Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква сума се плаща за билет за малка - само транспортни разходи или включва и нещо друго?
-
Как мина международният ден на яслите? Как беше нашият хаидутин - Ернест?
-
Какво е Wonderland? Къде се намира? Подходящо ли е за нашата среща?
-
Какви артикули трябва да донеса от България за бебето? Кои артикули се препоръчват да се донесат от България?
-
Можете ли да препоръчате пъб в Мисисага, близо до университета, където семействата могат да се срещнат и децата да играят свободно?
. Сега се сетих и как Слава пазарува.
Стига да са излезли ще пусна снимки. Като си хареса нещо и започне да оглежда етикета. Интересува се вече от размери и цени
А за Славето нямам думи, вчера проходи а днес вече пазарува, и от размери и цени се интересува.
Ще ходите ли тази седмица на "библиотечната среща"?

Така че очаквам включвания в темата. 
Добре, че те засичам из другите теми.
Бебето ме виждаше за първи път и като ревна, та цели 40 мин., а Слава ревнуваше като го гушках и се опитваше да ми го избута от ръцете. Баткото пък държеше на всяка цена да разбере какво има във всеки шкаф и гардероб и направи доста успешен опит да пренесе съдържанието на детската стая в хола. Справих се де, но осъзнах какво е да гледаш деца с малка разлика.
Моят мъж все ме кара да съм си нау4ела химна, 4е там как съм щяла да го пея.
Да вземе той да си го нау4и, пък аз ще суфлирам до него
, ето го обещаният линк:

Така нау4авам от първоизто4ник. След това обу4авам милото в къщи. Толкова хубаво му става, 4е е готов той да ражда, щом ще се правят масажи
Но поне в началото щом ще имаш помощничка,всичко ще бъде наред...