Искам да кажа ... (123)_22.05-28.05

• 62 650
  • 828
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честит празник bouquet
Да е по вода на Просветата и Културата Simple Smile

аз пак ще съм абитуриентка. ще возя една девойка към следващия етап от живота ѝ Laughing

# 436
Виж ти, зареди си хубава музика!
ММ преди години се наложи да вози племенникът му с дама чалгарка. Ми....беше игнорирана относно желания и музикални предпочитания.
Правя кекс и ухае прекрасно!

# 437
      Много хубава беше манифестацията във Варна!
Започна с народни хора, изпълнени от 250 деца на различна възраст.

Видях много усмихнати млади хора, щастливи деца.Е, няма я някогашната пищност, но пак беше мило и красиво.Особено мъниците от детските градини , така радваха очите.

Леко ме подразни представянето на Първа Езикова гимназия- "Сбъднатата мечта на деца и родители", то че е така, така е, макар и не за 100% от деца и майки, ама твърде надменно прозвуча.Пък и в последните години далече не е единственото първо желание.

# 438
И да не забравите днес да сричате думите Кирилови, още Методиеви: Ⰺⱄⰽⱁⱀⰻ ⰱⱑⰰⱎⰵ ⱄⰾⱁⰲⱁ ⰺ ⱄⰾⱁⰲⱁ ⰱⱑⰰⱎⰵ ⱁⱅⱏ ⰱ҃ⰰ. Честит празник! Вдъхновени бъдете!

Благодаря за пожеланията  bouquet

# 439
Честит празник!

# 440

Vanini, Алина и Виктор са само са гушкане. Големи сладкиши са. Пропуснах да пиша като пусна снимките.
Абе всички деца в темата са много хубави.

# 441

Vanini, Алина и Виктор са само са гушкане. Големи сладкиши са. Пропуснах да пиша като пусна снимките.
Абе всички деца в темата са много хубави.
Наше лошо няма, нали така!?
Благодаря на всички  bouquet

# 442
Титина, честит рожденик. Да е жив и здрав  Hug

Пих кафе със Сесили. Много са хубави тези "форумни срещи"
Вече съм навита и на други  Peace

# 443
Но може да не сте се фотографирали!  Blush

# 444
Честит празник! При нас пък е страхотно времето, много народ из града, весело, празнично...Днес единият племенник е абитуриент, утре другия.

# 445
  • Бургас
Уффф,мислих да пия бира на плажа,обаче много духа...е'ати и вятъра  ooooh!

# 446
  Когато бях малка, винаги с майка ми откривахме плажния сезон на 25 май. / почвен ден за учители и ученици/.Днес е слънчево, но повечето бяхме навън с връхни дрехи.

Имам чувството,  че в други ширини съм живяла или настъпва ледников период.

# 447
  • София
Да, странно е, но си има научно обяснение. Глобалното затопляне всъщност ще доведе до по-студени и дъждовни сезони в Европа.

Честит празник и от мен Hug Ние обаче нищо не разбрахме. Времето е гадно, не успях да заведа децата пред библиотеката, защото с бебето няма как на дъжд, а и то доста си порева сутринта, та не бяхме за никъде...И като изключим факта, че малкият батко му чете от детската анатомия, друго празненство на просветата нямахме Sad

# 448
Ние се видяхме с приятели, хапнахме, посмяхме се. После ходих до оптиката. Консултантката беше много любезна, изтърпя ме 40 минути да меря рамки. Ами не се харесвам с очила, щях да се разплача накрая. Харесах едни все пак, които биват. Какво смята, какво прави това девойче, ама накрая каза 1000 лв. за очила. И другия вариант за 800 лв. Е няма как да стане. Първо, че не се харесах особено, второ, че като ги счупя, което е много вероятно, ще искам да си прережа вените... Нам какви си стъкла, с нам какво си покритие за обиране на синята, изкуствена светлина... Не се разбрахме нещо, аз искам резервен вариант за моментите, когато не мога да нося лещи.  Ще проверя и в друга оптика.

# 449
  • На брега на реката
Честити национален и лични  празници на всички, който празнуват днес. Да сте здрави и щастливи.

Жаки, стиснати палци и от мен за Мия. Всичко ще мине добре, но нали знаеш - на страха очите са големи, особено пък нашите, нали сме родители.

При нас, цял ден е мрачно, ма дано не вали, че едно от училищата в града ни, има бал.

Общи условия

Активация на акаунт