Бродирана красота - тема 135

• 109 559
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Добри, ако решиш ще ти пиша от кой продавач съм я купила. Дойде за 10-дни. Панамата е мината на оверлог, конците подредени мн удобно, 2 бр еднакви игли, изобщо впечатлена съм като го отворих да го разгледам. Надявам се, че и крайният резултат ще е готин. Ще покажа етап по нататък Kissing Heart

# 586
Реа моля те пусни линк към търговеца от който си поръчала Heart

# 587
Реа моля те пусни линк към търговеца от който си поръчала Heart
Ще пусна утре сутрин, че сега от телефона на зная как Simple Smile

# 588
Ето продавача:

Коригирах линка, дано да стене този път Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 09:25 от Реа

# 589
  • София
При мен не се отваря линка. Можеш ли да пратиш линк към самото гобленче, от там и търговеца ще видим Simple Smile

# 590
Да, отваря се Heart

# 591
  • София
Благодаря!! Отваря се!

# 592
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
представих си го: Злобара ДеМон продава конци на метър Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

аз имам прекрасни спомени от Варна...  от преди хиляда години...

и преди 5-6 години пак - една мила среща с момичета от форума, две от Варна и околностите, едно на почивка там и аз с все фамилията...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 593
  • Norge
Добре,  Heart Eyes, знаеш ли, досега само веднъж съм била на среща със съфорумки и тя беше точно с бродиращи момиченца, във Варна  Hug
Беше хубаво, даже ми се видя кратичко.
И моето беше преди няколко столетия  Confused

А Диде, твърде е вероятно за същата особа да става дуам. Магазинът е в подлеза при бившия рибен магазин и също така бившия пазар...и пак бившия „Македински дом“.
Жената е не само невъзпитана, груба и неприятна, но откровено зла. Доколкото усетих, чертата явно е семейна. Някак е странно да попаднеш на подобна атмосфера в едно магазинче, което иначе свързваме с красоти и мечти.  Heart Eyes

newsm78 Неудобно ми стана, че нахлух с едно голо бърборене  Blush
Да добавя и снимка на една от последните ми занимавки.

# 594
живот и здраве да е и напролет ще си организираме една срещица в някой парк - мацки, бродерии... ще се размажем от кеф Simple Smile

# 595
  • София
живот и здраве да е и напролет ще си организираме една срещица в някой парк - мацки, бродерии... ще се размажем от кеф Simple Smile
ИзвинетИ, а кучовци приемате ли? Simple Smile

# 596
естествено Simple Smile
два броя, нали? Simple Smile

# 597
  • София
Ако съм сама, ще дойда с един брой само Simple Smile
Някой да ми каже да си седна на четирибуквието, моля, защото не съм бодвала нищо от Нова година насам и се ядосвам сама на себе си.

# 598
сякак става Simple Smile - с деца, с кучета, с двукраки домашни любимци, любители на студената биричка...
не съм боцкала, но съм лепкала и съм плела Simple Smile няма да се ядосвам - каквото ме е теглило, това съм правила Simple Smile

# 599
Знаете ли от къде може да се купят обици с бродерия - имам едни такива и ги обожавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт