Професионални серии за коса - тема 114

• 117 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Препоръчайте ми маша за коса която да е хубава и да ми върши работа. Спряла съм се на  TIGI TIGI PRO Имали някой който я има и е доволен от нея ?

# 616
Аз си очаквам серума за дължина на алтерна все още.Вчера куриера от спиди ме изнерви.Първо ,че изобщо нямах смс и съм изключила за пратката и съответно нямах толкова пари в мен.Понеже много бърза и вика да платя с карта.Съгласих се да платя с картата.Оказа се обаче,че картата ми е изтекла а аз дори не знаех.Изобщо нямам навика да гледам дати и валидност.
И ми се разкрещя.Предложих да я пренасочи.Той вика знаеш ли колко телефони трябва да звъня .И запали буса и си тръгна за секунди.Звънах на майка ми да ми донесе пари .Обадих му се пак каза ,че по късно ще мине не мина.Днес още го няма а моето търпение се изчерпа.И се чудя да си го поръчам отново и да подам оплакване и да си го глобяват защото си го е заслужил.Не може да си позволява такова поведение. Като не е добре с нервите и не знае и не умее да работи с хора да не се е хващал на тази работа.

# 617
оплачи се и на куриерската фирма, и на сайта, от който си поръчала

# 618
Bubanka точно така мисля да направя Simple Smile

# 619
  • Варна
И аз за последните си две поръчки нямам СМС от спиди какво им става пък на тия? За последната видях в понеделник,че от събота е в офиса им в който съм я насочила и побеснях. Звъннах на националния телефон и от там нямаха отговор защо нямам СМС-и. Сега чакам Алтерна интенз литровия и ако пак няма СМС вече ще се разправяме сериозно. В края на краищата плащам 6лв доставка не за сините им очи.
 Чаровна винаги поръчвам до офис,защото от всичко най-мразя да се занимавам с малоумни куриери в цикъл Joy

# 620
Prinzesata  не поръчах до офис заради жегата и да не мъка децата с мен.Следващия път ще си избера доставка до офис на еконт и няма да се занимавам със спиди.
Днес звънях и се оплакал. От спиди твърдят,че имам изпратени смс.Имам чувството ,че си прикриват гафовете.

# 621
При мен се оказа, че са пратили смс-а на чужд номер от еконта, но грешката май беше на магазина. Също избирам офис ако имам такава опция  Peace
Днес пробвах реконструктора на Aphogee, косата ми сега е смачкана. Вие с какъв шампоан преди него я миете и какво слагате след нея? Че аз за финиш сложих от аргановото на Наши, което по принцип ми се отразява супер, но сега сякаш я довърши. Утре следва ДПШ, примирих се с ежедневното миене, дали водата, дали жегата, дали нещо друго, косата ми на втория ден е с омазнени корени и не я понасям.

# 622
  • Варна
Преди реконструктор протеинов шампоан,след него аз бих вкарала хидратиращ балсам Grinning. Не се шегувам. След ударен протеин/ползвам Терапист/ вкарвам хидратиращия балсдам на марокан,но ако не си по експериментите някой хидратиращ финиш. Не съм ползвала наши,ама и разните олиота ги ползвам само за блясък или за преуош,за финиши не ги харесвам. Залагам на кремообразни.

# 623
Здравейте момичета, може ли мнение за Термозащитата на Лакме 10 в 1. Или  споделете от коя хидратираща термозащита сте доволни, тези от вас, които имат сухи краища на косата  Simple Smile

# 624
  • Бургас / София
Аз ще ви посъветвам, ако използвате сух шампоан го правете по рядко, че моята коса се изтощи точно от това... Сега не знам какво да правя страшни цъфтежи има..

# 625
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, може ли мнение за Термозащитата на Лакме 10 в 1. Или  споделете от коя хидратираща термозащита сте доволни, тези от вас, които имат сухи краища на косата  Simple Smile
От Секси Хеър за сешоар  Peace

# 626
  • Бургас
И моите две последни поръчки от Енцо идват направо в офиса,което е странно.Винаги са ми идвали до адрес,последно бях поръчала продукти за коса,смс получих на сутринта от Спиди на 3тия ден.

# 627
  • Бургас / София
В ензо има Шу Уемура не знаех Simple Smile

# 628
Ани, дай линк на тая термозащита на Сексито?  Спрей ли е или серум? Ти като я ползваш преди сешоар, слагаш ли други финиши или само по нея? В смисъл има ли и други свойства освен да пази от топлината? Ползвала ли си някои от термозащитните кремове на Керастаз да сравниш като действие?

# 629
В ензо има Шу Уемура не знаех Simple Smile

Благодаря за информацията!  bouquet Отдавна искам да ги пробвам, но не ми се занимава с доставки от чуждестранни сайтове.
А може ли някой да ми каже коя им е хидратиращата серия?

Общи условия

Активация на акаунт