Професионални серии за коса - тема 114

• 117 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Не, не може. Който се запасил- запасил. Не познавам човек, който да е е оплакал от това олио и да не го харесва, а всички около мен купиха по няколко. Не знам каква му е тайната, но е наистина добро, а аз съм претенциоз. hahaha Mr. Green Wink

# 106
https://www.facebook.com/masticspabulgaria/ имат фейсбук страничка, който има желание може да попита дали може да се поръча.  Mr. Green
Редактирам
Други момичета са писали и са им отговорили, че само с поръчка от официалния сайт(гръцкия).
Но няма наличност като гледам
https://eshop.sodisbrands.com/hair/hair-oil/hair-oil/ или е това https://eshop.sodisbrands.com/sun-care/hair/sun-argan-hair-oil-argan-oil./

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 01:17 от Valkirja

# 107
Аз пак ще попитам да препоръчате лак за коса?  bouquet

# 108
Valkirja, май е първото, ще им звънна после да питам дали очакват наличност, благодаря за линка  Hug

# 109
  • Бургас / София
И аз да побутна темата, ако си взема четка тангъл тийсър дали ще ми разрезва добре косата не искам и да ми накъсва косата, така както тази на Макадамия..

# 110
И аз да побутна темата, ако си взема четка тангъл тийсър дали ще ми разрезва добре косата не искам и да ми накъсва косата, така както тази на Макадамия..

Ако я сресваш редовно няма да ти я накъсва. Зависи колко склонност към заплитане има косата ти.

# 111
Сити, четките Тангъл са най-доброто с което съм си ресала косата. От ензо си ги взимам, и мъничката ми реша с такава, за нейните къдрички също се оказа най-удачната, а не е като да не съм пробвала и много други (макадамия, дървени, с ест.косми и др.)

# 112
Аз също съм много доволна от Тийзърчето, имам това с капачето и си го разнасям с мен в чантата. С тънка и заплитаща се коса съм.

# 113
  • Бургас / София
Много ми се заплита косата напоследък и нацъвтява, благодаря ви момичета ще си взема Тангъл, но се чудя оргинал или салон Simple Smile))

# 114
  • Varna
+1 за Тангъл. Ползвам модела с капачето и съм много доволна, най-добрата четка която съм имала. В момента имам вече 3 бр Crazy

# 115
  • Karlovo
Нормално ли е в Арлен да е 38лв. ,а в Ензо 20 лв. ? Това е доста голяма разлика ,за четката имам прдвид .

# 116
  • Бургас / София
В ензо оргинални ли са? Simple Smile

# 117
  • Varna
Моите са от Арлен 2 за 38лв.

# 118
Аз имам няколко четки, но Тангъл не ми е лубима... Точно с нея си късам косата, но моята е дълга и се заплита доста. Сега реша малката с нея, косата й е гъста, но къса и за нея е ОК... Имам и angel tangle teezer, дърбена, една само с естествени косми, голяма и малка Wet Brush... Но харесвам повече комбинираните четки с естествени и изкуствени косми... Няма никакво скубане... Peace
Между другото имам и една обикновена от този вид:

И странно, но не ми скубе косата, понеже зъбците й са меки и подвижни... Ползвам я в банята ако реша да среша след маска...

# 119
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Епона! bouquet

По време на бременностите все още не ползвах професионална козметика за коса и не съм полагала някакви по-специални грижи. В момента ползвам сешоар Парлукс и съм много доволна. Не смятам да го сменям засега. Peace

Най-хидратиращ продукт? newsm78

Незнам, може би маската на Мароканоил с кафявата капачка. И Еластисайзер ексрийм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт