Бродирана красота - тема 135

• 109 663
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Mishanta кръстчета с една и две нишки, полукръстчета, контур и френски възли

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
лакомията ми няма край.
нали имам време бол, а и нямам в какво игла да забия!! днес си купих една бродерийка с дядо Коледа и два "диамантени" гоблена.
да вземе да ме тупне някой.
Simple Smile не можах да се сдържа Simple Smile

# 407
лакомията ми няма край.
нали имам време бол, а и нямам в какво игла да забия!! днес си купих една бродерийка с дядо Коледа и два "диамантени" гоблена.
да вземе да ме тупне някой.
Simple Smile не можах да се сдържа Simple Smile
Тупвам те, ама по рамото,все така да продължаваш Simple Smile

# 408
Simple Smile хахахаха, знаех си, че ще ме разберете Simple Smile
кой, ако не вие - хората от моята кръвна група Simple Smile
сега някоя да задели и да ми изпрати някой свободен час Simple Smile че да ги почна поне Simple Smile

# 409
По Еконт, по пощата, по самолет как да ти ги пратя? Толкова много шия тия дни, че чак рамото ме боли.

# 410
buba.123, Благодаря  Flowers Rose

Лакомията има и друго измерение, хората от черния петък
поръчват техника, чакат намаления с месеци за някоя голяма покупка,
аз си поръчах два гоблена, няма спасение, а време ще си крадем  Heart Eyes

# 411
  • София
Аз съм лакомия и на гоблени, и на черни петъци хахах. Ама пусто, не съм сядала да бодна от месеци. Хич нямам никакво време, 3 дни в седмицата съм на курс до 9 вечерта, ходя и на работа... Другите дни какво по-напред - да сготвя (налага се да ядем, опитах да обясня, че е вредно, ама тц!), да поизчистя (пак опитах да обясня, че прасенцата добре си живеят в кочинки, не ми се получи), да си напиша домашните или малко да си събера душата... Та хич не ми се получава. От седмица съм и болна, не виждам изгледи да се подобрявам, утре смятам да посетя ЛЛ... Crazy

# 412
снощи трепках, трепках над новите придобивки, па ги сложих на масата. да ги гледам докато си оправям докладите Sad Sad Sad

искам час-два само за мен, ама кой ти дава...
ще помъкна най-малкия гоблен с мен на състезанието на детето и ще седна да бродирам в кафето докато го чакам, Simple Smile Simple Smile Simple Smile за смях и ужас на по-младите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 413
Благодаря! Ще си потърся някоя миниатюрка като зА запалване 😋

# 414
Aetera, втория  много ми харесва, цветен, носи ми спокойствие, първия и третия са ми тъмни и потискащи.
Добри, честито придобивки. Разбирам чувството, което те е обзело-трептене , съзерцание и силен сърбеж в ръцете. Носи го и си ший и хич да не ти пука. Може пък да се заразят по-младите от теб. Joy Joy Joy

# 415
Simple Smile Simple Smile Simple Smile зараза, а? Simple Smile Simple Smile
нали знаеш какво е STD?

# 416
  • с.Николово, обл. Русе
Добри много добре те разбирам. Преди седмица си подреждах шкафчетата в които ми стоят гоблените, схемите и т.н.  Имам само един шкаф с готови комплекти - малки и големи. Добре че половинката не беше вкъщи иначе .....

# 417
ще помъкна най-малкия гоблен с мен на състезанието на детето и ще седна да бродирам в кафето докато го чакам, Simple Smile Simple Smile Simple Smile за смях и ужас на по-младите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ейййй, как ме успокои. Събота и неделя ще ходим на хижа в планината, нещо като импровизиран банкет, та аз се чудех дали ще е много смешно, ако си помъкна гоблена с мен YumYumYum

# 418
Аха, една кръвна група сме.Ходих в апартамента на нашите да наглеждам майсторите дето слагат газовата инсталация и помъкнах гоблена.Голямо шиене му ударих, но го оставих там с обещание от любимия да мине да го вземе вечерта, че е в една голяма кутия.Познайте дали го взе.И сега детето болно, а аз в къщи без гоблен и се пазаря пак, с любимия, да мине след работа че ме сърбят ръцете да шия.И се стискам да не купувам нови докато не завърша тая гадост, защото иначе никога няма да е готов.

# 419
душата ми разчорлена не търпи ред.
и е със слаби ангели.
в резултат - имам трицифрено число гоблени, всичките започнати, а очите ми все към нови гледат.
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт