Дано днешният ден Ви е по топъл от вчерашният, защото си представям как Дени не го свърта в къщи. Heart Eyes

Нийче, а Вие уредихте ли пътуването до Монтреал? Thinking

Лека, слънчева и топла седмичка Ви желая, изпъстрена с усмивки и весели емоции!

Общи условия

Активация на акаунт