Бродирана красота - тема 135

• 109 663
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пак аз Simple Smile два поста един след друг не е добре, но...
в събота оставих Змей Недораслий на състезание и приседнах лекинко в ъгъла на най-близкото кафе.
започнах ново мъниче Simple Smile

Simple Smile преди време имаше една игра "познай какво шия" Simple Smile вие ще познаете ли?

вярно е, че тогава беше по-лесно Simple Smile появяваха се няколко гоблена и всички им се мятахме. не беше трудно да се разбере дали снимката е на "Балерината" на Дим или на Кончето на Ланарте Simple Smile Simple Smile

# 421
Някое мишленце??.. или еленче Wink

# 422
Simple Smile нееее Simple Smile

# 423
Коте, ще да е.

# 424
много бързо разкрихте Котьо Simple Smile

# 425
  • sof
Здравейте, хора от нашта кръвна група!

ама St. Dobri, то почти си го ушила на втората снимка, браво. За любимия? Какви бяха реакциите на публичното ти бродиране?
А мойта разчорлена душа е в бродериен блокаж, и даже си преподредих запасите най-прилежно и установих, че си имам достатъчно. Любопитни са ми още няколко конкретни модела, но без да се натискам. Ще започна следващо нещо чак догодина, че сега съм в предпразнично бързане да свърша към сто неща и да посетя няколко партита.
Aetera, разкош! Мммного Е Вдъхновяващо! Има ли някаква възможност да се види на живо? Освен моя скомнейши друг на живо не съм виждала. Не сме религиозни в къщи, принцесата я имам схема, а Boreas го имам в схема от Artecy. И двата са много приятни. Моля пак да показваш.

# 426
Simple Smile динков, добре завърнала се! Simple Smile
не е за любимия образ. неговият бухал още чакат за контура. това беше за чисто новата, най-любима учителка, която е имал Змей Недораслий. не успях да го намеря за 15 септември, а междувременно нещата взеха да се закучват и не знам дали още иска да е за нея Simple Smile
започнах го, първо защото най-сетне го намерих  Simple Smile Simple Smile и второ, защото е малък и можех да го взема да боцна малко докато чакам.
как реагираха ли? Simple Smile след серия съвсем случайни подбутвания и обръщания, не остана никой в кафето, който да не е видял, че правя нещо странно.
после до мен седна една баба на състезателче, заговорихме се и свърши боцкането Simple Smile  Simple Smile
петъчния показах ли го тук? Simple Smile не е фотогеничен, ще се опитам да направя по-хубава снимка Simple Smile
чак сега видях, че липсват две камъчета Simple Smile

# 427
Да бе, на мен и ушито не ми прилича на коте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
кучо ли да е?
щото и половинът каза, че не е котка. Simple Smile според него е мишка, но мишка с пухкава опашка като че ли няма...

# 429
Хаха Добри и на мен първия етап ми заприлича на мишка, но голямото носле ме разколеба.

# 430
Здравете дами! От къде поречвате оригинали на Дим? Искам да си поръчам от коледните чорапчета има ги  в www.123stitch.com , но цената на транспорта е колкото цаната на продукта. Ако някоя от Вас прави общи поръчки бих искала да се включа.

# 431
  • sof
ZoriDimova, amazon.co.uk , sewandso , в ebay.co.uk , casacenina - италиански; правят доставки до Б-я, а може да се ползва и фирма за доставка от UK. Съветвам те да стискаш зъби още 2 седмици до коледните намаления и разпродажби, мн изгодни неща излизат. Има няколко търговки във Фейсбук, варират от съвсем коректни до измамнички през ментета и китайски стоки, с цени всякакви вкл. космически, абе като всичко във Фейсбук. От Щатите отиват и на митница и стават твърде скъпи, иначе аз каквото съм си поръчвала от 123stitch е дошло и е чудесно. За мен снабдяването с желаното е голяма част от тръпката.

St. Dobri, може да се каже, че не Е риба? Весел Никулден!

# 432
  • там където има винаги вятър
Много ми се иска да ушия ето тези трите гоблена - Хитлерова зима, Ковачницата и Параклиса

Някой от вас шил ли ги е?

Аз съм шила Хитлеровата зима - но това беше преди повече от 25 години. Тогава се продава гоблени на Казанлък. Не бях чувала за Дим, Ланарте, Vervaco...
И преди съм споменавала - след толкова години шиене/ако се смяташе за стаж, до сега да съм се пенсионирала  Joy/ за мен продължават да са трудни пейзажите. Както някой беше писал - нюансите на един цвята са безброй. Шиеш,  шиеш, нищо не личи -  ни сняг, ни бор, ни пътека...Не бих си мъчила вече очите, не се пенсионирах гобленарка, но си имам солидни очила  Wink

Можеш да го видиш между двете ми линийки, в snimka.bg

# 433
  • София
Здравете дами! От къде поречвате оригинали на Дим? Искам да си поръчам от коледните чорапчета има ги  в www.123stitch.com , но цената на транспорта е колкото цаната на продукта. Ако някоя от Вас прави общи поръчки бих искала да се включа.

Последно поръчвах от този сайт в Германия (с превозвач):

https://www.cross-stitch-corner.de/en/Charts-Kits/Cross-Stitch-Kits/

Доволна съм. От гоблените, които си бях харесала, единият го нямаха, но останалите ми ги пратиха. Много са коректни и изпълняват всичко в сроковете, в които са написали. Изтеглят парите едва след като изпратят пратката.

Намерих ги, след като нашите Кадифе крафт ме накараха да чакам 3 месеца за един гоблен и на всичкото отгоре цените им са много по-високи от където и да било другаде. Нормално е човек да си сложи надценка, за да печели нещо, ама чак толкова... Казах им, че изобщо не може така да се работи, ама дали са ме разбрали...

# 434
                                         Поръчах си това чорапче от една дама от Фейсбук за 58 лв. Надявам се да е коректна твърди, че гоблените които предлага са от личните и запаси и са оригинални. Днес ще го получа, а как ще разбера дали е оригинален незнам:thinking:Thinking

Общи условия

Активация на акаунт