Искам да кажа ... (123)_22.05-28.05

• 62 649
  • 828
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде там
Добър вечер.Искам да кажа че манифестацията беше чудесна.
Времето беше благосклонно. Заваля след приключване на тържествата.

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 23:29 от daviz

# 466
  • Euskal Herria
Мариат, харесват ми обувките. Моите са подобни модели, но трябва да купувам нови по официален повод. Та затова питам.

# 467
  • Някъде там
Mariq страхотни обувки.Много ми харесват. Мисля че такъв тип обувки винаги са подходящи за повод.

# 468
Алечка, гледам сработила си се с момичето в оптиката!  #Crazy

Направо се опита да ме изработи, ама айде... Може би трябваше да започна с това, че не искам очила за 1000 лв., ама аз от къде да знам  Mr. Green

Сесили, рамките бяха около 200 лв. Единствените, които долу горе ми стояха добре, ама видях колко струват чак накрая, когато взе да смята. Гадовете са сложили толкова малки надписчета с цени, а аз съм си невиждаща.  hahaha Стъклата по 380 всяко. Олекотени, изтънени, не били обли, освен фотосоларни и антирефлексни с някакво специално покритие, което обирало изкуствената светлина в затворени помещения. Али бали някакви. Сигурно са хубави де, аз не разбирам, домашните ми очила са за 30 лв. и са на сто години  Mr. Green Не искам такива мега гига очила аз, просто да и стоят добре, да виждам през тях и да са фотосоларни.

# 469
Мари, за кекса, за кекса  chef
и аз като Катето, като напишеш кекс, друго чета  Laughing Шегичка беше, но от телефона се включих, накратко и не се получи, извини  Hug

Мъжът ми като си загуби очилата горе долу същата сума му оферираха. Той не ги чупи, но пък ги забравя, защото са му само за четене.

# 470
Алечка, ако ще носиш постоянно - заслужава си, но иначе са си сериозна цифра.

Руми, благодаря за децата. Simple Smile
Макар 20мин преди това, Калина сериозно да ме изнерви и се поскарахме. Simple Smile

# 471
  • Бургас
Ммм,белите ботушки на мажоретките са един път!
Аз нося предимно лещи,но ми трябваха очила за времето,когато съм без тях. Иначе всичко ми е размазано,не виждам. Това ми е времето,когато вечер сваля лещите до сутринта,като тръгна на работа. Друг вариант ми е,ако ме раздразни алергията очите. Направих си очила,които бяха на промоция в оптиката,за 40лв. Общо,рамки и съкло. На мен по принцип не ми отиват очила. Никакви. Или поне аз не се харесвам с диоптрични рамки. Със слънчевиите също е голяма дилема. Трудно си избирам и харесвам рамки. Важното е да ми вършат работа.

# 472
Преди 19 години, когато за първи път си купих рамки за очила ми излязоха майка си и баща си. GFF с кристали Сваровски. Ми, счипиха се. Тогава смъкнах цената за рамки на половината от цената на първите. Изкараха малко и пак се счупиха. После минах на бюджетни. Последните ми са на 8 години и не са мръднали. За официални поводи ползвам друга рамка закупена от mymall за скромната цена от 8 лв.  Mr. Green

Благодаря за коментарите за обувките. Бях се отчаяла. Имам и нови сандали слагани точно един път. Много хубави от естествен велур в различни цветове- лилаво, корал, беж и червено. Оказа се, че след отслабването ми, са ми широки на каишката на пръстите.  Shocked

# 473
Маре, много са хубави обувките, макар аз да предпочитам цяла пета.
Коте, то при Катето май е, гладна кокошка просо сънува Joy

# 474
Стейси, това за срещата със съфорумки е много вярно. Имам няколко, които искам да срещна и да се запознаем. Кой знае, може и това да стане.
Чек, видяхте ли се със Захир?

# 475
  • Варна
Пера в момента части от народни носии. Добруджански. В пералнята. Като изсъхнат, може да се накипря. Simple Smile Да преподам някое хоро на детето. Предимно  престилки са.
Къщата я продадохме вече.
Вани, лятото чета за съфорумки, дошли близо до мен.

# 476
  • Някъде там
Пера в момента части от народни носии. Добруджански. В пералнята. Като изсъхнат, може да се накипря. Simple Smile Да преподам някое хоро на детето. Предимно  престилки са.
Честито Стейси.
Завиждам за престилките. Whistling
В този ред на мисли,проблема с рокли за бала след четири години щяхме да си го решим много лесно с тази тенденция да се ходи с народна носия на бал..  ooooh!. Радвам се обаче че нямат такива желания,нищо че щяха доста да ми спестят. Не я разбирам тази мода и много ми е странно.

# 477
Аз няма да казвам коко чифра очила имам, само да спомена, че е виновна застраховката. те дават, аз вземам
Онзи ден бях на очен лекар, пак съм вдигнала диоптрите

# 478
Пера в момента части от народни носии. Добруджански. В пералнята. Като изсъхнат, може да се накипря. Simple Smile Да преподам някое хоро на детето. Предимно  престилки са.
Вани, лятото чета за съфорумки, дошли близо до мен.
И до мен идват много често. Виждала съм се с Бела, Одри и Антигона. Много са готини и трите. Hug А миналото лято си направихме среща в Равда с Нино и Онна. Страхотни! Всички бяхме с децата и мъжете.

# 479
  • Euskal Herria
Аз поддържам контакти с момичета от испанската тема и от литературния форум. С някои сме се виждали тук, с други - в България. А от темата съм близка с една съфорумка. С чиста съвест мога да кажа, че тези момичета наистина са ми приятни. Не го пиша тук от куртоазия, а в разговор с близки да ги осмивам.

Общи условия

Активация на акаунт